Aparat foto mirrorless Sony Alpha A7C, 24.2MP, Full-Frame, 4K + Obiectiv Sony FE28-60mm F4-5.6, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
11.887,71 lei
Pret 36 Rate Optimo: 435.76 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ILCE7CLS.CEC

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto mirrorless Sony Alpha A7C, 24.2MP, Full-Frame, 4K + Obiectiv Sony FE28-60mm F4-5.6, Argintiu de la Sony

Exprimati-va la scara maxima

Performanta de exceptie si calitate extraordinara a imaginii

In ciuda dimensiunii compacte a corpului, care este cel mai mic si mai usor din lume (Dintre camerele Full Frame cu obiectiv interschimbabil cu mecanism optic integrat de stabilizare a imaginii. Conform comunicatului de presa din septembrie 2020. Sondaj Sony), α7C ofera calitatea spectaculoasa a imaginii atat pentru statice, cat si pentru filme, fireasca pentru o camera Full Frame. FA rapida, larga si stabila fotografierea continua cu declansare rapida si monitorul LCD cu unghi variabil util contribuie la capturarea actiunii atunci cand are loc. 

 

 

 

Calitate ireprosabila pentru statice si filme

Calitate uluitoare a imaginilor, posibila gratie senzorului Full Frame.

 

 

Imagini specifice Full Frame intr-un corp compact

Colectarea superioara a lumii inseamna imagini cu zgomot redus de inalta calitate

Senzorii mai mari creeaza imagini mai bune, iar senzorul Full Frame de pe α7C este mult mai mare decat senzorii din smartphone-uri, camere digitale compacte si camere similare, cu senzor APS-C si obiective interschimbabile. Colectarea mai eficienta a luminii asigura imagini profesionale cu zgomot redus si detalii mai multe in umbre si zone luminoase.

 

Faceti diferenta cu un senzor mai mare

Avand senzor Full Frame, puteti obtine imagini impresionante, specifice acestui format. Senzorul de pe α7C este de doua ori mai mare decat cei de pe camerele APS-C cu marime similara a corpului si cu pana la 30 de ori mai mare decat un senzor de smartphone, rezultand imagini uluitoare cu profunzime si detalii mai ample.

 

Dimensiune compacta, utilizare simpla

A7C a fost conceput compact, usor si portabil, fara a compromite performanta autentica a unui aparat foto Full Frame. Acest obiectiv a fost realizat dezvoltand componente mecanice noi, precum obturatorul si unitatea de stabilizare optica compacte, si optimizari de aspect si structurale. 

 

 

Bucurati-va de avantajul oferit de Full Frame

Senzorul Full Frame al camerei α7C nu doar capteaza mai multa lumina. Datorita dimensiunii mari a senzorului si pixelului, vezi avea parte inclusiv de profunzime mai mare a imaginii, interval dinamic extins si detalii mai bune. 

 

Surprindeti toata frumusetea din lume

Senzorul CMOS Exmor R™ de 24,2 MP si motorul BIONZ X™ Sony, asigura reproducerea superba a culorilor si interval dinamic larg cu 15 opriri si contribuie la capturarea de detalii si tranzitii line in toate conditiile de iluminare, atat in statice, cat si in filme.

 

 

Imagini superbe chiar si la viteze mari ale obturatorului

Pixelii mai mari ai senzorului permit un raport semnal/zgomot mai bun, rezultand imagini superbe cu mai multe detalii in texturi si umbre. Reducerea zgomotului este eficienta indeosebi la sensibilitati ISO medii si mari necesare pentru subiecti rapizi sau slab iluminati. Intervalul standard ISO100-51200 este extensibil la ISO50-20480013. 

 

 

Obiective in ton cu stilul dumneavoastra

O gama larga cu montura E: unghi larg, teleobiectiv, video si specializate

Indiferent daca sunteti amator sau profesionist, fotograf sau creator de filme, o gama diversa din peste 50 de obiective cu montura E va sta la dispozitie pentru a va eleva creativitatea. Obiectivele Full Frame compacte ofera imagini cu distorsiune exceptional de redusa chiar si la distante focale mari si asigura o profunzime si un bokeh superbe.

