Aparat foto Mirrorless Nikon Z50, 20.9 MP , 4K , Wi-Fi + Obiectiv 16-50mm, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.248,80 lei
Pret 36 Rate Optimo: 192.4 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VOA050K001

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto Mirrorless Nikon Z50, 20.9 MP , 4K , Wi-Fi + Obiectiv 16-50mm, Negru de la Nikon

Superba calitate a imaginilor oferite de Nikon Z 50 va fi un avantaj pentru felul in care vedeti lumea. Montura Z de la Nikon este larga si permite senzorului mare in format DX, cu 20,9 MP al aparatului foto sa capteze mai multa lumina in cadru. Mai multa lumina inseamna mai multe detalii. Ziua sau noaptea, culorile din fotografiile si filmele dumneavoastra sunt mai vii. Profunzimea este mai mare. Iar claritatea este spectaculoasa.
 
Pastrati claritatea. Indiferent cum o incadrati
Fotografiile si filmele 4K focalizate perfect abia asteapta sa le creati. Sistemul AF hibrid (focalizare automata) este rapid, precis si cursiv. Punctele AF de pe senzor acopera 90% din cadru (aprox.), pe orizontala si pe verticala, asigurand o claritate remarcabila de la o margine la alta a imaginii. Subiectele sunt focalizate indiferent daca sunt fix in mijlocul cadrului, spre partile laterale ale acestuia sau sunt in miscare.
 
 
Stralucitor cand apune soarele
Fotografiati de voie ziua sau noaptea, gratie sensibilitatilor la lumina automate din intervalul ISO 100–51200 si functiei AF in lumina scazuta. De la scene citadine la ora 3 dimineata, pana la portrete in lumina scazuta, veti capta mai multe detalii in intuneric decat pana acum.
 
Remarcabil pentru scene cu oameni
Portretele candide tocmai s-au imbunatatit. Functia inteligenta AF detectie ochi focalizeaza automat ochii subiectului, indiferent daca acesta este singur sau se afla in multime. Focalizarea ramane clara chiar daca subiectul se misca.
 
Intotdeauna discret
Nikon Z 50 focalizeaza in liniste si are un mod de fotografiere fara sunet.
 
Daca puteti vedea un lucru, il puteti fotografia. Fotografierea continua cu pana la 11 fps cu focalizare automata si expunere automata va permite sa obtineti imagini pe care altii le-ar putea rata.
 
 
Performantele cinematografice se obtin simplu cu Nikon Z 50. Puteti sa inregistrati filme 4K/UHD la 30p si segmente de film cu redare incetinita in Full HD. Neavand limitari legate de factorul de decupare, puteti sa profitati de intreaga latime a senzorului mare, in format DX al aparatului foto. De asemenea, puteti sa captati cadre fixe in timp ce filmati si sa creati in aparatul foto secvente de trecere a timpului, la rezolutii 4K.
 
 
Vizorul electronic (EVF) extrem de clar va permite sa vedeti totul limpede, indiferent daca fotografiati sau filmati. Vizorul electronic poate afisa imagini naturale, similare cu ale unui vizor optic al unui aparat foto DSLR. Sau puteti vizualiza imaginile asa cum vor arata cu setarile aplicate. Vizualizarea ramane cursiva si constanta, chiar si atunci cand actionati zoomul pentru a mari, daca doriti sa confirmati focalizarea.
 
 
Toate locurile in care mergeti
Nikon Z 50 este gata sa fotografieze in momentul in care ceva va atrage atentia si este prevazut cu un blit cu ridicare, pentru lumina suplimentara. Corpul are o greutate redusa si este usor de transportat, partile superioara si frontala fiind confectionate dintr-un aliaj rezistent de magneziu.
 
Din unghiul personal
Monitorul LCD mare, de inalta rezolutie este prevazut cu controale tactile, in stil smartphone si poate fi inclinat in sus sau in jos. Indiferent daca inregistrati imagini video sau faceti autoportrete, „punctele dumneavoastra de vedere” vor arata mai bine ca oricand.
 
Cu flerul personal
In aparatul foto sunt disponibile 20 de efecte creative pentru fotografii si imagini video, la care puteti sa adaugati propriile note distinctive. Pur si simplu reglati intensitatea atunci cand previzualizati efectul, pentru a va bucura de rezultatele care va reprezinta.
 
Odata ce prindeti cu degetele manerul adanc al acestui aparat foto si incepeti sa fotografiati, nu veti mai dori sa il lasati din mana. Amplasarea bine gandita a butoanelor si a controalelor de pe ecranul tactil faciliteaza operarea, iar sistemul de meniuri clar si simplu, in stil DSLR, este usor de insusit. Chiar daca nu sunteti obisnuit cu aparatele foto Nikon sau cu noile sisteme mirrorless de la Nikon, aici nu exista curbe de invatare abrupte.
 
 
Conectati-va
Conexiunile Wi-Fi si Bluetooth rapide va permit sa trimiteti fotografii si filme pe orice dispozitiv, pentru stocare sau partajare. Aplicatia SnapBridge de la Nikon faciliteaza partajarea din mers a imaginilor JPEG si a filmelor sau va permite sa fotografiati ori sa inregistrati imagini video de la distanta.
 
Obiective demne de adorat
Obiectivele NIKKOR Z sunt facute pentru a face fotografii si filme. Rapid, inteligent si mic, aparatul foto Nikon Z este compatibil cu toate. Daca aveti obiective NIKKOR cu montura F de la aparate foto DSLR, adaptorul pentru montura FTZ va permite sa le utilizati si pe acestea.
 
Un sistem demn de iubit
Indiferent daca doriti sa fotografiati sau sa filmati, o lume de posibilitati va asteapta. Nikon Z 50 se conecteaza perfect la o multime de accesorii de la Nikon, inclusiv dispozitive de control de la distanta al aparatului foto, dispozitive Speedlight pentru modelele DSLR, microfoane si multe altele.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Kit
Constructie Kit 16-50mm
Destinat pentru Avansat
Model mirrorless Z50


Continut pachet

1 x Aparat foto
1 x Cablu USB UC-E21
1 x Obiectiv 16-50mm
1 x Capac corp BF-N1
1 x Vizor din cauciuc DK-30
1 x Acumulator Li-ion EN-EL25 cu capac terminal
1 x Incarcator acumulator MH-32
1 x Curea AN-DC20


Tip vizor Electronic
Tip acumulator Li-ion EN-EL25
Latime 126.5 mm
Adancime 60 mm
Inaltime 93.5 mm
Greutate 395 g
Culoare Negru


SENZOR

Tip senzor CMOS
Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.7
Rezolutie senzor 20.9 Mpx


CALITATE CONTINUT FOTO

Rezolutie imagine 5568 x 3712
Format fisier imagine JPEG
NEF (RAW)


CALITATE CONTINUT VIDEO

Rezolutie video UHD 4K
Format rezolutie video (px) 3840 x 2160
Format inregistrare video MP4
MOV


OBIECTIV

Montura obiectiv Nikon Z
Interval distanta focala (mm) 16 - 50
Tip focalizare Automata
Puncte de focalizare 209


CONECTIVITATE

Tip slot memorie SD
SDXC
SDHC
Conectivitate Bluetooth, USB, Wi-Fi
Jack audio 3.5 mm
HDMI-D
BLIT

Tip blit Integrat
Control blit i-TTL


CONTROL EXPUNERE

Expunere 1/4000 până la 30 s, în trepte de 1/3 sau 1/2 EV
Sensibilitate ISO 100 - 51200

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.