Sony Aparat foto Mirrorless Alpha A7, 24.3 MP, Full-Frame, Wi-Fi, NFC, E-Mount, Negru + Obiectiv SEL2870 28-70mm, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto Mirrorless Alpha A7, 24.3 MP, Full-Frame, Wi-Fi, NFC, E-Mount, Negru + Obiectiv SEL2870 28-70mm, Negru de la Sony

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7, 24.3 MP, Full-Frame, Wi-Fi, NFC, E-Mount, Negru + Obiectiv SEL2870 28-70mm, Negru



Aparat foto Mirrorless Sony A7KB, 24.3MP, Black + Obiectiv 28-70mm
 


Perfectiune pentru oricine
Camera compacta de cadru intreg α7: portabilitate si functionalitate intr-un produs. Senzor de 35 mm, 24,3 MP montat intr-un corp de doua ori mai usor decat un DSLR de top: iata noul reper in domeniu.
 


Imagini in asteptarea unui fotograf
Senzorul Exmor® de cadru intreg, de 35 mm si 24,3 MP al camerei α7 rivalizeaza cu senzorii DSLR-urilor de top.
Cu cel mai nou procesor BIONZ X de la Sony si cea mai avansata tehnologie de focalizare automata, camera α7 ofera detalii, sensibilitate si calitate deosebite.
Pregatiti-va pentru performanta care va propulsa fotografiile dvs. pe noi culmi.
 
Senzor de cadru intreg de 24,3 MP
Acest nou senzor are toate elementele necesare pentru a produce imagini de clasa mondiala: inalta rezolutie, sensibilitate de top, interval dinamic extins, un nivel de detaliere incredibil si zgomot redus.
 
Procesare superioara
Va puteti astepta la rezultate superioare cu BIONZ X™, cel mai nou motor de procesare de la Sony: redare exacta a culorilor, o mai buna reducere a zgomotului si un mod de fotografiere in serie mai rapid.
 


Forma frumoasa. Functionalitate robusta.
Inginerie de precizie, din orice unghi
La proiectarea camerei a7, Sony s-a straduit sa echilibreze controlul precis de care au nevoie fotografii cu ergonomia pe care si-o doresc.
Rezultatul este un corp armonios, cu butoane realizate precis, functii robuste, posibilitati de personalizare vaste, optiuni de inregistrare si conectivitate complexe - toate, intr-un corp usor cu 25% mai mic decat DSLR-urile de top.
 
Senzor de cadru intreg, corp compact
Cantarind doar 416 g cu tot cu baterie, camera α7 este de doua ori mai usoara decat un DSLR de top.
Avand totusi dimensiuni mult mai compacte, puteti fi siguri ca nu am facut compromisuri la calitate pentru portabilitate.
 
Constructie compacta si rezistenta
Fiind vorba despre un corp construit din magneziu, cel mai usor metal folosit la realizarea structurilor, puteti fi sigur ca aparatul α7 in care investiti astazi va va fi alaturi si maine.
 


Acolo unde viteza se intalneste cu precizia
Sistem avansat de focalizare automata de la Sony: camera α7 combina viteza detectarii fazei cu acuratetea detectarii contrastului.
Exista si focalizarea automata cu blocare si setarea zonei de focalizare.
 
Surprindeti actiunea in toate detaliile sale
Noul sistem de focalizare automata utilizeaza algoritmi predictivi puternici si o noua tehnologie de recunoastere a subiectului, pentru a urmari fiecare miscare a acestuia cu viteza si precizie crescute.
Focalizare automata pe ochi
Aceasta functie permite focalizarea precisa asupra fetelor, chiar si atunci cand sunt partial intoarse fata de camera, cu o profunzime minima a campului, multumita functiei avansate de detectare a ochilor, care poate prioritiza o singura pupila.
Focalizare automata cu blocare
Obtineti imagini perfect clare ale subiectelor in miscare cu ajutorul acestei tehnologii care ajusteaza incadrarea in functie de subiect si utilizeaza o zona de focalizare mai larga pentru a asigura gasirea punctului optim de focalizare.
Optiuni de setare ale focalizarii automate
Cu setarea Flexible Spot AF, puteti selecta zone de focalizare de dimensiuni diferite, in functie de subiect, si va puteti asigura de faptul ca aparatul focalizeaza exact in zona vizata. Sunt de asemenea disponibile setarile Wide si Zone.
 


Un vizor inteligent
Cu o acoperire de 100% a cadrului, o rezolutie de 1024x768, contrast ridicat, actualizari in timp real ale setarilor si redare precisa a efectului bokeh, vizorul Tru-Finder OLED (XGA) nu este doar un accesoriu de compunere, ci si o imbunatatire.
Cinci moduri de afisare, temperatura de culoare si reglarea luminozitatii se adauga caracteristicilor profesionale.
 


Subiecte clare, reportaje captivante
Avantajul afisarii precise a zonelor defocalizate
Spre deosebire de vizorul optic traditional (OVF), care afecteaza efectul bokeh prin focalizare, vizorul electronic de la Sony (EVF) afiseaza imaginea exact asa cum este primita de la senzor, deci veti putea vedea exact cum va arata fotografia finala.
Ati modificat diafragma? Veti vedea imediat cum este afectata profunzimea campului, in vizor.
 


Faceti zoom pe ceea ce este important
De la evaluarea rezultatelor, la optimizarea premizelor
DSLR-urile de top va permit sa faceti zoom pe ecranul LCD pentru a verifica imaginile dupa fotografiere dar, cu vizorul Tru-Finder, puteti face aceste ajustari inainte si in timpul procesului.
Deci, in loc sa va intrebati ce ati obtinut, puteti surprinde exact ceea ce vreti.
 


Reglati fin focalizarea
Functie de conturare a zonelor focalizate, pentru detalii precise
Aveti nevoie de confirmarea instantanee a zonelor cu focalizare maxima din imaginea dvs.? Activati functia de conturare a zonelor focalizate, ce permite ajustarea sensibilitatii si evidentierea culorilor in functie de preferintele individuale.
 


Compozitie fara setari "pe ghicite"
Vedeti parametrii expunerii inainte de a realiza fotografia
Pana acum, camerele cu vizoare traditionale fortau fotografii sa se uite la ecranul LCD dupa fiecare fotografie sau sa realizeze fotografii succesive pentru a obtine expunerea corecta. Cu vizorul Tru-Finder, puteti vedea parametrii expunerii inainte de a realiza fotografia si fara a va lua ochii de la subiect.
 
Formate video Full HD
Gasiti modalitatea de exprimare perfecta pentru viziunea dvs. cu formatul AVCHD, la 60 cps, pentru un aspect uniform sau filmati cu modul 24 p pentru o senzatie clasica cinematografica.
 
Coloane sonore profesionale
Atasati un microfon extern cu ajutorul adaptorului XLR, urmariti parametrii inregistrarii audio si monitorizati sunetul cu ajutorul jack-ului pentru casti inclus.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.