Braun Aparat de Ras CT2CC Wet & Dry, display LED, autonomie 45 minute

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de Ras CT2CC Wet & Dry, display LED, autonomie 45 minute de la Braun

Aparatul de ras Braun CoolTec CT5cc - Wet & Dry fara fir cu tehnologie activa de racire si statie de curatare

Primul aparat de ras din lume cu tehnologie de racire activa: Pune pe gheata iritatia pielii

Aparatul de ras Braun CoolTec este este un aparat revolutionar pentru rasul pe pielea uscata care are puterea sa elimine incalzirea din timpul barbieritului si sa puna pe gheata iritatia pielii. Aceasta putere, pe langa designul stilat si ingineria bine gandita la care v-ati astepta de la un aparat Braun, face tehnologia CoolTec posibil cea mai avansata pentru un aparat de ras din lume, oferind o performanta extraordinara pentru barbatii cu pielea sensibilia

Elementul secret al aparatului de CoolTec este tehnologia inovativa de racire electrica (TEC).

 

 

In timp ce majoritatea aparatelor de ras permit incalzirea capului de ras, aparatul de ras CoolTec are un bloc inovativ de racire din aluminiu integrat in capul de ras care raceste in mod activ pielea in timpul rasului, reducand roseata, arsura si senzatia de mancarime, lasand in urma o senzatie de raceala si prospetime.

Tehnologie activa de racire
Un element integrat de racire din ceramica raceste in mod automat pielea in timpul rasului, pentru a reduce iritatia. Functioneaza fara lotiune sau gel.

 

 

Sistem de taiere in 3 etape
Doua cutite independente se adapteaza fiecarui contur facial- pentru un ras eficient si curat.

 

 

Lama SensoBlade
Lamele special concepute taie firele de par indiferent de directia de crestere - pentru cel mai fin ras.

Singura statie de curatare si incarcare cu 3 functii din lume - Incarca, Igienizeaza si Lubrifiaza la atingerea unui buton


1. Lubrifiaza cu fiecare curatare pentru un ras eficient de lunga durata.
2. Curata mult mai igienic decat apa de la robinet. Considerabil mai confortabil pe piele. 
3. Incarca pentru putere maxima la fiecare barbierit.

Braun este inventatorul primei statii de curatare a aparatelor de ras si are peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Braun este singura marca care foloseste lichid de curatare pe baza de alcool care elimina 99.999% din microbii si bacteriile existente, la fiecare proces de curatare. Testele au dovedit ca, folosind statia de curatare si incarcare este de 10 ori mai igienic decat clatirea aparatului sub jetul de apa. Mai mult, peste 150 de consumatori au confirmat un ras vizibil mai curat, iar peste 110 consumatori au confirmat un confort al pielii imbunatatit la folosirea regulata a statiei Clean&Charge*. Si pentru ca spalarea regulata ofera igiena optima, puteti experimenta un ras proaspat in fiecare zi.

Daca folositi procedura de spalare de doua ori pe sapamana, veti avea nevoie sa schimbati cartusul de curatare la doar 2- 3 luni pentru a beneficia de un aparat de ras ca nou, in fiecare zi.

*Studii pe consumatori facut in Germania 2009

Rezistent la apa cu pana la 5m pentru o spalare completa 

Wet&Dry (Ras umed si uscat)

Conceput special pentru a fi folosit in siguranta si in mediu umed, pentru flexibilitate maxima 

Display LED pentru statusul bateriei, indicatii de curatare + indicator de blocare in timpul calatoriilor
  Lama puternica pentru tunderea perciunilor 
 

Baterie puternica reincarcabila Li-Ion. Incarcare completa intr-o ora; incarcare rapida in 5 minute = 1 ras

Cu pana la 45 de minute de ras fara fir 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.