Aparat foto mirrorless Sony A6500G, 24.2 MP, 4K, Bluetooth, Wi-Fi, NFC, Negru + Obiectiv SELP 18-105mm F4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto mirrorless Sony A6500G, 24.2 MP, 4K, Bluetooth, Wi-Fi, NFC, Negru + Obiectiv SELP 18-105mm F4 de la Sony

Aparat foto mirrorless Sony A6500G, 24.2 MP, 4K, Bluetooth, Wi-Fi, NFC, Negru + Obiectiv SELP 18-105mm F4
 
 
 
Vedeta absoluta cat palma
Cu o focalizare automata infailibila, o stabilitate de neclintit si utilizare intuitiva a ecranului tactil adaptata la marimea unei palme, α6500 este ideal oriunde, nemaiputand rata nicicand vreun moment.
 
 
Extindeti-va posibilitatile de fotografiere/filmare
Faceti cunostinta cu α6500 – camera foto compacta cu obiectiv interschimbabil APS-C care va asigura cu maxima incredere puterea de a realiza fotografii si filme cu aspect profesional. Memoria tampon extinsa pentru fotografiere continua a pana la 307 cadre, stabilizarea optica a imaginii pe 5 axe integrata in camera, controlul prin ecran tactil, focalizarea automata cu superviteza si tehnologia de focalizare automata cu urmarire de mare densitate va extind posibilitatile de fotografiere/filmare.
 
 
Focalizare la viteza de top
Imortalizati fiecare clipa – cea mai rapida focalizare automata si cel mai mare numar de puncte de focalizare automata din lume presteaza fara cusur practic in orice situatie de fotografiere.
 
Cel mai mare numar (425) de puncte FA cu detectare faza
Acoperire mai larga a punctelor de focalizare automata cu detectare de faza
Cu 425 de puncte de focalizare automata cu detectia fazei si un plan focal incredibil, pozitionate dens pe intreaga zona a imaginii, aceasta acoperire cuprinzatoare a punctelor de focalizare automata asigura faptul ca nu ii scapa niciun subiect.
 
Memorie tampon extinsa pentru fotografiere continua
Datorita capacitatii obiectivului α6500 de extindere a fotografierii continue pana la 307 cadre fara diminuarea vitezei de fotografiere (aproximativ 36 s cu urmarire FA/EA), nu veti rata niciun moment decisiv.
 
Fotografiere continua cu vizualizare live si decalaje minime
Fotografiati subiecte in miscare, ca si cum ati privi printr-un vizor optic
In cazul fotografierii continue a pana la 8 cps, cu vizualizare in timp real, decalajul afisajului este mentinut la un minim absolut, pentru a putea imortaliza subiectele in miscare de indata ce apar in vizorul electronic sau pe afisajul LCD, ca si cum ati privi printr-un vizor optic.
 
Mentineti in permanenta ochii in zona de focalizare
Focalizarea automata a ochilor (disponibila cu AF-C) este rapida si eficienta si pastreaza o urmarire constanta a ochiului unui subiect in miscare. Mentinerea focalizarii pe subiectii aflati in miscare va transforma in totalitate fotografiile dvs. de portret.
 
Stabilizare pe 5 axe in corp cat palma
 

 
Contracararea a cinci tipuri de tremur al camerei
Efectul vitezei mai rapide cu 5 stopuri a obturatorului

Noul si foarte precisul senzor giro este esential pentru stabilizarea imaginii, avand efectul de viteza mai rapida cu 5 stopuri a obturatorului. Sistemul de compensare a tremurului este eficient pentru filme si fotografii mai stabile si mai clare.
 
 
Minimizati tremurul camerei, chiar si folosind diverse obiective
Stabilizarea pe 5 axe functioneaza in cazul obiectivelor cu montura E si altor obiective

Bucurati-va de o libertate nemarginita de fotografiere cu camera in mana, folosind multe dintre obiectivele dvs. preferate. Distanta mica de la flansa de montare la camera α6500 cu montura E contribuie la compatibilitatea cu o gama larga de obiective.
 
O atingere si focalizarea evolueaza
 
 
Functie de touchpad
Glisati pe ecran pentru a comuta punctul de focalizare cand priviti vizorul
Datorita functiei de touchpad, puteti glisa pe ecranul tactil LCD pentru a comuta punctul de focalizare intuitiv si simplu de la o zona la alta, chiar si in timp ce urmariti vizorul.
 
Selectarea tactila imediata a punctului de focalizare
Folositi doar degetul pentru a focaliza cum doriti in cadru
Focalizarea tactila faciliteaza indeosebi reglarea rapida a focalizarii, pentru ca dvs. sa nu ratati sansa de a imortaliza subiectul ales in momentul decisiv.
 
 
Pentru o prezentare mai dinamica
Cu noul LSI frontal, BIONZ X proceseaza datele de la senzorul de imagine CMOS Exmor pentru a oferi texturi, claritate si fidelitate remarcabile ale imaginii, cu zgomot redus in fotografii si filme.
 
Nivel ridicat de perceptie al senzorului
Senzorul are un strat conductor subtire, un substrat fotodiodic mare pentru fotoreceptie maxima si fire din cupru pentru citiri rapide. In plus, extinde sensibilitatea la ISO 51200 cu zgomot redus.
(A) Structura conventionala (B) Structura α6500
(1) Substrat fotodiodic (2) Suprafata fotoreceptoare (3) Strat conductor de aluminiu (4) Strat conductor de cupru
 
 
Sistem de procesare imbunatatita a imaginilor
Motorul de procesare a imaginii BIONZ X imbunatateste textura si claritatea imaginilor minimizand zgomotul. Un aport major este adus de noul LSI frontal si de algoritmul de procesare a imaginilor optimizat pentru senzorul de imagine.
 
 
Inregistrare 4K calitativa9
Filmati si inregistrati intern filme 4K generate din date echivalente 6K (20 MP) in format Super 35mm. Focalizarea tactila intuitiva si stabilizarea imaginii pe 5 axe descatuseaza filmarea.
 
 
Integritate solida pentru utilizare inteligenta, cursiva
Corpul din aliaj de magneziu, obturatorul testat in 200.000 de cicluri de eliberare si multe alte caracteristici evidentiaza robustetea, fiabilitatea si operabilitatea camerei.
Vezi mai mult

  • General
    • Rezolutie senzor Mpx
    • Blitz integrat
      Da
    • Puncte de focalizare
      425
    • Filmare video
      4K
    • Dimensiune display (inch)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.