Aparat foto Mirrorless Nikon 1 J5, 20.8 MP, Silver + Obiectiv VR 10-30mm PD-Zoom

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto Mirrorless Nikon 1 J5, 20.8 MP, Silver + Obiectiv VR 10-30mm PD-Zoom de la Nikon

   

Calitate imagine de nivel superior


Detasati-va de multimea de telefoane inteligente, cu imagini uimitoare, de 20,8 MP. Cu senzorul CMOS mare si cu obiectivele interschimbabile 1 NIKKOR, Nikon 1 J5 va valorifica la maximum ideile dumneavoastra creative.

   

Mai rapid decat DSLR-urile


La 20 fps cu focalizare automata continua, aparatul foto portabil Nikon 1 J5 va poate oferi imagini de actiune pe care un DSLR le-ar putea rata. Inghetati totul si nu ratati nimic cu modul Sport.

   

Filme 4K emotionante


Inregistrati filme monumentale cu rezolutia de foarte mare precizie 4K. Extindeti timpul si amplificati drama cu secvente cursive de tip trecere timp si redari incetinite in HD. Inregistrati imagini statice epice in timp ce filmati.

   

Control total


Bucurati-va de controlul in stil DSLR, utilizand selectorul de moduri PSAM, selectorul de comanda si butonul Fn cu care este prevazut aparatul foto. Folositi-va creativitatea la maximum si inregistrati fiecare moment de inspiratie exact asa cum doriti.

   

Rezultate spectaculoase


De la imaginile exceptionale in lumina scazuta, pana la fundalurile estompate artistic, bucurati-va de un nou nivel de calitate a imaginii. Fiind echipat cu un senzor in format CX, care este de patru ori mai mare decat senzorii din majoritatea aparatelor foto compacte, Nikon 1 J5 straluceste in orice situatie.

   

Stil autentic


Nikon 1 J5 este elegant si are un real simt al stilului fotografic. Selectoarele perfect spatiate va permit sa fotografiati fara sa va luati ochii de la subiect. Manerele frontal si posterior asigura o prindere ferma.

   

Control tactil pe ecranul cu inclinare


Inregistrati cu usurinta fotografii si filme uimitoare. Atingeti ecranul tactil sensibil pentru a focaliza, a fotografia si a regla setarile cheie. Rabatati monitorul in jos sau in sus pentru a fotografia din unghiuri neobisnuite sau a realiza autoportrete creative.

   

Captura moment optim


Surprindeti farmecul ascuns intr-o secunda, utilizand Selectare inteligenta fotografie, Selectare activa si Vizualizare lenta. Utilizati expertul in fotografii instalat in Nikon 1 J5, pentru a obtine imagini remarcabile din punct de vedere tehnic, in modul Selectare inteligenta fotografie. Alegeti fotografiile pe care doriti sa le pastrati, din pana la 20 de cadre inregistrate in mai putin de o secunda in modul Selectare activa. Alegeti fotografia perfecta dintr-o secventa cu redare incetinita, in modul Vizualizare lenta.

   

Filme socante


Inregistrati filme cu rezolutii de inalta precizie 4K/15p sau Full HD 1080/60p, pentru a-i cuceri pe spectatori. Retraiti fiecare emotie in timpul redarii incetinite, cand o secventa de film HD de trei secunde, inregistrata la 120 fps, este redata in 12 secunde. Utilizati functia Captura automata imagini sau fotografierea manuala pentru a inregistra imagini statice in timp ce filmati. Functia D-lighting activ captureaza scene cu contrast ridicat pentru a reda pe intregul cadru un echilibru natural de lumini si umbre. Sistemul de reducere electronica a vibratiilor (E-VR) mentine focalizarea precisa a filmelor, chiar si atunci cand filmati la zoom maxim.

   

Control imagine in timp real


Imbunatatiti rapid si intuitiv fotografiile sau filmele, utilizand o gama de moduri inainte de a fotografia. Pur si simplu ajustati barele de control care apar langa imagine, pentru a regla fin luminozitatea, profunzimea de camp si contrastul. Utilizati Paleta creativa pentru a aplica filtre artistice, la calitate de studio, prin simpla glisare a selectorului de pe ecranul tactil, pentru a obtine aspectul dorit. Urmariti efectele modificarilor pe monitorul LCD: ceea ce vedeti este exact ceea ce veti inregistra dupa apasarea butonului de declansare.

