Aparat de ras electric Braun Series 3 MBS3 Max Braun 100 years Design Edition, Wet&Dry, 3 lame flexibile, +cap Trimmer, 5 piepteni, Trusa de voiaj Design Edition, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras electric Braun Series 3 MBS3 Max Braun 100 years Design Edition, Wet&Dry, 3 lame flexibile, +cap Trimmer, 5 piepteni, Trusa de voiaj Design Edition, Negru de la Braun

Aparat de ras electric Braun Series 3 MBS3 Max Braun 100 years Design Edition, Wet&Dry, 3 lame flexibile, +cap Trimmer, 5 piepteni, Trusa de voiaj Design Edition, Negru

 

 

Un secol de design bun

De 100 de ani, un design bun a ramas ca filosofia principala care sta la baza fiecarui produs Braun. Series 3 Design Edition este o proiectie pura a esentei Braun: simplu, util si proiectat pentru a rezista.

 

Designul bun este simplu

Produsele Braun sunt proiectate pentru utilizare usoara. Cu S3 Design Edition, va puteti crea stilul dorit cu un singur buton - simplitate care este redata printr-un proces de inginerie complex.

 

Designul bun este functional

Fiecare dintre cele 5 accesorii pieptene pentru tuns barba este construit pentru cu scop specializat, oferind o taietura uniforma intre 1 - 7 mm.

 

Un design bun este conceput sa dureze

Sustinem fiecare design cu materiale premium si maiestrie de inalta calitate. De 100 de ani, produsele Braun sunt realizate pentru o longevitate care rezista timpului si tendintelor.

 

Radeti, taiati si conturati

Indiferent daca este tunderea barbii, tunderea detaliilor sau conturare, Series 3 Design Edition este construita pentru a va crea stilul dorit cu precizie.

 

Cap subtire de precizie

Puterea completa de barbierit a Sries 3 Design Edition este concentrata intr-un cap subtire de precizie, facilitand barbierirea zonelor stranse sau curbate, cum ar fi barbia sau sub nas.

 

3 lame flexibile pentru un barbierit curat

Cele 3 elemente flexibile de barbierit ale aparatului functioneaza impreuna pentru a rade strans si curat, taind eficient atat parul lung, cat si cel scurt, la fiecare trecere.

Baterie NiMh

Baterie NiMh. 30 de minute de durata a bateriei la incarcare completa, incarcare rapida pentru un singur barbierit in numai 5 minute.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.