Aparat de ras electric Braun Series 8 8410s Wet&Dry, 30.000 de actiuni de taiere, 4 elemente de taiere, SensoFlex, AutoSense, Suport de incarcare, Trusa de voiaj, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras electric Braun Series 8 8410s Wet&Dry, 30.000 de actiuni de taiere, 4 elemente de taiere, SensoFlex, AutoSense, Suport de incarcare, Trusa de voiaj, Negru de la Braun

Aparat de ras electric Braun Series 8 8410s Wet&Dry, 30.000 de actiuni de taiere, 4 elemente de taiere, SensoFlex, AutoSense, Suport de incarcare, Trusa de voiaj, Negru

Descopera urmatorul nivel de barbierit. 

Cu Braun Series 8, nu trebuie sa alegei intre efienta si delicatete.

Tehnologia inovatoare Sonic, cu cele 10.000 de microvibratii, ajuta la captarea mai multor fire de par in timp ce aluneca usor pe piele.

Conceput pentru a oferi cel mai apropiat barbierit fara a compromite niciodata confortul pielii, Braun Series 8 este biletul de prima clasa pentru barbierit la urmatorul nivel.

Series 8 este:

● Eficient dar delicat cu pielea.

● Intuitiv - pana la fiecare detaliu.

● Fabricat in Germania, proiectat sa reziste pana la 7 ani.

Barbierit delicat si aprope de piele

Capul compact pivotant de 40 ° se adapteaza indeaproape la contururile fetei, oferind un barbierit delicat si aprope de piele - chiar si in zone greu accesibile.

Eficient dar delicat cu pielea - chiar si pe barbile dense

Tehnologia Sonic unica Braun foloseste 10.000 de vibratii sonice pentru a capta usor mai mult par. Tehnologia AutoSense asigura un barbierit eficient chiar si pentru cele mai dense barbi.

Barbierit si conturare precise

Folositi lama de precizie pentru tunderea firelor de par lungi. Comutatorul de precizie blocheaza capul aparatului de ras si va permite sa captati cu usurinta parul - oferind precizie si control de neegalat.

Se adapteaza la tipul tau de barba

Tehnologia AutoSense a aparatului de barbierit se adapteaza si ofera o putere suplimentara exact acolo unde este nevoie, asigurand un barbierit puternic chiar si pe cele mai dense barbi.

100% rezistent la apa

Foloseste Braun Series 8 cu spuma, gel sau chiar sub dus pentru o experienta de barbierit blanda si racoritoare.

Cu 50% mai mult timp de functionare a bateriei

Barbiereste-te oricand si oriunde cu prima carcasa cu functie de incarcare a aparatului. Bateria puternica Li-Ion incorporata va incarca aparatul de ras pana la 6 saptamani fara a fi nevoie de cablu.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.