Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru de la Nikon

Alimentati-va spiritul creativ cu aparatul foto D5600, conectat in permanenta.

Momentul de frumusete neasteptat. Filmarea secventiala montata care a iesit perfect. Indiferent daca va jucati cu umbrele cand soarele este sus pe cer sau filmati din unghiuri mai neobisnuite, foarte putine lucruri sunt mai emotionante decat crearea unor lucrari apreciate de ceilalti.
Fiind echipat cu puternica tehnologie imagistica de la Nikon, D5600 este ideal pentru inregistrarea momentelor magice.  Acesta este un aparat foto care ofera putere ideilor dumneavoastra. Avand la dispozitie gama de obiective legendare NIKKOR, nu veti ramane niciodata fara optiuni creative. Iar aplicatia SnapBridge de la Nikon va permite sa sincronizati fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent pe masura ce fotografiati sau sa transferati cu usurinta filmele oricand doriti.

   

MISCATI IMAGINATIA: CALITATEA IMAGINII DSLR DE LA NIKON

 

Cand sunteti genul de fotograf care vede ceea ce altii trec cu vederea, calitatea imaginii inseamna totul. Fiind echipat cu un senzor de imagine mare, in format DX, de 24,2 megapixeli, aparatul foto D5600 are capacitatea de a capta cu precizie texturi fine si de a reproduce imagini cu detalii foarte clare. Prietenii si fanii vor vedea exact ceea ce ati intentionat sa aratati – fotografie dupa fotografie. Intervalul ISO de 100–25600 si sensibilitatea ISO extinsa, de 6400 in modul Peisaj de noapte, faciliteaza gestionarea scenelor slab iluminate si a conditiilor de iluminare dificila. Sistemul de procesare a imaginii EXPEED 4 asigura performante superioare de reducere a zgomotului, chiar si la sensibilitati ISO ridicate. De asemenea, avand la dispozitie o gama larga de obiective interschimbabile NIKKOR, puteti sa inregistrati cu usurinta imagini cu fundaluri foarte frumos estompate, cu contraste in tonuri bogate.

   

PREA BUNE CA SA NU FIE PARTAJATE: RAMANETI CONECTAT CU SNAPBRIDGE


Conectati-va si inspirati-i pe privitori, partajand imaginile de calitate DSLR in numai cateva secunde. SnapBridge, aplicatia inovatoare de la Nikon, utilizeaza tehnologia Bluetooth® low energy¹ pentru a deschide o conexiune constanta intre aparatul foto D5600 si un dispozitiv inteligent compatibil. Conectarea aparatului foto la dispozitivul inteligent este simpla. Odata conectat, aparatul foto poate sincroniza fotografiile cu cele din dispozitiv in timp ce fotografiati, fara a fi necesar sa va reconectati de fiecare data. Fiecare fotografie realizata apare instantaneu pe telefon sau pe tableta, fiind pregatita pentru partajare. De asemenea, puteti transfera manual filme oricand doriti. Conectivitatea asigurata de SnapBridge va permite chiar sa utilizati dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanta. Indiferent cum utilizati aplicatia SnapBridge, puteti continua sa utilizati dispozitivul inteligent fara intrerupere si nu trebuie sa va faceti griji ca acumulatorul aparatului foto s-ar descarca. Perspectiva dumneavoastra este unica: SnapBridge va permite sa o partajati pe moment.

   

UN DSLR NIKON: CAND FOTOGRAFIA CHIAR ARATA A FOTOGRAFIE


Caracteristicile ergonomice desavarsite ale aparatului foto D5600, care este deosebit de portabil, va permit sa va cufundati cu usurinta in experienta fotografierii. Puteti crea compozitii atragatoare, gratie vizorului optic de inalta calitate, care asigura o vizualizare foarte clara prin obiectiv – cand doriti sa va concentrati asupra subiectului, fotografierea prin vizor va protejeaza de lumina soarelui si de alte elemente deranjante. De asemenea, puteti mentine o pozitie mai stabila a aparatului foto atunci cand utilizati un obiectiv de telefotografie. Selectorul de comanda si selectorul multiplu sunt bine amplasate, astfel incat sa va fie usor sa modificati setarile pe masura ce fotografiati. De asemenea, puteti sa utilizati functia „Fn la atingere”, pentru a regla setarile utilizand ecranul tactil mare, fara a indeparta ochiul de vizor. Avand un corp care cantareste doar 415 g (aproximativ)² si o carcasa monobloc armata cu fibra de carbon, acest aparat foto este usor si suficient de rezistent pentru a putea fi luat oriunde. De la calatoriile pline de peripetii, pana la plimbarile pe strazile urbane aglomerate, odata ce veti prinde cu degetele manerul adanc al acestui aparat foto si veti incepe sa fotografiati, nu veti mai dori sa il lasati din mana.

