Aparat de ras electric Braun 9242s, SyncroSonic, 40000 rpm, 5 elemente de taiere, negru/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras electric Braun 9242s, SyncroSonic, 40000 rpm, 5 elemente de taiere, negru/albastru de la Braun

Braun Series 9, cel mai eficient si mai confortabil aparat de ras din lume, testat pe barbi de 3 zile vs produse concurente premium de acelasi nivel*.

Cinci elemente specializate de ras capteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare pentru mai putine treceri si mai putina iritatie a pielii.

Tehnologia patentata Braun SyncroSonic™ citeste si se adapteaza barbii de 160x pe secunda oferind putere suplimentara acolo unde este nevoie.

2 trimmere specializate cu invelis din Titan, capteaza cele mai mici fire de par.

*Testat pe barbi de 3 zile vs. produse concurente premium de acelasi nivel.
 
 
Ce separa aparatele de ras de precizie Braun de celelalte?

Un rezultat exceptional de ras combina apropierea si confortul pielii fara compromisuri. Cu Braun Series 9 alegeti standardul de excelenta in ambele.*

-Apropiere fara egal: Series 9 taie mai multe fire de par dintr-o singura miscare. Un cap de ras special conceput capteaza firele lipite de piele si cele care cresc in directii diferite – provocari la care aparatele de ras obisnuite ar esua.
-Confort al pielii de neegalat: la fel ca toate aparatele de ras Braun, Series 9 merge in linii drepte. Nu va trebui sa reveniti la aceeasi zona de doua ori, ceea ce va reduce in mod semnificativ riscul iritarii pielii.
-Maiestrie Germana: toate aparatele de ras de precizie Series 9 sunt concepute, proiectate si produse in Germania. Aparate de ras premium construite sa dureze un minim de 7 ani.
 
     
5 elemente de ras

Fiecare specializat pentru tipuri diferite de par facial. Nu lasa in urma firele de par lipite de piele sau cele care cresc in directii diferite. Mai putine treceri inseamna mai putina iritatie a pielii. Este atat de simplu.
  Invelis din Titan

Este un metal extrem de durabil si foarte rezistent la coroziune. In plus, impresioneaza prin aspect. Tocmai de accea Braun il utilizeaza ca invelis pentru dispozitivul de taiere.
  SyncroSonic™

Tehnologia patentata de la Braun citeste si se adapteaza automat la barba dumneavoastra. Pentru zone mai dense, aparatul ofera putere suplimentara exact acolo unde este nevoie.
  Adaptare contururi 10-D

Cu capul sau complet flexibil si elementele de ras oscilante, Series 9 se adapteaza delicat la pielea dumneavoastra si prinde mai multe fire dintr-o singura trecere comparativ cu orice alt aparat de ras.
             
     
Stand de incarcare

Standul de incarcare micsoreaza spatiul necesar aparatului de ras in baie si pastreaza aparatul complet incarcat.
  Rade umed sau uscat

Cu Series 9 va puteti barbieri uscat sau utilizand apa, spuma sau gel pentru o alunecare imbunatatita si o piele mult mai fina la atingere.
  100% rezistent la apa

Experimentati ingineria germana de calitate premium. Toate aparatele de ras Braun sunt rezistente la apa cu pana la 5 metri, pentru a putea fi clatite confortabil sub jet de apa sau chiar pentru a le putea utiliza sub dus.
  50min de ras fara fir

Bateria de tip Li-Ion de ultima generatie nu pierde nicioadata din performanta si se incarca complet in doar 1 ora. Afisajul premium in 5 pasi cronometreaza minutele ramase din timpul de ras.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba
Mustata
Tip produs Aparat de ras electric
Tip aparat de ras Cu lame oscilante
Utilizare Barbierit uscat
Barbierit umed
Destinat pentru Radere
Tip utilizare Uz casnic
Tip piele Sensibila
Normala
Tip alimentare Acumulator
Numar lame 5
Material lame Inox
Invelis lame Titan
Functii Rezistent la apa
Indicator baterie
Tehnologie SyncroSonic™
Continut pachet 1 x Incarcator
1 x Saculet
1 x Perie de curatare
1 x Geanta de calatorie
1 x Aparat de ras electric
1 x Suport pentru incarcare
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator Lithium-Ion
Timp de incarcare 1 h
Autonomie acumulator 50 min

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.