Nikon Aparat foto DSLR D3400, 24,2MP Black + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto DSLR D3400, 24,2MP Black + Obiectiv AF-P 18-55mm VR de la Nikon

 Acum e timpul. Faceti fotografii impresionante si partajati-le instantaneu cu D3400.


D3400 simplifica spectaculos fotografierea si partajarea imaginilor de calitate DSLR. Aplicatia SnapBridge¹ de la Nikon mentine aparatul foto conectat la dispozitivul dumneavoastra inteligent prin Bluetooth, astfel incat sa puteti sincroniza fotografiile pe masura ce le realizati. Luati telefonul si fotografiile vor fi acolo, pregatite pentru partajare: fara complicatii, fara sa asteptati.
Si acestea nu sunt orice fel de fotografii. Senzorul mare in format DX, de 24,2 MP, ofera rezultate remarcabile in lumina scazuta si lucreaza impreuna cu obiectivul NIKKOR pentru a obtine o un efect artistic de estompare a fundalului. Modul ghid va ajuta sa va dezvoltati abilitatile fotografice, in timp ce acumulatorul de mare capacitate va asigura ca D3400 este pregatit intotdeauna sa va intretina pofta de a fotografia si partaja.

 

IMPRESIONATI-VA PRIETENII: CALITATEA IMAGINII UNUI DSLR

 

Tinand in mana aparatul foto D3400, este simplu sa creati intotdeauna imagini de inalta calitate, care vor face impresie. Depasiti nivelul instantaneelor si bucurati-va din plin de libertatea de a obtine imagini impresionante in lumina scazuta sau de a crea portrete cu un efect de estompare delicata a fundalului. Indiferent daca inregistrati fotografii sau filme, senzorul mare in format DX, de 24,2 megapixeli, lucreaza impreuna cu puternicul procesor de imagine EXPEED 4 de la Nikon si cu obiectivul NIKKOR pentru a asigura obtinerea unor rezultate cu detalii bogate. Intervalul larg de sensibilitati la lumina, de la ISO 100 pana la 25600, va permite sa inregistrati imagini clare, chiar si in lumina extrem de slaba din timpul unui spectacol, ori in timpul unei plimbari romantice de seara. Combinati toate acestea cu conectivitatea neintrerupta a aparatului foto si veti avea libertatea de a inregistra imagini pe care le veti partaja cu mandrie. Instantaneu.

   

PARTAJATI INSTANTANEU CU SNAPBRIDGE: CONEXIUNEA CONSTANTA CU DISPOZITIVUL INTELIGENT


Atrageti atentia celorlalti pe retelele de socializare in numai cateva secunde, cu imagini de calitate DSLR! SnapBridge, aplicatia inovatoare de la Nikon, utilizeaza tehnologia Bluetooth low energy (BLE), care permite aparatului foto D3400 sa mentina o conexiune constanta, cu consum redus de energie, cu telefonul inteligent sau cu tableta. Conectarea aparatului foto la dispozitivul inteligent este simpla. Dupa ce o realizati, conexiunea este activa permanent. Aparatul foto poate sincroniza fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent in timp ce fotografiati, indiferent unde va aflati, fara a fi necesar sa va reconectati de fiecare data. Nu trebuie sa va faceti griji ca acumulatorul aparatului foto s-ar descarca si puteti continua sa utilizati dispozitivul inteligent fara intrerupere. Aplicatia SnapBridge lucreaza in fundal pentru a transfera imaginile. Pur si simplu luati dispozitivul inteligent si fotografiile vor fi acolo: imaginile sincronizate in timp ce fotografiati sunt redimensionate automat, fiind astfel simplu de examinat si rapid de incarcat pe site-urile de socializare. Mai mult, aparatul foto poate sa sincronizeze fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent cand este in mod stare de veghe. Puterea imagistica a aparatului foto D3400 va permite sa creati continut de care fanii nu se vor mai satura privindu-l. SnapBridge va permite sa il partajati pe moment.

