Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III, 24.2 MP, Full-Frame, E-Mount, 4K HDR, 4D Focus, Wi-Fi, NFC, ISO 100-51200, Negru + Obiectiv SEL24105G 24-105 mm, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
16.292,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 597.22 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ILCE7M3GBDI.EU

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

 • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III, 24.2 MP, Full-Frame, E-Mount, 4K HDR, 4D Focus, Wi-Fi, NFC, ISO 100-51200, Negru + Obiectiv SEL24105G 24-105 mm, Negru de la SonyPerfectiune. Tot ce aveti nevoie.
Surprinde momentele care conteaza cu noua camera Sony α7 III, dotata cu cel mai nou senzor CMOS Full-Frame cu retroiluminare si alte inovatii in imagistica, viteza mare de raspuns, usurinta in utilizare si durabilitate, pentru toate nevoile de fotografiere.
 


Preluati controlul asupra libertatii de exprimare
Cu o capacitate extraordinara de inregistrare a imaginilor si performante de mare viteza intr-un corp compact, modelul α7 III va ofera puterea, precizia si flexibilitatea de a surprinde momente unice, asa cum doriti.
 


Redarea scenelor cu detalii realiste
Un senzor de imagine cu retroiluminare recent dezvoltat si un sistem evoluat de procesare a imaginilor satisfac diverse cerinte de fotografiere cu capacitati de inregistrare a imaginilor de inalta calitate la care v-ati astepta doar de la o camera cu cadru intreg.
 

Cea mai noua tehnologie atinge viteze de procesare uimitoare
Noua versiune a senzorului CMOS Exmor R™ de 24,2 megapixeli5 are o structura cu iluminare din spate, iar combinata cu cel mai recent motor de procesare a imaginilor BIONZ X™ si cu functia LSI frontala, va ofera o capacitate de citire a datelor de 2 ori mai rapida6 si o capacitate de procesare a datelor de 1,8 ori mai rapida
 

Sensibilitate mai inalta si citire mai rapida
CMOS Full-Frame de 35 mm cu retroiluminare al camerei imbunatateste eficacitatea iluminarii, extinde scara circuitelor si, gratie stratului de fire de cupru care contribuie la un transfer mai rapid al datelor, reda date la viteza foarte ridicata, reduce la minim zgomotul pentru a dezvalui detalii fine din fiecare imagine.
 
Reduce zgomotul in imaginile de inalta rezolutie
Intervalul ISO standard e extins la ISO 100-51200 (extensibil la ISO 50-2048007 pentru imaginile statice), iar functiile Reproducere detalii si Reducere zgomot in functie de zona mentin detaliile imaginii si reduce zgomotul. Avand performante eficiente in interval de sensibilitate mediu spre ridicat, puteti fotografia la nivel ISO ridicat fara a va face griji cu privire la zgomot si la deteriorarea imaginii.
 
Fotografii mai clare cu stabilizare pe 5 axe
Cea mai recenta stabilizare de inalta precizie utilizeaza o unitate de stabilizare si algoritmi si senzori giroscopici pentru a obtine o viteza a obturatorului in 5 pasi9 intr-un sistem care compenseaza cinci tipuri de tremur al camerei cu o gama larga de obiective si asigura performante excelente.
 
Format RAW pe 14 biti10 pentru gradatii bogate
Pentru gradatii mai uniforme si naturale, cel mai recent procesor de imagine BIONZ X si LSI front-end, proceseaza semnale de imagine pe 16 biti. Acest procesor permite iesire de date RAW pe 14 biti, chiar si in modul silentios sau de fotografiere continua
 


4D FOCUS — evolutia performantelor de focalizare automata
Performantele de focalizare automata sunt imbunatatite utilizand aceleasi inovatii pentru focalizare automata precum in modelul α9 si aplicandu-le in mod optim, astfel ca, odata ce modelul α7 III surprinde subiecti cu miscari neprevazute, cum ar fi dansatori, boxeri, animale salbatice in actiune, nu este usor sa piarda focalizarea.
 
4D FOCUS: acoperire uimitor de extinsa
693. Numar remarcabil de puncte de focalizare automata cu detectia fazei
Aceasta camera are 693 de puncte de focalizare automata cu detectarea fazei, care acopera aprox. 93% din suprafata imaginii plus 425 de puncte de focalizare automata cu detectarea contrastului, dens pozitionate pentru a imbunatati focalizarea.
 
