Combina frigorifica incorporabila Liebherr Premium ECBN 5066, Clasa F, 379 l, BioFresh, Congelator NoFrost

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica incorporabila Liebherr Premium ECBN 5066, Clasa F, 379 l, BioFresh, Congelator NoFrost de la Liebherr

BioFresh

Produsele sunt mai proaspete, cu atat mai mare este valoarea lor pentru o dieta sanatoasa. Seifurile BioFresh montate pe sine telescopice asigura climatul perfect pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp. Cu temperatura mentinuta doar peste 0 ° C si un nivel de umiditate ideala a aerului, fructe si legume, carne, peste si produse lactate pastreaza vitaminele sanatoase, aroma delicata si aspectul atractiv pentru pana la de trei ori mai mult decat intr-un frigider traditional.

DuoCooling

Controlul precis si independent de temperatura compartimentului frigider si compartimentul de congelare al frigiderele combinate se realizeaza prin DuoCooling cu doua circuite de racire complet separate. Si nu exista nici un schimb de aer intre compartimentul frigider si congelator. Acest lucru previne transferul de miros si opreste alimentele depozitate de la uscarea.

Sertare montate pe sine telescopice

Sertarele se extind pe sine telescopice cu rulare lina si pot fi indepartate in mod convenabil, la un unghi de deschidere a usii de 90 °.

NoFrost

Aparate cu NoFrost Liebherr ofera tehnologii expert de refrigerare pentru a asigura prospetimea pe termen lung. Alimentul este congelat cu aer recirculat rece, precum si orice umiditate este inlaturata. Ca rezultat, congelatorul este intotdeauna liber de gheata, iar produsele alimentare nu sunt acoperite de gheata. Comoditatea NoFrost face dezghetarea un lucru al trecutului.

Icemaker cu racord fix de apa

Cu icemaker pentru o conexiune fixa de apa (3/4 "), puteti obtine cuburi de gheata de o calitate optima pentru orice ocazie, in functie de model, in volume de pana la 1,5 kg / 24 h. Fie ca aveti chef de o bautura rece sau atunci cand organizati o mare petrecere - exista o capacitate suficienta pentru depozitarea cuburilor de gheata in cele doua sertare indiferent de ocazie.

Iluminat cu LED-uri BioFresh

Iluminatul BioFresh cu tehnologia LED lumineaza compartimentele BioFresh ale modelelor PremiumPlus pentru a da o imagine perfecta alimentelor depozitate. LED-urile de iluminat sunt elegante si sunt integrate la acelasi nivel cu peretele lateral.

Coloane de lumina cu LED-uri

Semnele distinctive ale modelelor BioFresh din gama PremiumPlus sunt doua coloane de lumina  cu LED-uri integrate in captuseala compartimentului. Cu unul pe fiecare parte, exista numeroase LED-uri care asigura o iluminare uniforma a interiorului. Finisajul deosebit de satin al capacului de lumina creeaza o atmosfera placuta de iluminare, de inalta clasa. In acelasi timp, coloanele de lumina permit reamenajarea rafturilor de sticla.

Sistemul PowerCooling

Sistemul PowerCooling de inalta performanta raceste rapid alimentele proaspete depozitate si creeaza o temperatura uniforma de racire in interior. Un comutator de contact pozitionat pe usa opreste ventilatorul atunci cand usa este deschisa. Acest fapt economiseste energie pretioasa.

GLASSLINE

Echipamentul sofisticat GLASSLINE, sticla de securitate, da detaliilor impresia de ansamblu de inalta calitate transmise de interior. Cele mai elegante rafturi de depozitare sunt GLASSLINE incasabile si usor de curatat rezistent la zgarieturi. Ornamentele din otel inoxidabil de inalta calitate, au scos in evidenta detaliile la compozitia generala de proiectare.

SuperFrost

Functia automata SuperFrost face congelarea simpla si economiseste energie. Acesta reduce rapid temperatura la -32 ° C si se creeaza astfel aerul rece care ajuta la  pastrarea vitaminelor vitale. De indata ce alimentul este complet inghetat, functia automata comuta SuperFrost inapoi in modul normal dupa max. 65 de ore, si, astfel, ajuta la economisirea energiei electrice.

SuperCool

Functia automata SuperCool scade temperatura frigiderului pana la 2 ° C, timp de 12 ore - ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate.

Alarma sonora usa

Alarma sonora usa avertizeaza utilizatorul in cazul in care usa a fost deschisa mai mult de 60 de secunde pentru a proteja produsele alimentare.

FrostControl

In cazul unei pene de curent, afisajul FrostControl indica cea mai ridicata temperatura care a fost atinsa in congelator. Aceasta ajuta la evaluarea calitatii si a estima durata de depozitare a produselor congelate care au fost afectate de pana de curent.

Child lock

Dispozitivul de blocare pentru copii este programat astfel incat sa previna oprirea aparatului din greseala. Un simbol in MagicEye indica atunci cand blocarea pentru copii este activata.

FrostSafe

Cu FrostSafe, sertarele extra-mari si detasabile sunt inchise tot timpul. Aceasta inseamna ca frigul nu se poate disipa atat de repede cand aparatul este deschis. Partea frontala transparenta a compartimentelor garanteaza o imagine optima a elementelor inghetate.

Filtru de apa

Filtrul de apa integrat asigura o calitate a apei perfecta pentru cuburile de gheata tot timpul. Sistemul electronic de control indica faptul ca filtrul de apa trebuie sa fie inlocuit.

Aparate incorporate pentru utilizare integrata

Aparatele se vor potrivi cu usurinta in spatele usii, astfel incat acestea sunt ideale pentru integrarea intr-o bucatarie amenajata, creandu-se astfel un aspect uniform.

Sistem usa-la-usa

Usa piesei de mobilier si usa aparatului sunt bine interconectate, cu usa dulapului fiind fixata direct pe usa aparatului.

CARACTERISTICI GENERALE

Deschidere usa Dreapta
Eficienta energetica Clasa energetica F
Nivel zgomot 42 dB
Volum net total 379 l


SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 287 kWh
Consum zilnic energie 0.785 kWh
Clasa climatica SN-T


FRIGIDER

Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 3
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla


DIMENSIUNI

Latime 76.2 cm
Adancime 61 cm
Inaltime 203.2 cm
Greutate 147 Kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Volum (l)
      379

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.