Albatros Frigider FA11+, capacitate bruta 84l, A+, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Frigider FA11+, capacitate bruta 84l, A+, alb de la Albatros

inox

Clasa energetica A+

Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru facturile la lumina. Fiind incadrat in clasa energetica A+, frigiderul cu o usa Albatros FA11+ mentine prospetimea alimentelor tale cu un consum redus de energie.

Astfel, poti raci bauturi, refrigera alimente sau mentine mancarea proaspata mai multe zile fara a incarca factura la lumina.

Compartiment de racire spatios

Desi de dimensiuni reduse, caracteristice acestui tip de produs frigorific, frigiderul Albatros beneficiaza de un compartiment de racire de 9 litri, gata sa iti mentina inghetata, carnea, fructele sau legumele congelate la temperaturile optime.

Design clasic

Proiectat dupa modelul classic, in nuanta de alb, Albatros fa11+ isi gaseste rapid locul in orice bucatarie.

Compartimentare generoasa - 82 litri

Desi este vorba despre un frigider de dimensiuni mici, compartimentarea este extrem de generoasa, remarcandu-se prin utilitate sporita.

In interior exista un sertar pentru fructe si legume, un compartiment pentru racire rapida si doua rafturi de sticla ajustabile. Deasemenea, pe interiorul usii exista trei balconase special concepute pentru pastrarea sticlelor sau dozelor cu bautura.

Control mecanic

In functie de anotimp, de temperatura din casa sau de cat de rece doresti sa pastrezi bauturile si alimentele, poti regla chiar tu temperatura din frigider.

Bec interior

Un alt avantaj al acestui model il reprezinta becul interior, care se aprinde imediat ce ai deschis usa frigiderului, facilitand astfel contactul cu alimentele si sticlele depozitate in frigider.

inox

Curatare usoara

Interiorul frigiderului, rafturile si balcoanele situate pe usa sunt speciale concepute pentru a-ti oferi confort maxim, acees facil in fiecare colt al aparatului frigorific si o spalare usoara in interiorul si exteriorul acestuia.

Usi reversibile si Picioare reglabile

Proiectat pentru a satisface nevoile tale, frigiderul Albatros isi gaseste rapid loc in casa ta.

Acesta are usile reversibile, astfel ca tu le poti monta atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta, in functie de locul de care dispui. Piciorusele reglabile asigura o montare corecta a frigiderului in orice loc al casei tale.

 
 
 
Specificatii:
 
Clasa energetica A+
Capacitate totala neta 82L ( Frigider - 73L, Compartiment racire rapida - 9L )
Capacitate bruta: 84 litri
Culoare : alb
Termostat reglabil
2 rafturi de sticla
2 balcoane pe usa
Sertar pentru legume
Usi reversibile
Bec interior
Picioare reglabile
Consum energetic: 110 kWh/an
Dimensiuni brute: 500x464x885 mm
Dimensiuni nete: 480x430x840 mm
Greutate bruta: 24
Greutate neta: 22
 
Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Albatros Frigider FA11+, capacitate bruta 84l, A+, alb

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Pana Dragos - Scor: 5/5 | acum 6 ani
Albatros Frigider FA11+, capacitate bruta 84l, A+, alb

Stau intr-un camin de studenti si aveam nevoie de un frigider, nu foarte mare dar la un pret cat mai avantajos. L-am ales pe acesta deoarece mi s-a parut a fii foarte ok din toate punctele de vedere, dar mai ales al pretului. Isi face foarte bine treaba, imi place ca este mic si il poti muta oriunde. Cat despre consum pot spune ca e super mic.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.