Sharp Side by side SJ-F1526E0I-EU, 526 l, Touchscreen Display, H 185 cm, Class A +, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Side by side SJ-F1526E0I-EU, 526 l, Touchscreen Display, H 185 cm, Class A +, Inox de la Sharp

Pentru Sharp, bucataria este inima unei case, locul in care se aduna intreaga familie pentru momente frumoase  petrecute impreuna.Tocmai de aceea, Sharp a dezvoltat o linie de frigidere care combina un design spectaculos si sofisticat cu tehnologii pentru o viata mai buna si mai sanatoasa.

Intr-o bucatarie moderna, frigiderul este mai mult decat o piesa utila, este o atractie vizuala. Frigiderele Sharp au finisaje exterioare sofisticate, ce adauga un plus de eleganta si rafinament bucatariei tale. Atentia la detalii si perfectiunea suprafetelor vor atrage privirile si aprecierea tuturor celor care intra in bucatarie.

Designul este important, insa confortul este cheia pentru o viata mai linistita si mai fericita. Frigiderele Sharp cu 4 usi au un sistem unic de inchidere fara perete despartitor care creste substantial volumul util din interior. Datorita acestuia, frigiderele Sharp au cele mai mari capacitati pentru pastrarea alimentelor tale preferate.
Sistemele de racire No Frost impiedica formarea ghetii, fiind astfel mult mai usor de intretinut, iar tehnologia AdvancedNoFrost de la Sharp asigura conditii ideale de pastrare a alimentelor, fiind folosite 2 sisteme independente de racire in cele 2 compartimente, cu un consum mult mai mic de energie.
Tehnologie unica, AdaptiZone permite schimbarea destinatiei celor 3 compartimente principale a frigiderului Double French Doors SJ-F1526. Astfel sunt posibile 14 combinatii, in functie de necesarul fiecarui utilizator.
Mai multe legume si fructe decat un utilizator obisnuit? Acum nu mai este o problema, putem folosi mai multe compartimente pentru acestea!

TOUCH SCREEN ELECTRONIC DISPLAY

Controlul frigiderului se face extrem de usor, prin intermediul afisajului electronic: se poate schimba functionarea diferitelor zone sau seta temperatura acestora.

Sistemele de racire ale frigiderului si ale congelatorului fiind independente, cu doua evaporatoare, se asigura izolarea circuitelor de aer dintre acestea, impiedicand transferul mirosurilor.
Sistemul avansat de racire faciliteaza controlul constant al temperaturii, uniform, in interiorul compartimentelor, prevenind uscarea alimentelor.

Sistemul Gentle Air Flow mentine textura si gustul alimentelor, asigurand nivelul de umiditate necesar acestora si prevenind astfel, uscarea acestora.

Tehnologia Sharp monitorizeaza si ajusteaza permanent conditiile din frigder si creeaza un mediu de temperatura si umiditate ideal pentru pastrarea alimentelor. Prin acest proces, frigiderele Sharp economisesc energie, plasandu-se in clasele de top din punctul de vedere al eficientei consumului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Side by side
Volum net total (l) 526
Afisaj Da
Clasa de eficienta energetica A +
Volum net congelator (l) 164
Volum net frigider (l) 362
Volum brut total (l) 620
Consum energetic (kWh/an) 459


FRIGIDER

Numar de rafturi 3
Sistem dezghetare frigider Automat
Numar suporturi usa 8
Compartiment legume/fructe Da


CONGELATOR

Numar compartimente congelator 6
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h) 18


DESIGN

Inox Da
Culoare Argintiu
Dimensiuni (IxLxA cm) 185 x 91 x 75
Iluminare interioara Da


FUNCTII SI SIGURANTA

Functie vacanta (Holiday) Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa Da


ACCESORII

Tava pentru gheata Da


DETALII TEHNICE

Numar de compresoare 2
Sistem racire Advanced Cooling System
Clasa climatica GT/N
Agent racire R-600a
Nivel de zgomot (dB) 45
Greutate (Kg) 147.5

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.