Tehnologie imagistica remarcabila


Fiti beneficiarul echilibrului perfect dintre viteza, calitatea imaginii si portabilitate. Fiind echipat cu un senzor de imagine de patru ori mai mare decat cele care se gasesc la majoritatea aparatelor foto compacte, Nikon 1 J5 va ofera libertatea de a obtine imagini superioare. Senzorul mare, in format CX, iluminat din spate capteaza cea mai mare cantitate de lumina posibila: fiecare pixel este reprodus perfect, pentru a oferi imagini care abunda in culori si detalii fine.

   

Echipat cu tehnologie NFC si Wi-Fi


Niciodata nu a fost mai simplu sa partajati fotografiile realizate cu Nikon 1, prin intermediul unui dispozitiv inteligent. Pur si simplu atingeti aparatul foto Nikon 1 J5 cu un dispozitiv inteligent compatibil cu NFC (Near Field Communication) si puteti transfera imaginea afisata pe ecranul LCD al aparatului foto. Pentru a transfera fotografiile in dispozitivul inteligent prin Wi-Fi, pur si simplu apasati butonul Wi-Fi dedicat al aparatului foto. De asemenea, puteti utiliza functia Wi-Fi pentru a actiona de la distanta obturatorul aparatului foto sau pentru a crea compozitii perfecte, previzualizand cadrele pe ecranul tabletei sau al telefonului inteligent.

 

 
Blitz
 

Blitz integrat: Da

Mod de lucru blitz:: Control blit i-TTL cu ajutorul senzorului de imagine disponibil

 
Senzor
 

Rez. senzor (Mp): 20.8

Dimensiune senzor (mm): 13.2 x 8.8

Procesor imagine: EXPEED 5A

Puncte de focalizare:

AF punct unic: 171 zone de focalizare
105 puncte (detectie a fazei)

 
Obiectiv
 

Constructie obiectiv: 9 elemente in 7 grupuri

Lentile: 10-30 mm f/3.5-5.6

Montura: Nikon 1

Zoom optic: 3x

Distanta focala (mm): 27 - 81

Focalizare: Auto Focus, Interna

Diafragma: 3.5 - 5.6

Viteza obturator (secunde): 30 - 1/16000 sec (Obturator electronic)

 
Captare imagine
 

Expunere: +/- 3 EV in incrementi de 1/3 EV

Cadre pe secunda: 20

Rezolutii foto:

5568 x 3712
5568 x 3136
4176 x 2784
2784 x 1856
1536 x 9600
1536 x 4800
4800 x 920
9600 x 920

Sensibilitate ISO:: Auto 160 - 12800

Balans alb::

Auto
Incandescent
Fluorescent
Lumina soarelui
Blit
Innorat
Umbra

Declansare automata (sec): 2 / 10 sec

Format poze (tip fisier): RAW + JPEG

 
Captare filme
 

Format video: MOV (MPEG-4AVC/H.264)

Rezolutii film:

4K: 3840 x 2160 / 15p
1920 x 1080 / 60p
1920 x 1080 / 30p
1280 x 720 / 60p
1280 x 720 / 30p

 
Memorie
 

Tip memorie: MicroSDHC, Micro SDXC

 
Conexiuni
 

Interfata USB: USB 2.0 High Speed

Iesire HDMI: HDMI - D type

Wi-Fi: Da

 
Altele
 

Alimentare: Adaptor EH-5b

Durata de viata a bateriilor::

Aprox. 250 cadre
Aprox. 60 min video

Dimensiuni (W x D x H mm): 98.3 x 59.7 x 31.5

Greutate: 231 g

Culoare: Argintiu

Tip: Kit (obiectiv inclus)

 
Ecran/Vizor
 

Ecran LCD (inch): 3.0

 
Pachet standard
 

Accesorii incluse:

Curea AN-N1000
Capac corp BF-N1000
Acumulator Li-Ion EN-EL24
Incarcator acumulator MH-31
Cablu USB UC-E20

Vezi mai mult

  • General
    • Tip
      Kit
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
    • Blitz integrat
      Da
    • Puncte de focalizare
      171
    • Filmare video
    • Dimensiune display (inch)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.