 

SURPRINDETI CEEA CE VEDETI, ASA CUM DOAR DUMNEAVOASTRA VEDETI: ECRAN TACTIL CU UNGHI VARIABIL

 

Acum puteti fotografia cu un DSLR care vede lumea la fel ca dumneavoastra – chiar si atunci cand o vedeti dintr-un unghi complet diferit. Pur si simplu rabatati, inclinati sau rotiti ecranul tactil mare, cu unghi variabil, de 8,1 cm (3,2 inci), pentru a compune cadre perfecte: veti obtine o vizualizare clara, indiferent daca aparatul foto este tinut sus, jos sau departe de corpul dumneavoastra. Atingeti ecranul tactil pentru a focaliza si a fotografia, exact ca la un telefon inteligent. In plus, puteti utiliza comenzile tactile in timpul fotografierii prin vizor sau redarii imaginilor. In timpul fotografierii prin vizor, functia „Fn la atingere” ofera o alternativa intuitiva la utilizarea selectorului de comanda sau a selectorului multiplu: acum puteti sa selectati punctul de focalizare sau sa reglati alte setari importante, precum Diafragma, Sensibilitate automata si nu numai, prin intermediul ecranului tactil de mari dimensiuni. In timpul redarii imaginilor, o bara de avansare a cadrelor, mostenita de la aparatele foto profesionale D5 si D500 de la Nikon, va permite sa derulati rapid prin imagini. De asemenea, puteti mari/micsora prin intermediul gesturilor de atingere si puteti decupa rapid o imagine.

   

NU RATATI NICIO OCAZIE: VITEZA SI PRECIZIE PENTRU CAPTAREA ORICAREI IDEI


Cand observati totul, in detaliu, va trebuie un aparat foto care nu rateaza nimic. Indiferent daca sunteti in mijlocul actiunii sau fotografiati de la distanta, sistemul AF deosebit de precis al aparatului foto D5600 se va fixa pe subiect si va mentine focalizarea acestuia. Cele 39 de puncte de focalizare ale sistemului AF acopera o zona larga a cadrului, iar noua senzori de mare precizie, de tip cruce, din zona centrala, asigura o precizie imbunatatita. Cand fotografiati cu vizualizare in timp real, functia AF detectare contrast, inclusa in aparatul foto, mentine intotdeauna focalizarea pe subiect. Iar cand oportunitatea unui cadru perfect apare pe neasteptate, acest aparat foto poate sa fotografieze rapid, la cinci cadre pe secunda, pentru a surprinde momentul cu mare precizie.

   

TUSA ARTISTICA: INSTRUMENTE CREATIVE INCORPORATE IN APARATUL FOTO


Maximizati impactul fotografiilor si al filmelor, cu o gama de instrumente creative incorporate in aparatul foto. Cresteti cu usurinta expresivitatea fiecarei imagini, cu o gama de efecte speciale: puteti sa previzualizati efectul ales in modul Vizualizare in timp real si sa ii reglati intensitatea inainte de a fotografia. Pentru un control si mai bun asupra aspectului si atmosferei imaginilor, fotografiati utilizand optiunile Picture Control, pentru a regla fin setari precum contrastul si saturatia. Optiunea Picture Control Uniform faciliteaza perfectionarea filmelor in procesul de post-productie. De asemenea, puteti chiar sa creati si sa salvati o optiune Picture Control personalizata, pentru o caracteristica ce va apartine in totalitate. O gama de efecte din meniul de retusare va permite sa faceti rapid reglaje in aparatul foto, de exemplu, pentru a intensifica atmosfera sau a modifica starea de spirit a fotografiilor. Iar conectivitatea asigurata de SnapBridge va permite sa profitati de telefonul inteligent sau de tableta, pentru a continua procesul creativ utilizand aplicatiile preferate.

