Miele Frigider cu o usa K28202SD edt/cs, 381l, Clasa A++, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Frigider cu o usa K28202SD edt/cs, 381l, Clasa A++, Inox de la Miele

Iluminare cu LED-uri

Pentru atmosfera

Iluminatul indirect creeaza atmosfera ideala si scoate in evidenta calitatea inalta a materialelor. LED-urile nu necesita intretinere si asigura iluminarea optima a compartimentului interior. In comparatie cu becurile conventionale, LED-urile sunt deosebit de economice si au o durata de functionare mult mai mare.

ComfortClean

Rafturile usii sunt lavabile in masina de spalat

Rafturile de usa Miele ComfortClean sunt foarte transparente. Acestea sunt realizate din plastic SAN de inalta calitate si sunt rezistente la zgarieturi, substante chimice si temperaturi extreme. Toate rafturile de usa din gamele de produse K 10000 si K 30000 pot fi spalate usor si in conditii de igiena in masina de spalat vase (pana la 55 ºC). Nu mai este necesar sa curatati rafturile manual.

Racire dinamica

Specificatii

Tip aparat Frigider
Volum total 381 l
Clasa energetica A++
Consum energetic 116 kW/an
Sistem de Racire Static
Deschidere standard Dreapta

Frigider

Detalii: Frigider Suport oua
Suport pentru sticle
DynaCool
Alarma usa deschisa


Alte detalii

Detalii suplimentare Afisaj: LCD
Iluminat : LED
Detalii tehnice Nivel de zgomot in dB(A): 34
Compresor: 1
Culoare Inox
Greutate 75,6 kg
Dimensiuni (I x L x A) cm 185 x 60 x 55
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.