Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+, 318 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+, 318 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost, Argintiu de la Arctic

Modelul de combina frigorifica AK60365NFMT+ de la Arctic vine la pachet cu toate avantajele! Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional Air Flow Dual Tech mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata, iar ventilatorul amplasat in interiorul racitorului ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii.

Full No Frost

Sistem de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Te poti bucura de un plus de confort pentru ca elimina nevoia dezghetarii periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fara efort!

Air Flow Dual Tech

Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Pastrezi alimentele mereu proaspete, gustoase si aromate!

Fresh Max 0°C

Compartiment special cu temperatura apropiata de 0°C. Pastreaza si asigura conditiile optime a alimentelor perisabile, precum carne sau lactate. Ofera metoda optima pentru depozitarea sau decongelarea in siguranta a alimentelor, pentru ca tu sa le prepari exact atunci cand ai nevoie.

 

Eco Led

Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie

Garden Fresh

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

Ventilator

Ventilatorul amplasat in interiorul racitorului ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va mentine constanta!

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Fast Freeze XL Zone

Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile

Mix Zone

Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul astfel incat sa fie spatiu suficient

XXL Bottle

Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana

 

Rafturi Safety Glass

Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica

Performanta si consum


Clasa energetica: A+
Consum (kWh / an): 336
Capacitate congelare (kg / 24 h): 5
Autonomie (h): 21


Date tehnice


Volum brut (litri): 365
Volum net racitor (litri): 219
Volum net congelator (litri): 99
Culoare: Argintiu
Usi reversibile
Dimensiuni (IxLxA, cm): 185,3x59,5x65


Functii si caracteristici


Extra Volum
Full No Frost
Eco Led
Air Flow Dual Tech
Fresh Max 0°C
Safety Glass
Fast Freeze XL Zone
Termostat ajustabil
Ventilator


Accesorii


Rafturi racitor ajustabile: 3
Garden Fresh
Suport de oua
Tavita pentru cuburi gheata
Compartimente congelare: 3
XXL Bottle
Mix zone
Rafturi usa: 3

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina frigorifica
    • Volum (l)
      318
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.