 

Specificatii complete

 

Tip Aparat foto digital reflex cu vizare prin obiectiv

Montura obiectiv Montura F Nikon (cu contacte AF)

Unghi de camp efectiv Format DX Nikon; distanta focala echivalenta cu aprox. 1,5x distanta focala a obiectivelor cu unghi de camp in format FX

Senzor imagine DX, CMOS, 23,5 mm x 15,6 mm

Nr. total pixeli 24,78 milioane

Sistem reducere praf Curatarea senzorului de imagine, date de referinta pentru eliminarea prafului de pe imagine (necesita software-ul Capture NX-D)

Pixeli efectivi 24,2 milioane

Dimensiune imagine (pixeli) (L) 6000 x 4000, (M) 4496 x 3000, (S) 2992 x 2000

Stocare - format fisier NEF (RAW): 12 sau 14 biti, comprimat, JPEG: compatibil cu formatul de baza JPEG cu compresie fina (aprox. 1 : 4), normala (aprox. 1 : 8) sau de baza (aprox. 1 : 16), NEF (RAW)+JPEG: o singura fotografie inregistrata atat in format NEF (RAW), cat si in format JPEG

Sistem Picture Control Standard, Neutra, Intensa, Monocrom, Portret, Peisaj, Uniform; optiunea Picture Control selectata poate fi modificata; este posibila stocarea optiunilor Picture Control personalizate

Suporturi de stocare SD, SDHC (compatibil UHS-I), SDXC (compatibil UHS-I)

Fanta card 1 card Secure Digital (SD)

Sistem de fisiere DCF 2.0, Exif 2.3, PictBridge

Vizor Vizor reflex la nivelul ochilor cu pentaoglinda

Acoperire cadru Aprox. 95% orizontal si 95% vertical

Magnificare Aprox. 0,82x (50 mm f/1.4 cu obiectivul la infinit, –1 m-1)

Punct perspectiva 17 mm (–1 m-1; de la centrul suprafetei lentilei ocularului vizorului)

Reglare dioptrii -1,7 pana la +0,5 m-1

Ecran focalizare Ecran tip B BriteView Clear Matte Mark VII

Oglinda reflex Intoarcere rapida

Diafragma obiectiv Intoarcere instantanee, controlata electronic

Tip obturator Obturator controlat electronic, cu cursa verticala in plan focal

Timp de expunere 1/4000 pana la 30 s, in trepte de 1/3 sau 1/2 EV; Bulb; Durata

Timp sincronizare blit X = 1/200 s; se sincronizeaza cu obturatorul la 1/200 s sau la un timp mai lung

Mod declansare S (cadru unic), CL (continuu cu viteza redusa), CH (continuu cu viteza ridicata), Q (declansare silentioasa), autodeclansator; este posibila fotografierea cu temporizator de interval

Viteza avansare cadre Pana la 5 fps, CL: pana la 3 fps, CH: pana la 5 fps (JPEG si NEF/RAW de 12 biti) sau 4 fps (NEF/RAW de 14 biti). Nota: cadentele de cadre presupun caracteristici precum AF servo continua, expunere manuala sau in mod automat prioritate de timp, un timp de expunere de 1/250 s sau mai scurt, optiunea Declansare selectata pentru setarea personalizata a1 (Selectie prioritate AF-C) si alte setari la valorile implicite.

Autodeclansator 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1 pana la 9 expuneri

Masurare expunere Masurare expunere TTL utilizand un senzor RGB de 2016 pixeli

Metoda masurare Masurare matriciala: masurare matriciala culoare 3D II (obiective de tip G, E si D); masurare matriciala culoare II (alte obiective CPU). Masurare central-evaluativa: pondere de 75% acordata cercului de 8 mm din centrul cadrului. Masurare spot: masoara cercul de 3,5 mm (aproximativ 2,5% din cadru) centrat pe punctul de focalizare selectat

Interval masurare (ISO 100, obiectiv f/1.4, 20 °C/68 °F) Masurare matriciala sau central-evaluativa: 0-20 EV. Masurare spot: 2-20 EV

Conector exponometru Procesor

Mod: Moduri automate (automat; automat, fara blit); mod automat program cu program flexibil (P); mod automat prioritate de timp (S); mod automat prioritate diafragma (A); manual (M); moduri scena (portret; peisaj; copil; sport; close-up; portret de noapte; peisaj de noapte; petrecere/interior; plaja/zapada; apus; amurg/zori; portret animal de casa; lumanari; flori; culori de toamna; mancare); moduri efecte speciale (vedere nocturna; foarte intens; arta pop; ilustratie foto; efect aparat foto jucarie; efect de miniaturizare; culoare selectiva; silueta; cheie inalta; cheie joasa)

