Side by side Liebherr Premium SBSes 7353, 667 l, NoFrost, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Side by side Liebherr Premium SBSes 7353, 667 l, NoFrost, Argintiu de la Liebherr

Descriere
 

Prospetime la superlativ 
Proaspat cumparate, pregatite cu imaginatie, servite cu placere - alimentele sanatoase dau tonul actual in bucataria moderna.
Aparatele Side-by-Side (frigider + congelator) de la Liebherr sunt perfecte pentru depozitarea cantitatilor mari de alimente bogate in vitamine. Ele ofera un spatiu generos si un confort unic.
Designul lor exclusiv fac din aceste aparate vedeta oricarei bucatarii. Fiecare detaliu al aparatului, de la manerul usii la rafturile de depozitare este impresionant, datorita calitatii sale de top.

Dovedit mai sanatos prin pastrarea prospetimii
Pentru bucataria moderna, prospetimea, bogatia in vitamine si pastrarea alimentelor pentru un timp indelungat constituie cele mai bune retete. Cu cat sunt mai proaspete alimentele, cu atat sunt mai valoroase pentru alimentatia sanatoasa. Un bun motiv sa va decideti pentru BioFresh de la Liebherr, deoarece sertarele etanse BioFresh garanteaza o clima perfecta pentru prospetime pe durata indelungata.
Compartimentul BioFresh garanteaza clima perfecta pentru o prospetime extrem de lunga. La
o temperatura cu putin peste 0 °C si la o umiditate ideala, fructele si legumele, carnea, pestele si produsele lactate isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant de pana la trei ori mai mult decat in frigiderele traditionale.

 

BioFresh - exemple de prelungire a timpului de pastrare


In sertarele etanse BioFresh, alimentele raman proaspete cu mult mai mult timp decat in sertarul traditional de legume.

 

Adio gheata!

Pentru siguranta prospetimii de lunga durata, aparatele Liebherr NoFrost ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate prin intermediului aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata, iar alimentele nu se mai pot bruma. Cu confortabilul NoFrost nu mai este necesara dezghetarea.

 

SmartSteel- Suprafete fara amprente, usor de curatat si rezistente la zgarieturi 

in ceea ce priveste tratamentul suprafetelor exterioare, pentru aparatele din otel inoxidabil, Liebherr aduce imbunatatiri semnificative:
• SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor
• Suprafata este deosebit de usor de curatat
• Usile aparatului sunt mult mai rezistente la zgarieturi

 

Acum si pentru congelarea alimentelor voluminoase!

Toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace si pentru alimentele de congelat voluminoase.
Sertarele si placile intermediare de dedesubt pot fi indepartate. Astfel, se realizeaza VarioSpace - cel mai practic sistem pentru spatiu de depozitare extra, astfel se creeaza rapid spatiu chiar si pentru cel mai mare tort.

 

 

 

Ice Maker
Dispozitivul fix IceMaker (conexiune 3/4") furnizeaza cuburi de gheata in orice moment - pana la 1.5 kg in 24 ore in functe de model. Indiferent daca este vorba de o petrecere mare sau de un cocktail rapid sertarul cu gheata va sta la dispozitie.

Dotare usa GlassLine

Datorita GlassLine, modelele din gama Comfort dispun de o dotare speciala pentru interiorul usii. Distinctive pentru GlassLine sunt: polita satinata din sticla securizata, rame de sustinere cromate si bordura din material plastic. Pentru depozitarea in siguranta a alimentelor in usa interioara, suprafetele de depozitare pentru conserve si sticle dispun de suporturi reglabile in mod variabil.

 

Home Dialog ready 

Cu sistemul HomeDialog Liebherr realizeaza utilizarea facila a comunicarii intre aparate pentru racire si congelare. Sistemul permite controlul a doua sau mai multe aparate de pe un singur display. Prin urmare, aceste aparate pot fi utilizate intr-un mod convenabil. Avantajul principal al sistemului HomeDialog consta in instalarea si utilizarea sa facila. Inovatia vine de la Liebherr! Aparatele sunt interconectate doar cu ajutorul retelei electrice a locuintei si a modulului PLC home bus optional. Nu este necesara o alta retea complicata de cabluri.

 

 

Dotare interior Glass Line

Suprafetele de depozitare GlassLine pot fi reglate in inaltime cu usurinta chiar si cu alimentele pe acestea. Sunt rezistente la zgarieturi si usor de curatat iar rama de inox contribuie la un design deosebit. Datorita unuia dintre rafturi, fractionabil si glisabil dedesubt, se poate crea repede si simplu un spatiu pentru vasele inalte.

 

 

 

Vario Box
Alimentele ce urmeaza a fi consumate sunt depozitate in doua caserole VarioBox care pot fi detasate cu usurinta si asezate direct pe masa. Cutiile pot fi rearanjate cu usurinta de catre utilizator la diferite inaltimi, dupa necesitate. Aceste cutii se pot spala in masina de spalat vase.

 

 

 

 

Manere cu sistem de deschidere integrat
Design-ul constructiv al manerelor va pemite deschiderea cu usurinta, la orice moment, a usii in deplina siguranta atat pentru dumneavoastra cat si pentru aparat in sine.

 

Caracteristici generale

Tip aparat:

Side by side

Sistem de racire congelator NO FROST:

Da

Afisaj:

LED

Clasa de eficienta energetica:

A+

Volum net congelator (l):

119

Volum net frigider (l):

548

Volum brut total (l):

667

Consum energetic (kWh/an):

478

Consum energetic (kWh/24 h):

1.308

Dotare:

Lampa de iluminare

Dispenser gheata:

Da

 
Frigider

Numar de rafturi:

5

Sistem dezghetare frigider:

Automat

Material rafturi:

Sticla

Compartiment legume/fructe:

Da

 
Congelator

Capacitate de congelare (kg/24 h):

16

 
Design

Inox:

Da

Culoare:

Inox

Maner:

Vertical

Dimensiuni (IxLxA cm):

121 x 185.2 x 63

Iluminare interioara:

Da

 
Accesorii

Suport pentru sticle:

Da

Suport pentru oua:

Da

Acumulator pentru racire:

Da

 
Detalii tehnice

Clasa climatica:

SN-T

Autonomie (fara curent):

31 ore

Nivel de zgomot (dB):

41

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dispenser Gheata
      Da
    • Volum (l)
      667
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.