Aparat pentru tuns si ingrijirea barbii Braun MGK5260, Wet&Dry, 8-in-1 pentru fata si corp, 6 accesorii + aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat pentru tuns si ingrijirea barbii Braun MGK5260, Wet&Dry, 8-in-1 pentru fata si corp, 6 accesorii + aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide de la Braun

Se adapteaza la orice barba, cu ajutorul tehnologiei AutoSensing

Tehnologia inovatoare Braun AutoSensing iti analizeaza barba de 13 ori pe secunda si adapteaza puterea motorului aparatului de tuns in functie de grosimea acesteia, asigurand o tundere fara efort pentru orice tip de barba. Motorul asigura un plus de putere exact acolo unde este nevoie, permitand aparatelor tuns Braun sa ofere o performanta fara precedent, prin comparatie cu toate generatiile anterioare de aparate de tuns Braun.

Tundere pentru barba si fata

Obtine orice lungime a barbii, de la 0,5 la 21 mm, cu ajutorul celor 4 piepteni si rezolva problema parului nedorit cu ajutorul accesoriului pentru tunderea parului din urechi si nas.

Tunderea parului din nas si urechi

Elimina parul nedorit cu ajutorul accesoriului pentru tunderea parului din nas si urechi.

Tunderea parului

Taie parul la lungimea dorita - de la 0,5 la 21 mm - cu ajutorul celor 2 piepteni reglabili cu dubla utilizare.

Accesoriu pentru conturare si tuns in detaliu

Creeaza linii si contururi precise cu capul aparatului pentru ingrijirea barbii. Elimina firele de par din zonele mai mici cu ajutorul accesoriului de tuns in detaliu.

Aparat de ras Gillette Fusion 5 ProGlide

Barbiereste-ti fin gatul, obrajii si fata cu aparatul de ras Gillette Fusion 5 ProGlide cu tehnologia FlexBall.

Baterie Litiu-Ion de durata

100 de minute de tundere. Reincarcare completa in 1 ora. Incarcare rapida de 5 minute pentru o tundere.

Lavabil

Capul poate fi spalat in siguranta sub jet de apa, pentru o curatare usoara.

Setul de aranjare suprem

Setul multifunctional de aranjare suprem, cu 8 functii intr-un singur dispozitiv.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.