Compensare expunere Se poate regla de la –5 pana la +5 EV, in trepte de 1/3 sau 1/2 EV, in modurile P, S, A, M, SCENA si vedere nocturna

Blocare expunere Luminozitate blocata la valoarea detectata cu butonul AE-L/AF-L

Sensibilitate ISO ISO 100 pana la 25600, in trepte de 1/3 EV, functie disponibila de control al sensibilitatii ISO automate

D-Lighting activ Automat, Extra ridicat, Ridicat, Normal, Redus, Dezactivata

Focalizare automata: Modul de senzor cu focalizare automata Nikon Multi-CAM 4800DX cu detectie de faza TTL, 39 de puncte de focalizare (inclusiv 9 senzori de tip cruce) si dispozitiv iluminare asistenta AF (interval de aprox. 0,5 pana la 3 m/1 ft 8 inci pana la 9 ft 10 inci). Focalizarea automata este disponibila cu obiectivele AF-S, AF-P si AF-I.

Raza detectie –1 pana la +19 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F)

Servo obiectiv AF servo unica (AF-S), AF servo continua (AF-C), selectare automata AF-S/AF-C (AF-A); urmarire focalizare predictiva activata automat in functie de starea subiectului, Focalizare manuala (MF): poate fi utilizat telemetrul electronic

Puncte focalizare 39, se poate selecta din 39 sau 11 puncte de focalizare

Mod Zona AF Punct unic AF, zona dinamica AF cu 9, 21 sau 39 de puncte, urmarire 3D, zona AF automata

Blocare focalizare Focalizarea poate fi blocata prin apasarea la jumatate a butonului de declansare (AF servo unica) sau prin apasarea butonului AE-L/AF-L

Blit incorporat Automat, portret, copil, close-up, portret de noapte, petrecere/interior, portret animal de casa, foarte intens, arta pop, ilustratie foto, efect aparat foto jucarie: blit automat cu ridicare automata P, S, A, M, mancare: ridicare manuala prin apasarea butonului

Numar de ghid Aprox. 12/39, 12/39 cu blit manual (m/ft, ISO 100, 20 °C/68 °F)

Control blit TTL; control blit i-TTL utilizand senzorul RGB de 2016 pixeli, disponibil cu blit incorporat; blit de umplere compensat i-TTL pentru SLR digital utilizat cu masurare matriciala si central-evaluativa, blit standard i-TTL pentru SLR digital cu masurare spot

Mod blit Automat, automat cu reducere ochi rosii, sincronizare lenta automata, sincronizare lenta automata cu reducere ochi rosii, blit de umplere, reducere ochi rosii, sincronizare lenta, sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, perdea posterioara cu sincronizare lenta, sincronizare perdea posterioara, dezactivata

Compensare blit -3 – +1 EV in trepte de 1/3 sau 1/2 EV, in modurile P, S, A, M si SCENA

Indicator blit pregatit Se aprinde atunci cand blitul incorporat sau unitatea de blit optionala sunt incarcate complet; clipeste dupa ce blitul este declansat la putere maxima

Cupla accesorii Adaptor blit ISO 518 cu contacte de sincronizare si de date si cu blocare de siguranta

Sistem creativ de iluminare Nikon Compatibil Nikon CLS

Mufa sincronizare Adaptor terminal de sincronizare AS-15 (disponibil separat)

Balans alb Automat, incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina directa a soarelui, blit, innorat, umbra, presetare manuala, reglare fina disponibila pentru toate optiunile, mai putin pentru presetare manuala.

Tipuri de bracketing Expunere, Balans de alb, ADL

Vizualizare in timp real - Servo obiectiv Focalizare automata (AF): AF servo unica (AF-S), AF servo permanenta (AF-F); focalizare manuala (MF)

Vizualizare in timp real - Mod zona AF AF prioritate fata, AF zona larga, AF zona normala, AF urmarire subiect

Vizualizare in timp real - Focalizare automata AF detectare contrast oriunde in cadru (aparatul foto selecteaza automat punctul de focalizare atunci cand se selecteaza AF prioritate fata sau AF urmarire subiect)

Vizualizare in timp real - Selectare automata scena Disponibila in modurile automat si automat fara blit