   

INREGISTRATI IMAGINI MAI BUNE ORIUNDE: MICUL DSLR CARE FOTOGRAFIAZA NONSTOP


Suficient de mic pentru a-l lua oriunde mergeti, usorul D3400 este un aparat foto superb, cu care se pot crea fotografii si filme de inalta definitie, de neuitat. Puteti sa fotografiati mai mult timp si sa inregistrati pana la 1200 de cadre cu o singura incarcare³, gratie designului cu consum redus de energie si acumulatorului de mare capacitate al aparatului foto. Monitorul LCD mare, de 7,5 cm (3 inci), de inalta rezolutie, va permite sa compuneti sau sa examinati cadrele si sa aplicati efecte speciale cu o claritate perfecta. Oriunde va aflati, Modul ghid de fotografiere al aparatului foto va ofera asistenta pas cu pas, de care puteti beneficia cand aveti nevoie. Daca sunteti incepator in fotografierea cu un DSLR sau doriti sa invatati mai mult, Modul ghid este asistentul ideal: este ca si cum ati avea alaturi un expert care va arata exact cum sa reglati setarile aparatului foto pentru a inregistra fotografii si filme deosebite.

 

AVANTAJUL SISTEMELOR OPTICE DSLR DE LA NIKON: PRECIZIE SI FRUMUSETE


Numai cand utilizati un DSLR Nikon obtineti viteza, precizia si manevrabilitatea care va ajuta sa fotografiati atat de frumos si de simplu. Indiferent daca fotografiati de aproape sau de departe, sistemul de focalizare automata (AF) extrem de precis se va fixa rapid pe subiect si va mentine focalizarea acestuia. Cand incepe actiunea, D3400 poate sa fotografieze rapid, la 5 fps, inregistrand cinci imagini frumoase in fiecare secunda. Legendarele obiective NIKKOR ofera in mod constant fotografii bogate in culori si foarte clare. Iar designul ergonomic al aparatelor foto Nikon, recunoscut in intreaga lume, asigura accesul simplu la comenzile cheie. Gratie vizorului optic al aparatului foto, compunerea fotografiilor da rezultate mult mai satisfacatoare decat la fotografierea cu un telefon inteligent sau cu un aparat foto compact. Asta inseamna fotografierea adevarata: puneti ochiul in vizor si obtineti o vizualizare clara prin obiectiv. Vizorul va protejeaza de lumina soarelui si de alte elemente deranjante, astfel incat sa va puteti concentra asupra subiectului. De asemenea, fotografierea prin vizor va permite sa mentineti pozitia fixa a aparatului foto si sa obtineti imagini mai stabile, in special cand fotografiati subiecte aflate la distanta, cu un obiectiv mai lung.

   

SPECIALIZATI-VA IN CINEMATOGRAFIE: FILME FULL HD


Realizarea fotografiilor reprezinta doar jumatate din distractia de care puteti avea parte cu D3400. Cand situatia reclama realizarea unor materiale video, functia D-Movie a aparatului foto va permite sa inregistrati imagini video Full HD cursive si fin detaliate, la cadente de cadre de pana la 50p/60p. Focalizarea automata continua mentine claritatea imaginii segmentelor filmarii in timp ce se desfasoara actiunea. De asemenea, va puteti bucura de simplitatea filmarii scenelor de strada in timpul noptii sau a inregistrarii distractiei de la petrecerile de interior, gratie intervalului larg de sensibilitati la lumina (ISO) al aparatului foto. Daca doriti sa adaugati putina drama, gama de obiective NIKKOR in format DX de la Nikon faciliteaza crearea filmelor cu aspect cinematografic, pentru care va vor invidia cei ce le vor vedea. Fotografiati cu un obiectiv NIKKOR cu distanta focala fixa in format DX si cu deschidere mare a diafragmei, precum AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G si bucurati-va de sansa de a scoate subiectul in evidenta pe un fundal cu un frumos efect de estompare. Utilizati obiectivul de kit AF-P DX NIKKOR 18-55mm si veti putea inregistra segmente video in care zgomotul motorului de focalizare este practic imperceptibil.

   

FITI CREATIV: EFECTE SPECIALE SI OPTIUNI PICTURE CONTROL IN APARATUL FOTO


D3400 este echipat cum se cuvine pentru a va ajuta sa fiti creativ. Zece efecte diferite din aparatul foto faciliteaza inregistrarea imaginilor cu o tusa artistica. Pur si simplu alegeti efectul pe care doriti sa il aplicati inainte de a fotografia. Meniul de retusare din aparatul foto va ofera libertatea de a adauga rapid efecte interesante, dupa ce fotografiati. Iar pentru functii mai avansate, puteti sa utilizati optiunile Picture Control din aparatul foto, pentru a regla fin setari precum contrastul si saturatia, pentru imagini care vor arata exact asa cum vi le imaginati. De asemenea, puteti sa decupati fotografiile pe loc, prin simpla apasare a butonului „i” in timpul redarii cu zoom. Iar conectivitatea asigurata de aplicatia SnapBridge a aparatului foto va permite sa profitati de telefonul inteligent sau de tableta pentru a continua procesul creativ. Gratie sincronizarii nemijlocite a fotografiilor, este mai simplu decat oricand sa va examinati creatiile pe dispozitivul inteligent sau sa editati imaginile intr-un mod mai avansat, cu aplicatia preferata.