4D FOCUS: focalizare automata cu viteza mare
Performante de focalizare automata de pana la doua ori mai rapide
Combinand AF cu detectia de faza si plan focal pentru viteza excelenta si urmarire plus AF cu detectia de contrast de inalta precizie, functia AF hibrida rapida Sony poate surprinde in imagini clare subiecti in miscare. Acest sistem imbunatateste performanta pentru a dubla viteza AF.
 
FOCALIZARE 4D: urmarire constanta
Urmarire imbunatatita AF pentru subiecti aflati in miscare rapida
Performantele AF mostenite de la α9 asigura o urmarire AF cu precizie crescuta pentru fotografii continue a scenelor cu actiuni rapide. Prin citirea mai rapida a senzorului de imagine, pot fi urmarite chiar si miscarile complexe ale subiectului, iar miscarile bruste pot fi anticipate cu precizie ridicata, ce va permite sa surprindeti momentele decisive.
 
AF fiabila pana la luminozitatea EV-3
Algoritmii avansati ai focalizarii automate contribuie la o precizie ridicata, pana la nivelul redus EV-3 al luminozitatii, pentru o focalizare automata mai fiabila in scenele intunecate.
 
AF cu detectia fazei si plan focal compatibil cu obiective cu montura A
AF cu detectia fazei si plan focal cu 693 de puncte, acopera nu doar o suprafata mare si raspunde instant, ci ofera si avantajele performantei ridicate de urmarire, chiar si cu un obiectiv cu montura A montat prin adaptorul de montare LA-EA3.
 


Functia Eye AF revolutioneaza realizarea portretelor
Cu α7 III, Eye AF poate fi utilzata in modul AF-C, pentru performante rapide si eficiente de detectie/urmarire a ochilor cand realizati imagini statice. Mentinerea facila a focalizarii optime asupra subiectilor aflati in miscare va poate transforma in totalitate portretele.
 
Focalizare din ecranul tactil
α7 III are functia de focalizare prin atingere si functia de touchpad ca sa puteti trage cu degetul cadrul de focalizare, in mod intuitiv, folosind vizorul.
 
Focalizare automata in modul marire pentru focalizare
Utilizati AF pentru imagini statice cand zona de focalizare e marita in vizor/afisaj si mariti vizualizarea dupa AF. Aceasta este ideala atunci cand focalizati asupra unei zone mici sau in alte situatii de fotografiere cu focalizare de precizie.
 
Setari de focalizare automata mai versatile
Sensibilitatea de urmarire AF pentru imagini statice este ajustabila in cinci trepte. Zonele/punctele de AF sunt interschimbabile pe masura ce comutati intre orientarea pe orizontala si pe verticala. Setarile punctelor de focalizare pot fi atribuite unor butoane personalizabile.
 


Fotografierea continua rapida surprinde momentele culminante
Camera α7 III poate fotografia in rafala continua de pana la 10 cps cu urmarire a focalizarii/expunerii automate si pana la 8 cps in rafala atunci cand se fotografiaza in modul de afisare in timp real. De asemenea, camera accepta fotografierea silentioasa de pana la 10 cps cu urmarire a focalizarii/expunerii automate la rezolutie maxima.
 
Fotografiere continua pentru un grad de incredere mai ridicat
Surprinde actiunea instant cu fotografierea continua de pana la 10 cps - sau 8 cps pentru fotografii in timp real — cu functia de urmarire AF/AE. Pot fi inregistrate pana la aprox. 177 de imagini JPEG (standard), 89 de imagini RAW comprimate sau 40 de imagini RAW necomprimate in rafala continua
 
Fotografiati continuu in liniste deplina
Aceasta camera va permite fotografierea silentioasa pana la 10 cps cu urmarirea focalizarii/expunerii automate2. Linistea este vitala la fotografierea naturii salbatice, cand chiar si cel mai mic zgomot poate insemna ratarea imaginii ideale.
 
Fotografiere cu functie anti-tremur
Tremurul luminii artificiale e detectat si obturatorul e sincronizat pentru a reduce la minim expunerea potentiala si inconsecventa culorilor in imaginile realizate la viteze ridicate ale obturatorului, precum si intre imaginile realizate prin fotografiere continua.
 
Functionare mai buna la fotografierea continua
Grupurile de fotografii realizate in modul continuu pot fi analizate, sterse sau protejate rapid. Puteti sa accesati un ecran de meniu si sa schimbati setarile21, precum si sa realizati redarea imaginilor in timpul scrierii datelor.
 


HDR 4K de inalta rezolutie
Pe langa noua capacitate de inregistrare a filmelor la rezolutie 4K uimitoare prin supraesantionare mai ridicata de 2,4 ori, camera dispune de un nou profil HLG (Hybrid Log-Gamma), care accepta un flux de lucru HDR instantaneu.
 
