Aparat frigorific Liebherr CNPes 5156

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat frigorific Liebherr CNPes 5156 de la Liebherr


Noile dimensiuni in economisirea energiei

In ultimele decenii Liebherr a introdus pe piata o gama larga de aparate cu un consum redus de energie. Acum, si-a dezvoltat gama la un alt nivel, folosind comenzi electronice exacte in combinatie cu componente optimizate ale sistemului de racire, utilizand materiale cu proprietati termoizolante si compresoare ultraeficiente ce asigura cea mai buna eficienta energetica.


O comparatie intre ultimele modele in clasa de eficienta energetica A++ si A+++ si predecesorii lor de aproximativ 15 ani in urma, scoate in evidenta economiile importante care sunt facute in ceea ce priveste consumul de energie redus cat si costul acesteia.

Produsele inovatoare Liebherr dau o noua dimensiune in clasa de consum energetic - aparatele aparatele care fac parte din clasa de eficienta energetica A+++ nou definita sunt aparate cu cca. 60% mai economice decat valoarea limita superioara a clasei de eficienta energetica A.

 

DuoCooling- control independent si precis al temperaturii

Combinele cu sistem DuoCooling au doua circuite de racire reglabile complet separat, permitand control independent si precis al temperaturii in compartimentele racitor si congelator.
Acest sistem asigura performanta ideala in racirea si congelarea alimentelor. Mai mult, cu sistemul DuoCooling nu se face transfer de aer intre compartimentul racitor si congelator, in concluzie nu se poate realiza transferul de mirosuri dintr-un compartiment intr-altul sau deshidratarea alimentelor.


 

Facilitatea comunicarii in retea a aparatelor

 

 



Sistemul HomeDialog permite ca un aparat situat la subsol, de exemplu, sa fie controlat folosind display-ul unei combine compatibile HomeDialog. Aparatele interconectate sunt indicate pe ecranul combinei (aparatul Master - doar din gama PremiumPlus) si poate fi operat si controlat astfel foarte usor.

Alarmele de temperatura, alarmele usii si caderea de tensiune a aparatului extern sunt afisate pe aparatul Master. Toate functiile aparatului conectat in retea, cum ar fi setarea temperaturii sau modul SuperFrost, pot fi operate prin intermediul ecranului aparatului Master. Aparatele Liebherr compatibile HomeDialog se regasesc in gama de vitrine pentru vinuri, congelatoare, frigidere si combine frigorifice.

Mai pot fi conectate optional pana la sase aparate Liebherr folosind doar modulul de extensie PLC disponibil ca si accesoriu. Pentru a permite conectarea in retea, aparatele trebuie sa fie conectate la aceeasi retea electrica. Nu este necesara utilizarea conexiunii prin cabluri suplimentare care consuma mult timp.

 

Calitatea racirii profesionale fara depuneri de gheata si fara deshidratarea alimentelor

 

Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr va scuteste de decongelarea aparatelor. In mod suplimentar, aparatele NoFrost ale firmei Liebherr sunt deosebit de economice din punct de vedere al consumului de energie si dispun de o functie super confortabila.

 

Astfel, de exemplu, cu ajutorul sistemului automat SuperFrost, temperatura din spatiul interior poate fi coborata in cel mai scurt timp pana la - 32 °C. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de eficienta, cu pierderi minime de vitamine. Aspectul, vitaminele si gustul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionare normala.



Pentru siguranta prospetimii de lunga durata, aparatele Liebherr NoFrost ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate prin intermediului aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata, iar alimentele nu se mai pot bruma. Cu confortabilul NoFrost nu mai este necesara dezghetarea.

 


Suprafete fara amprente, usor de curatat si rezistente la zgarieturi
In ceea ce priveste tratamentul suprafetelor exterioare, pentru aparatele din otel inoxidabil, Liebherr aduce imbunatatiri semnificative:

SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor
Suprafata este deosebit de usor de curatat
Usile aparatului sunt mult mai rezistente la zgarieturi
Aspect inox veritabil

Recomandari de intretinere/curatare

Curatati suprafatele usilor din SmartSteel, folosind o carpa moale si curata, usor umezita si cu putin detergent daca este necesar. O carpa din microfibre poate fi utilizata optional. Usile aparatelor cu SmartSteel nu trebuie tratate cu agenti speciali de curatare sau intretinere a inoxului. Se poate deteriora suprafata materialului!

 

Flexibilitate in depozitare

 


Toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace si pentru alimentele de congelat voluminoase.

Sertarele si placile intermediare de dedesubt pot fi indepartate. Astfel, se realizeaza VarioSpace - cel mai practic sistem pentru spatiu de depozitare extra, astfel se creeaza rapid spatiu chiar si pentru cel mai mare tort.

 

Congelator Premium, Clasa eficienta energetica: A++, clasa climatica: SN-T, culoare: front INOX, SMART STEEL,, laterale silver, 1 compresor, control electronic, display MagicEye: LED, DuoCooling - 2 circuite de racire reglabile separat, capacitate totala: 499 l, din care racitor: 358 l, congelator: 141 l, congelator NoFrost, Sistem VarioSpace, HomeDialog, nr. sertare: 3, echipare interior Comfort GlassLine (rafturi interior: sticla, rafturi usa interioara: sticla + rama plastic), suport pentru sticle INOX, manere S.D.I., Ventilator interior, iluminare din partea superioara, dimensiuni (ixLxA): 202 x 75 x 63 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.