Aparat de tuns barba Braun Beard Trimmer BT7320, Wet&Dry, buton rotativ de precizie, lame de metal, 39 de setări pentru lungime, 2 piepteni, 1 mini cap de ras cu lama, Aparat de ras Gillette, Saculet de voiaj, Negru/Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns barba Braun Beard Trimmer BT7320, Wet&Dry, buton rotativ de precizie, lame de metal, 39 de setări pentru lungime, 2 piepteni, 1 mini cap de ras cu lama, Aparat de ras Gillette, Saculet de voiaj, Negru/Argintiu de la Braun

 

APARATUL DE TUNS BARBA BRAUN BEARD BT7320

Obtineti stilul dorit fara efort cu aparatul de tuns si aparatul pentru ingrijirea barbii pentru barbati Braun BT3. Acesta este mai ascutit, mai rapid si mai eficient - cu o zona de taiere mai lata pentru a capta si taia mai multe fire de par la fiecare trecere*. Include un cadran de precizie pentru 39 de setari pentru lungime, lame de metal ascutite pe toata durata de utilizare a produsului.

*comparativ cu aparatele de tuns Braun anterioare.

   

 

MAI ASCUTIT. MAI RAPID. MAI EFICIENT.

Este creat cu o zona de taiere mai lata decat orice aparat de tuns Braun anterior, captand si taind mai multe fire de par la fiecare trecere (comparativ cu aparatele de tuns Braun anterioare).

   

 

INSTRUMENT PENTRU PRECIZIE MAXIMA

Rotita de precizie a acestui aparat pentru îngrijirea barbii are 39 de setari pentru lungime, în trepte de 0,5 mm (de la 0,5 la 20 mm). Contureaza, aranjeaza si detaliaza barba, mustata, barbisonul sau barba nerasa cu precizie.

   

 

PRECIZIE SI CONTROL 100%:

Un pieptene de precizie cu 20% mai putine materiale plastice (comparativ cu aparatele de tuns Braun anterioare) asigura o tundere fara efort.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba
Tip produs Aparat de tuns
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru

Tundere

Detaliere

Conturare

Tip alimentare

La retea

Acumulator

Trepte de taiere 39
Material lame Otel
Continut pachet 1 x Aparat de tuns barba
Culoare Argintiu Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.