Side by side Samsung RS7547BHCSP/EF, 537 l, Clasa A+, No Frost, H 178.9, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Side by side Samsung RS7547BHCSP/EF, 537 l, Clasa A+, No Frost, H 178.9, Inox de la Samsung

Sistemul Twin Cooling Plus va ofera ce este mai bun din ambele universuri


Frigiderul din noua serie H utilizeaza doua fluxuri de aer separate si controlul precis al temperaturii pentru mentinerea nivelurilor optime de umiditate atat in frigider, cat si in congelator. Acest sistem Twin Cooling Plus pastreaza merele proaspete, previne deshidratarea inghetatei si face astfel incat cuburile de gheata sa nu miroasa ca painea cu usturoi pe care ati depozitat-o in frigider.

   

Informatii si control la indemana dumneavoastra


Aflati ce se intampla in frigider fara a deschide usa. Afisajul exterior cu LED, cu placuta sa lumina albastra, arata temperaturile interioare ale ambelor compartimente ale frigiderului din noua serie H, si va informeaza cand trebuie sa schimbati filtrul. Atingeti afisajul pentru a distribui apa sau gheata sau pentru a seta frigiderul in modul vacanta atunci cand plecati in concediu. Functia CoolSelect Zone, care creeaza un frigider in interiorul frigiderului, ofera de asemenea comenzi intuitive ce permit schimbarea setarilor printr-o simpla atingere.

   

Sofisticare simplificata


Asa cum va poate spune orice bun bucatar, aspectul conteaza, mai ales in bucatarie. Eleganta contemporana a noului frigider seria H contribuie la inspiratia unor feluri uimitor de frumoase si gustoase. Infatisarea eleganta – accentuata de liniile netede si finisajul rafinat – aduce o nota premium ce completeaza si amplifica designul bucatariei dvs. Daca pana acum bucataria nu era cea mai cautata incapere la petreceri, acum este in mod sigur.

   

Arunca o lumina noua asupra modurilor de a economisi energie si spatiu


Iluminarea LED verticala este dispusa in spate si nu la partea superioara, ceea ce ofera mai mult spatiu pentru obiecte. De asemenea, emite mai putina caldura decat becurile conventionale, astfel incat frigiderului ii este mai usor sa mentina temperatura scazuta. Deoarece aceasta caracteristica de economisire a energiei lumineaza puternic, veti putea deosebi cu usurinta dulceata de struguri de gemul de capsuni, chiar si pe raftul de jos.

   

Recipiente Big Box


Sertarele mari, mai incapatoare decat la alte modele, pot cuprinde pepeni sau salata, lasand suficient spatiu pentru o gama larga de ardei. Deci, aprovizionati-va cu fructe si legume. Capacele rabatabile pastreaza prospetimea si asigura accesul rapid.

   

Debit multiplu


Debitul multiplu functioneaza la toate nivelele, prin intermediul unor mici orificii de ventilare pe fiecare raft, pentru a pastra o temperatura uniforma in tot frigiderul, in special dupa ce deschideti usa. Prin racirea simultana a tuturor sectiunilor ale tuturor compartimentelor, alimentele pot ramane proaspete mai mult timp.

CARACTERISTICI GENERALE


Tip aparat Side by side
Sistem de racire frigider NO FROST Da
Sistem de racire congelator NO FROST Da
Volum net total (l) 537
Afisaj LED
Clasa de eficienta energetica A+
Volum net congelator (l) 176
Volum net frigider (l) 361
Consum energetic (kWh/an) 442
Dispenser apa Da


FRIGIDER


Numar de rafturi 4
Sistem dezghetare frigider No Frost
Material rafturi Sticla securizata
Numar suporturi usa 4
Compartiment legume/fructe 2
CONGELATOR
Numar compartimente congelator 3
Sistem dezghetare congelator: No Frost
Capacitate de congelare (kg/24 h) 12


DESIGN


Inox Da
Culoare: Inox
Maner Vertical
Dimensiuni (IxLxA cm) 178.9 x 91.2 x 75.4
Iluminare interioara LED


FUNCTII SI SIGURANTA


Functie vacanta (Holiday) Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa Da
Functii si optiuni Twin Cooling
Debit multiplu


DETALII TEHNICE


Numar de compresoare 1
Clasa climatica SN, N, ST, T
Agent racire R-600a
Autonomie (fara curent) 12 ore
Nivel de zgomot (dB) 39
Greutate (Kg) 116

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      537
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.