Film - Masurare Masurare expunere TTL utilizand senzorul de imagine principal

Film - Metoda masurare Matriciala

Film - Dimensiune cadru (pixeli) si cadenta cadre 1920 x 1080; 60p (progresiv), 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 x 720; 60p, 50p, cadenta reala a cadrelor pentru 60p, 50p, 30p, 25p si 24p este 59,94, 50, 29,97, 25 si respectiv 23,976 fps; optiunile accepta atat calitate ridicata, cat si calitate normala a imaginii

Film - format fisier MOV

Film - compresie video Codificare video avansata H.264/MPEG-4

Film - format inregistrare audio PCM liniar

Fim - dispozitiv inregistrare audio Microfon incorporat sau microfon stereo extern; sensibilitatea poate fi reglata

Film - sensibilitate ISO ISO 100 pana la 25600

Alte optiuni Filmari secventiale

Monitor: Diagonala de 8,1 cm (3,2 inci); ecran tactil LCD TFT cu unghi variabil, unghi de vizualizare de 170°, acoperire a cadrului de aprox. 100%, functie de reglare a luminozitatii si pornire/oprire controlata prin senzor de ochi; aprox. 1.037.000 puncte (720 x 480 x 3 = 1.036.800 puncte)

Redare: Redare cadru intreg si miniatura (4, 12 sau 80 de imagini sau calendar) cu zoom redare, decupare zoom redare, zoom fata redare, redare film, prezentare diapozitive fotografii si/sau filme, afisare histograma, zone luminoase, informatii fotografie, afisare date de locatie, rotire automata a imaginii, evaluare imagine si comentariu imagine (pana la 36 de caractere)

USB: USB de mare viteza, cu conector micro USB; se recomanda conectarea la portul USB incorporat

Iesire HDMI: Conector HDMI tip C

Intrare audio: Mufa stereo mini-pin (diametru de 3,5 mm); compatibila cu microfoanele stereo optionale ME-1

Mufa accesorii: Telecomenzi fara fir: WR-1, WR-R10 (disponibile separat). Telecomenzi prin cablu: MC-DC2 (disponibila separat). Dispozitive GPS: GP-1/GP-1A (disponibile separat)

Standarde Wi-Fi (Wireless LAN) IEEE 802.11b, IEEE 802.11g

Frecventa functionare Wi-Fi (LAN fara fir) 2412–2462 MHz (canalele 1–11)

Securitate Wi-Fi (LAN fara fir) Autentificare: sistem deschis, WPA2-PSK

Interval Wi-Fi (LAN fara fir) (raza de actiune) Aproximativ 10 m (32 ft) fara interferente; intervalul poate varia in functie de intensitatea semnalului si de prezenta sau absenta obstacolelor

NFC - Operare Card NFC Forum tip 3

Standarde Bluetooth Specificatie Bluetooth versiunea 4.1

Limbi compatibile: Araba, bengali, bulgara, chineza (simplificata si traditionala), ceha, daneza, olandeza, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, hindi, maghiara, indoneziana, italiana, japoneza, coreeana, marathi, norvegiana, persana, poloneza, portugheza (Portugalia si Brazilia), romana, rusa, sarba, spaniola, suedeza, tamila, telugu, thai, turca, ucraineana, vietnameza

Acumulator Un acumulator Li-ion EN-EL14a

Adaptor c.a. Adaptor la reteaua electrica EH-5b; necesita conector de alimentare EP-5A (disponibil separat)

Montura trepied 1/4 inci (ISO 1222)

Dimensiuni (L x l x h) Aprox. 124 x 97 x 70 mm (4,9 x 3,9 x 2,8 inci)

Greutate Aprox. 465 g (1 lb 0,4 oz), cu acumulator si card de memorie, fara capac corp; aprox. 415 g/14,7 oz (doar corpul aparatului foto)

Mediu de functionare - Temperatura Temperatura: 0 °C pana la 40 °C (+32 °F pana la 104 °F)

Mediu de functionare - Umiditate Umiditate: 85% sau mai putin (fara condens)

Accesorii furnizate: Vizor din cauciuc DK-25, capac corp BF-1B, acumulator Li-ion EN-EL14a (cu capac terminal), curea AN-DC3, incarcator acumulator MH-24 (adaptor de priza furnizat in tarile sau regiunile in care este necesar; forma depinde de tara in care se vinde)

Vezi mai mult

  • General
    • Tip
    • Format senzor
      Crop 1.5x
    • Senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
    • Filmare video
    • Dimensiune display (inch)
    • Puncte de focalizare
      39

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.