Rezolutie fara compromisuri a imaginii
Citire completa a pixelilor fara binare pentru filme 4K de inalta rezolutie
Citirea completa a pixelilor fara binare in mod Full-Frame de 35 mm face posibila condensarea de aprox. 2,4 ori a datelor necomprimate pentru filme 4K (QFHD: 3840 x 2160), reduce la minim moire si marginile neuniforme. Modul Full-Frame sau Super 35 mm poate fi selectat dupa cum e necesar. Inregistrarea 4K utilizeaza formatul XAVC S la rate de biti ridicate de maxim 100 Mbps.
 
Performante de focalizare automata cuprinzatoare
Focalizare automata hibrida rapida, imbunatatita pentru inregistrarea filmelor
AF hibrida cu AF cu detectia fazei si plan focal si AF cu detectia contrastului, se fixeaza si urmaresc cursiv subiectii in miscare. O zona larga de AF, similara celei pentru imagini statice, e disponibila acum pentru filme. Viteza redusa a unitatii de actiune pentru AF de nivel inferior permite efecte mai pronuntate de focalizare lenta. Este imbunatatit gradul de libertate pentru potrivirea raspunsului de focalizare la scene specifice.
   
HLG (Hybrid Log-Gamma) pentru lucru instantaneu cu HDR
Noul profil de imagine HLG, pentru lucru instantaneu cu HDR. Filmele inregistrate cu HLG vor parea extrem de realiste, fara distorsiuni ce pot deteriora gradatia si detaliile, fara clasificarea culorilor.
   
S-Log3 si redare lenta/accelerata
S-Log3 imbunatateste gradatia de la umbre la tonuri medii si extinde intervalul dinamic cu pana la 14 opriri. De asemenea, selectati o rata a cadrelor de 1 pana la 120/100 cps pentru redare accelerata pana la 60x sau cu incetinitorul pana la 5x.
   Caracteristici si functionare fiabile intr-un corp compact
Functionalitatea aparatului α7 III este imbunatatita prin control rapid in timpul capturarii, vizualizare uluitoare prin Tru-Finder, conectivitate flexibila, anduranta sporita de captuare cu diferite surse de alimentare, plus o rezistenta ridicata la conditii de umiditate si praf.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Kit
Constructie Kit 24-105mm
Diagonala display 3 inch
Functii Reducerea vibratiilor
Continut pachet

1 x Curea de umar

1 x Husa

1 x Aparat foto

1 x Cablu alimentare

1 x Cablu micro USB

1 x Capac ocular

1 x Baterie reincarcabila NP-FZ100

1 x Adaptor AC-UUE12

Tip acumulator NP-FZ100
Autonomie acumulator (cadre) 610
Latime 126.9 mm
Adancime 73.7 mm
Inaltime 95.6 mm
Greutate 650 g
Culoare Negru

SENZOR

Tip senzor CMOS
Dimensiune senzor (mm) 35.6 x 23.8
Rezolutie senzor 24.2 Mpx

CALITATE CONTINUT FOTO

Rezolutie imagine

6000 x 4000

6000 x 3376

3936 x 2624

3936 x 2216

3008 x 2000

3008 x 1668

1968 x 1312

1968 x 1112

Format fisier imagine JPEG RAW

CALITATE CONTINUT VIDEO

Rezolutie video Full HD UHD 4K
Format rezolutie video (px)

3840 x 2160

1920 x 1080

Format inregistrare video

XAVC

AVCHD

OBIECTIV

Montura obiectiv Sony E
Tip focalizare Automata
Puncte de focalizare 693

CONECTIVITATE

Tip slot memorie SD SDXC SDHC
Conectivitate

Bluetooth

Wi-Fi

Micro USB

NFC

Cititor de carduri Micro

HDMI

OBTURATOR

Viteza obturator 30 - 1/8000 sec
Declansare automata maxima 10 s

BLIT

Control blit Pre-flash TTL

CONTROL EXPUNERE

Compensare expunere +/- 5 EV in incrementi de 1/3 sau 1/2 EV
Sensibilitate ISO 100 - 102400
Efecte balans de alb

Incandescent

Fluorescent

Innorat

Umbra

Subacvatic

Vezi mai mult

 • General
  • Tip
   Kit
  • Tip senzor
  • Rezolutie senzor Mpx
  • Puncte de focalizare
   693
  • Filmare video
  • Dimensiune display (inch)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.