Gorenje Congelator FN6191DHW, 243 l, 7 sertare, clasa F, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Congelator FN6191DHW, 243 l, 7 sertare, clasa F, alb de la Gorenje

NoFrost

Adio decongelare plictisitoare!

Circulatia intensiva a aerului rece elimina umezeala din congelatorul vertical. Acest lucru previne acumularea de gheata pe peretii interiori si mentine un consum scazut de energie. Ca rezultat, folosirea capacitatii de depozitare este optima, iar dezghetarea si curatarea interiorului nu mai sunt necesare. Pachetele sau bucatile de mancare congelata nu se vor lipi unele de altele, iar mancarea din congelator va ramane ordonata si curata.

Manere cu balamale

Deschidere usoara

Manerele cu un design ergonomic pentru deschiderea usoara si intuitiva a usii sunt facute din materiale veritabile si sunt usor de folosit. In combinatie cu pozitionarea atenta si lungimea perfecta, sunt o solutie foarte prietenoasa.

SlotIn

Nicio limita in deschiderea usii

Datorita deschiderii usii frigiderului in unghiul potrivit, toate rafturile si cutiile pot fi trase complet in exterior. Acesta solutie este ideala pentru frigiderele asezate langa un perete, langa un blat de lucru sau alt dispozitiv.

EcoMode

Energie economisita

In cazul unei absente prelungite, frigiderul poate fi setat sa functioneze in modul de economisire a energiei, usa fiind inchisa tot timpul.

FastFreeze

Congelare rapida

Functia FastFreeze ingheata alimentele la -24°C pentru a pastra majoritatea mineralelor din alimente. Dupa aproximativ 2 zile, functia este oprita automat si temperatura compartimentului congelator revine la setarea initiala.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.