Aparat de ras electric Braun Series 9 9365cc Wet&Dry, 40.000 de actiuni de taiere, SensoFlex, Sensofoil, Statie de incarcare si curatare, Trusa de voiaj, Argintiu/Grafit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras electric Braun Series 9 9365cc Wet&Dry, 40.000 de actiuni de taiere, SensoFlex, Sensofoil, Statie de incarcare si curatare, Trusa de voiaj, Argintiu/Grafit de la Braun

 

 

5 elemente de barbierit sincronizate

Series 9 include 5 elemente de barbierit sincronizate pentru un barbierit impecabil cu o singura trecere. 2 aparate de tuns mijlocii specializate capteaza orice tip de par, facand Series 9 cel mai eficient aparat de ras din lume **.

**Testat pe barbi de 3 zile

 

Promisiunea Braun Series 9:

  • Cel mai bun aparat de ras de la Braun
  • Proiectat pentru a dura 7 ani
  • 100% impermeabil
  • Produs in Germania
  • 2 ani garantie

 

Barbierit impecabil 

Series 9 raspunde in mod inteligent la contururile si densitatea barbei tale unice. Un barbierit impecabil cu o singura trecere - indiferent daca este folosit uscat, cu apa, spuma sau gel.

Eficient

40.000 de actiuni de taiere. Taie fiecare fir de par pana la o distanta de 0.05 mm. Pentru un barbierit perfect.

Gentle on skin

10.000 de vibratii sonice permit aparatului de ras sa alunece pe pielea ta cu usurinta. Pentru un barbierit cat se poate de delicat.

100% rezistent la apa

Curata aparatul de ras cu usurinta sub apa. Barbiereste-te utilizand spuma sau gel de ras pentru a-ti simti pieala fresh dupa ras.

Statie de incarcare si curatare inclusa

Un aparat de ras ca nou in fiecare zi. Statia de curatare si incarcare va selecteaza automat programul de curatare, curata igienic, lubrifiaza, usuca si va incarca aparatul de ras la simpla apasare a unui buton.

Incarcare rapida in 5 min

Cea mai avansata baterie Li-lon. Acum dureaza cu 20% mai mult. O incarcare – o luna de folosire.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.