 

 

Extindeti optiunile de filmare

Realizeaza filme cu adevarat artistice datorita controlului superb, calitatii imaginii si dimensionalitatii specifice formatului Full Frame.

 

 

Inregistrare 4K pentru filme cu imagini superbe

Profunzimea redusa a campului asigura efecte bokeh, unul dintre avantajele camerelor Full Frame. Citirea completa a pixelilor fara combinare asigura o supraesantionare echivalenta inreg. 6K, rezultand imagini curate, cu moiré si artefacte reduse.

 

 

 

Surprindeti actiunea autentica, cu detalii superbe 

FA de varf si fotografierea continua rapida va garanteaza ca nu veti rata acel cadru important la fractiune de secunda. Unitatea de stabilizare optica a imaginii de pe α7C asigura stabilitatea si claritatea si in statice, si in filme.

 

 

FA foarte precisa gaseste rapid subiectul si stabilizeaza focalizarea

α7C profita de progresele in FA ale mult apreciatei game α9, avand functia unica 4D FOCUS pentru obtinere rapida a subiectului si urmarire stabila in zona larga. Cele 693 de puncte FA cu detectare faza acopera aproximativ 93% din suprafata imaginii. 

 

 

Bazati-va pe urmarirea persistenta a subiectului

Urmarire in timp real inteligenta AI si FA pe ochi in timp real, de la Sony

Urmarirea fiabila a subiectului inseamna portrete mai reusite. Ca la modelele anterioare, puteti incadra subiectul si apasa pana la jumatate declansatorul preconfigurat pentru a initia FA pe ochi in timp real. α7C are si o functie noua, care permite apasarea but. AF-ON pt. a activa urmarirea in timp real chiar si in afara modului AF-C, putand folosi imediat urmarirea in timp real. Focal. este mentinuta chiar si cand fata subiectului este partial ascunsa sau are ochelari.

 

 

 

Calitate a imaginii specifice Full Frame pentru creatorii de filme

Monitorul cu unghi variabil si deschidere in lateral al camerei α7C poate fi privit usor, de exemplu, chiar si cand este atasat un microfon, este folosit un sistem cardanic sau la fotografiere din pozitii diferite. In plus, mufele de casti si microfon va permit sa folositi echipamentul preferat. Mai mult, bateria de capacitate mare permite sesiuni extinse. In concluzie, α7C este ideala pentru vloggeri si alti creatori.

 

 

Zoom 2x clar pentru optiuni foto flexibile

Functia Clear Image Zoom de la Sony pastreaza rezolutia subiectului aproape fara a se deteriora calitatea imaginii. Pana si obiective cu focalizare unica pot fi folosite ca obiective cu zoom, cu zoom de marire de pana la 2x.

 

 

Efecte vizuale simple pentru filme

Functiile Efect de imagine, Stil creativ si Profil de imagine sunt moduri simple de a va largi exprimarea creativa la filmare. Ofera mare varietate de efecte vizuale si setari, pentru incepatori si profesionisti. Efect de imagine si Stil creativ va permit sa lasati totul in seama camerei, pt. a nu mai fi nevoie de gradatie la postproductie.

 

 

 

Monitor LCD: deschidere laterala pentru flexibilitate

Panoul de tip 3.0 cu 921 mii puncte se roteste la 176°/orizontala si la 270°/ verticala. Utilizati focalizarea tactila pentru schimbare imediata a focalizarii sau obturatorul tactil pentru focalizare si capturare statice cu o atingere a ecranului.

   

Incarcare simpla a bateriei si la fotografiere    

Bateria Z de mare capacitate integrata in corpul compact al camerei α7C poate fi alimentata prin USB. Cablul USB Type-C® este tot ce va trebuie pentru incarcare si puteti fotografia la incarcare.

