Aparat frigorific Liebherr CBNPes 5156

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat frigorific Liebherr CBNPes 5156 de la Liebherr

 

Flexibilitate in depozitare

Toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace si pentru alimentele de congelat voluminoase.

Sertarele si placile intermediare de dedesubt pot fi indepartate. Astfel, se realizeaza VarioSpace - cel mai practic sistem pentru spatiu de depozitare extra, astfel se creeaza rapid spatiu chiar si pentru cel mai mare tort.

 

Noile dimensiuni in economisirea energiei

In ultimele decenii Liebherr a introdus pe piata o gama larga de aparate cu un consum redus de energie. Acum, si-a dezvoltat gama la un alt nivel, folosind comenzi electronice exacte in combinatie cu componente optimizate ale sistemului de racire, utilizand materiale cu proprietati termoizolante si compresoare ultraeficiente ce asigura cea mai buna eficienta energetica.
O comparatie intre ultimele modele in clasa de eficienta energetica A++ si A+++ si predecesorii lor de aproximativ 15 ani in urma, scoate in evidenta economiile importante care sunt facute in ceea ce priveste consumul de energie redus cat si costul acesteia.
Produsele inovatoare Liebherr dau o noua dimensiune in clasa de consum energetic - aparatele aparatele care fac parte din clasa de eficienta energetica A+++ nou definita sunt aparate cu cca. 60% mai economice decat valoarea limita superioara a clasei de eficienta energetica A.

 

Dovedit mai sanatos prin pastrarea prospetimii

Pentru bucataria moderna, prospetimea, bogatia in vitamine si pastrarea alimentelor pentru un timp indelungat constituie cele mai bune retete. Cu cat sunt mai proaspete alimentele, cu atat sunt mai valoroase pentru alimentatia sanatoasa. Un bun motiv sa va decideti pentru BioFresh de la Liebherr, deoarece sertarele etanse BioFresh garanteaza o clima perfecta pentru prospetime pe durata indelungata.
Compartimentul BioFresh garanteaza clima perfecta pentru o prospetime extrem de lunga. La o temperatura cu putin peste 0 °C si la o umiditate ideala, fructele si legumele, carnea, pestele si produsele lactate isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant de pana la trei ori mai mult decat in frigiderele traditionale.

 

 

Sertarele BioFresh pe sine extensibile

Se integreaza aproape perfect in interiorul aparatului. Chiar si la un unghi de deschidere a usii de 90°, ele pot fi deschise si extrase cu usurinta.

 

Datorita iluminarii LED din peretele lateral stanga

Continutul sertarelor BioFresh ale aparatelor din gama PremiumPlus este iluminat in mod optim si cu un design excelent. Consumul de energie este minim, iar emiterea de caldura in spatiul frigiderului este aproape inexistenta.

 

BioFreshPlus

Primul sertar al compartimentului BioFreshPlus, ofera mai multa flexibilitate pentru depozitarea alimentelor, in functie de tipul acestora. Fructele, legumele, carnea si branzeturile sunt pastrate proaspete la circa 0°C pentru perioade mai lungi de timp decat in mod obisnuit.

 

BioFreshPlus

Temperatura in compartimentul superior poate fi coborata la -2 °C pentru depozitarea optima a pestelui si a fructelor de mare. Astfel, impreuna cu reglajul DrySafe, acestea isi pastreaza prospetimea un timp mai indelungat.

 

 

BioFreshPlus

Fructele tropicale pot fi depozitate in mod ideal in sertarul de sus, la +6 °C si cu o umiditate mare a aerului.

 

Calitatea racirii profesionale fara depuneri de gheata si fara deshidratarea alimentelor

Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr va scuteste de decongelarea aparatelor. In mod suplimentar, aparatele NoFrost ale firmei Liebherr sunt deosebit de economice din punct de vedere al consumului de energie si dispun de o functie super confortabila.

 

Suprafete fara amprente, usor de curatat si rezistente la zgarieturi

In ceea ce priveste tratamentul suprafetelor exterioare, pentru aparatele din otel inoxidabil, Liebherr aduce imbunatatiri semnificative:- SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor
- Suprafata este deosebit de usor de curatat
- Usile aparatului sunt mult mai rezistente la zgarieturi
- Aspect inox veritabil

 

Facilitatea comunicarii in retea a aparatelor




Sistemul HomeDialog permite ca un aparat situat la subsol, de exemplu, sa fie controlat folosind display-ul unei combine compatibile HomeDialog. Aparatele interconectate sunt indicate pe ecranul combinei (aparatul Master - doar din gama PremiumPlus) si poate fi operat si controlat astfel foarte usor.

Alarmele de temperatura, alarmele usii si caderea de tensiune a aparatului extern sunt afisate pe aparatul Master. Toate functiile aparatului conectat in retea, cum ar fi setarea temperaturii sau modul SuperFrost, pot fi operate prin intermediul ecranului aparatului Master. Aparatele Liebherr compatibile HomeDialog se regasesc in gama de vitrine pentru vinuri, congelatoare, frigidere si combine frigorifice.

Mai pot fi conectate optional pana la sase aparate Liebherr folosind doar modulul de extensie PLC disponibil ca si accesoriu. Pentru a permite conectarea in retea, aparatele trebuie sa fie conectate la aceeasi retea electrica. Nu este necesara utilizarea conexiunii prin cabluri suplimentare care consuma mult timp.
Specificatii

Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5156, No Frost, 415 l, Clasa A++, H 202 cm, Inox

 
Cod: CBNPes 5156
 
Caracteristici generale

Tip aparat:

Combina frigorifica

Sistem de racire congelator NO FROST:

Da

Volum net total (l):

421

Afisaj:

LCD

Clasa de eficienta energetica:

A++

Volum net congelator (l):

115

Volum net frigider (l):

306

Volum brut total (l):

487

Consum energetic (kWh/an):

305

Consum energetic (kWh/24 h):

0.835

Frigider

Numar de rafturi:

3

Sistem dezghetare frigider:

Automat

Material rafturi:

Sticla

Numar suporturi usa:

3

Compartiment legume/fructe:

Da

Altele:

2 Sertare etanse BioFresh
Ventilator

Congelator

Numar compartimente congelator:

3

Sistem dezghetare congelator:

Automat

Capacitate de congelare (kg/24 h):

14

Design

Culoare:

Inox

Deschidere standard:

Dreapta

Maner:

Vertical

Dimensiuni (IxLxA cm):

202 x 75 x 63

Iluminare interioara:

Da, cu LED

Accesorii

Suport pentru sticle:

Da

Detalii tehnice

Numar de compresoare:

1

Clasa climatica:

SN-T

Autonomie (fara curent):

34 ore

Nivel de zgomot (dB):

42

 
 
 
 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina frigorifica
    • Volum (l)
      421
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.