Frigider cu doua usi Arctic AD70420N+, Full No Frost, 367 l, H 172, Clasa A+, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Frigider cu doua usi Arctic AD70420N+, Full No Frost, 367 l, H 172, Clasa A+, Alb de la Arctic

Un frigider din clasa energetica A+ care beneficiaza de tehnologia No Frost si de cea mai mare capacitate din gama sa. Garnitura antibacteriana a usii, ofera mai multa siguranta, deoarece impiedica formarea mucegaiului si a bacteriilor. O solutie ideala pentru cei preocupati de siguranta familie.

Full No Frost

Sistem de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Te poti bucura de un plus de confort pentru ca elimina nevoia dezghetarii periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fara efort!

Air Flow Dual Tech

Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Pastrezi alimentele mereu proaspete, gustoase si aromate!

 

Garden Fresh

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Eco Led

Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Ventilator

Ventilatorul amplasat in interiorul racitorului ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va mentine constanta!

XXL Bottle

Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana

 

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific

 

Rafturi Safety Glass

Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Rafturi rezistente

Rafturi fabricate din sarma, cu o rezistenta ridicata, ce ofera o siguranta sporita. Permite plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft.

Materiale neinflamabile

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!

Certificare TUV

Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!

Performanta si consum


Clasa energetica: A+
Consum (kWh / an): 420
Capacitate congelare (kg / 24 h): 6
Autonomie (h): 15


Date tehnice


Volum brut (litri): 420
Volum net racitor (litri): 274
Volum net congelator (litri): 93
Culoare: Alb
Usi reversibile
Dimensiuni (IxLxA, cm): 172x70x64


Functii si caracteristici


Termostat ajustabil
Safety Glass


Accesorii


Rafturi racitor ajustabile: 3
Garden Fresh
Rafturi usa: 3
Suport de oua
Tavita pentru cuburi gheata
XXL Bottle

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      367
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.