   

Constructie solida, rezistenta la praf si umezeala

Capacele superior, frontal si posterior ale camerei sunt fabricate din aliaj din magneziu usor si foarte rigid. Corpul este etansat peste tot pentru a minimiza patrunderea prafului si umezelii.

   

 

 

Fotografiere de la distanta de pe mobil si PC 

Functia Wi-Fi® de pe α7C faciliteaza fotografierea de la distanta. Montati camera la distanta si faceti selfie-uri sau materiale de vlog folosind un PC, smartphone sau tableta pentru a previzualiza, a regla setarile si a actiona obturatorul. 

 

 

Transfer de date rapid pe mobil si mai departe in social media

Pozele si video se pot transfera direct pe smartphone si tableta pentru a fi vazute, partajate si stocate usor prin Wi-Fi® 2,4 sau 5G Hz31. Transferul prin atingere posibil pentru anumite dispozitive, unele permitand conexiuni QR Code.  

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Kit
Constructie Kit 28-60mm
Destinat pentru

Incepator

Avansat

Profesionist

Diagonala display 7.5 cm
Material sasiu Aliaj magneziu
Functii

Focalizare automata

Wi-Fi

Sunet stereo

NFC

4K Slow motion

Efect Bokeh

Continut pachet

1 x Curea de umar

1 x Aparat foto

1 x Baterie reincarcabila NP-FZ100

1 x Adaptor c.a.

1 x Capac pentru corp aparat

1 x Capac pentru obiectiv

1 x Capac spate pentru obiectiv

1 x Obiectiv SEL2860

1 x Capac pentru suportul pentru accesorii

1 x Cablu USB-A la USB-C (USB 3.2)

Tip vizor Electronic
Tip acumulator NP-FZ100
Autonomie acumulator (cadre) 740
Latime 124 mm
Adancime 59.7 mm
Inaltime 71.1 mm
Greutate 676 g
Culoare Argintiu

SENZOR

Tip senzor CMOS
Dimensiune senzor (mm) 35.6 x 23.8
Rezolutie senzor 24.2 Mpx

CALITATE CONTINUT FOTO

Rezolutie imagine 6000 x 4000
Format fisier imagine JPEG RAW

CALITATE CONTINUT VIDEO

Rezolutie video 4K
Format rezolutie video (px) 3840 x 2160
Format inregistrare video XAVC S
Inregistrare audio LPCM 2ch

OBIECTIV

Montura obiectiv Sony E
Interval distanta focala (mm) 28 - 60
Tip focalizare Automata
Diafragma f/4 - f/5.6
Constructie diafragma 7 lamele
Constructie obiectiv 8 elemente in 7 grupuri
Lungime obiectiv 45 mm
Diametru obiectiv maxim 66.6 mm

CONECTIVITATE

Tip slot memorie SD SDXC SDHC
Conectivitate

Bluetooth

Wi-Fi

NFC

Jack audio 3.5 mm

HDMI

USB-C

OBTURATOR

Tip obturator Eletromecanic
Viteza obturator 1/4000 - 30 sec

BLIT

Control blit TTL preblit
Compensare expunere blit +/- 3.0 EV (comutabil intre treptele de 1/3 si 1/2 EV)
Functii blit

Sincronizare lenta

Blit de umplere

Blit automat

Reducerea efectului de ochi rosii

CONTROL EXPUNERE

Compensare expunere + /- 5,0 EV (trepte selectabile de 1/3 EV, 1/2 EV) (cu disc selector pentru compensarea expunerii: +/- 3 EV (trepte de 1/3 EV))
Sensibilitate ISO Imagini statice: ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO intre 50 si 204800 ca interval ISO extins)
Efecte balans de alb

Incandescent

Fluorescent

Blit

Auto

Zi

Umbra

Personalizat

Subacvatic

Temperatura culoare

Inorat

Vezi mai mult

  • General
    • Tip
      Kit
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
    • Filmare video
      4K

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.