   

DSLR-UL DUMNEAVOASTRA DE LA NIKON: INCEPUTUL AVENTURILOR DUMNEAVOASTRA FOTOGRAFICE


Cand aveti un DSLR de la Nikon, nu aveti un simplu aparat foto. Aveti sansa de a explora o lume cu totul noua a fotografierii. De la legendarele obiective NIKKOR, pana la unitatile de blit Nikon, care sunt simplu de utilizat si nu numai, DSLR-ul dumneavoastra este o parte a unui sistem extensibil fara sfarsit, care se poate perfectiona odata cu dumneavoastra. Calitatea obiectivelor NIKKOR este un avantaj cheie al unui DSLR Nikon fata de orice alt tip de aparat foto, iar D3400 este compatibil cu o gama larga de obiective NIKKOR⁴ in format DX, care acopera aproape fiecare situatie posibila de fotografiere. Utilizati un obiectiv cu distanta focala fixa si cu deschidere mare a diafragmei, pentru efectul placut de estompare a fundalului, un obiectiv de telefotografie, pentru subiectele aflate la distanta sau un obiectiv pentru unghi larg, pentru o compozitie dramatica. Cand sunteti pregatit sa explorati potentialul creativ al luminii, va ajuta renumitele dispozitive Speedlight de la Nikon. Aceste unitati de blit portabile faciliteaza difuzarea sau atenuarea luminii, adauga impact imaginilor inregistrate la lumina zilei, imbunatatesc fotografiile realizate la asfintit sau expun detaliile subiectelor in situatiile cu iluminare din fundal.

BLITZ

 

Blitz extern Hot shoe

Blitz integrat Da

Mod de lucru blitz Auto / Corectare efect ochi rosii / Blit activat / Sincronizare lenta / Lumina de umplere / Sincronizare lenta perdea posterioara / Blit dezactivat

 

ECRAN/VIZOR Ecran LCD (inch) 3

 

SENZOR

 

Rez. senzor (Mp) 24.2

Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.6

Puncte de focalizare 11 puncte

 

OBIECTIV

 

Dimensiuni obiectiv (mm) 18 - 55

Constructie obiectiv 12 elemente in 9 grupuri

Montura Nikon F

Diafragma f/3.5 - 5.6, f/22 - 38

 

CAPTARE IMAGINE

 

Expunere +/- 5 EV in incrementi de 1/3 EV

Cadre pe secunda 5

Rezolutii foto 6000 x 4000, 4496 x 3000, 2992 x 2000

Sensibilitate ISO   100 - 25600

Balans alb: Auto, Inorat, Lumina directa a soarelui, Flash, Fluorescent, Incandescent, Manual, Umbra

Fotografiere continua    5 cadre / sec

Viteza obturator 30 - 1/4000 sec

Stabilizator de imagine  Da

 

CAPTARE FILME

 

Format inregistrare video Full HD

Format video MOV (H.264)

Rezolutii film 1920 x 1080, 1280 x 720

 

MEMORIE

 

Tip memorie SD / SD HC / SDXC

 

CONEXIUNI

 

Interfata USB USB 2.0

Iesire HDMI  Mini HDMI - C type

 

ALTELE

 

Altele Bluetooth

Alimentare Li-Ion EN-EL14a

Dimensiuni (W x D x H mm) 124 x 98 x 75.5

Greutate 395 g

Culoare Negru

Tip DSLR

 

PACHET STANDARD

 

Accesorii incluse Acumulator reincarcabil Li-Ion EN-EL14a

Incarcator acumulator MH-24

Vizor din cauciuc DK-25

Capac corp BF-1B

Curea AN-DC3

Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Vezi mai mult

  • General
    • Tip
      Kit
    • Senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
    • Filmare video
    • Dimensiune display (inch)
    • Puncte de focalizare
      11

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.