Braun Aparat de ras 5050, tehnologie FlexMotionTec

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras 5050, tehnologie FlexMotionTec de la Braun

FlexMotionTec nou, pentru un ras eficient, cu mai putina presiune pe piele, reducand la minim iritarea pielii.
FlexMotionTec nou

MicroMotion
 
Suspensia individuala a tuturor elementelor de taiere este potrivita si pentru cele mai mici contururi si ghideaza automat sistemul MicroMotion.

MacroMotion

Cap de ras pivotant la 40°, navigheaza fara efort pe contururile mai mari, pentru contact maxim cu pielea.
Caracteristici principale aparat de ras Series 5

 

UltraActiveLift brevetat


capteaza in mod eficient firele de par problema, in special in zona gatului si a barbiei. Lama unica oscilanta ridica si taie firele lipite in mai putine miscari.

 

Lama CrossHair


pentru netezime exceptionala ce dureaza. Capteaza firele de par incapatanate, ce cresc in directii diferite si chiar si cea mai scurta barba proaspat crescuta.

 

PowerDrive nou


pentru taierea la viteza mare chiar si a parului des. Un motor cu 20% mai multa putere ca pana acum, furnizeaza un cuplu suficient de mare pentru orice zona.

 

Materiale - de ultima ora si premium

Series 5 este fabricat din materiale sofisticate cum ar fi amestecurile armate cu fibre pentru performanta usoara si elemente cu corp placat cu crom pentru design premium si durabilitate exceptionala.


Instrument de tuns de precizie, delicat cu pielea, pentru aranjarea perfecta a mustatii si perciunilor

Series 5 este dotat cu un instrument de tuns de precizie, ce ofera o performanta superioara la taiere. Pentru scurtarea perciunilor, a mustatii sau barbii cu acest instrument confortabil si precis, trebuie doar sa impingeti instrumentul de tuns in sus.


MultiHeadLock nou

Series 5 este dotat cu un sistem ce blocheaza capul aparatului de ras, pentru selectarea manuala a unuia dintre cele cinci unghiuri disponibile ale capului de ras, pentru adaptare perfecta la zonele greu accesibile, precum aceea de sub nas.

Reincarcare completa in 1 ora - pana la 45 de minute de barbierit fara fir

 

1 ora de incarcare va ofera pana la 45 de minute de barbierit fara fir. O incarcare rapida de 5 minute este suficienta pentru 1 ras fara fir. SmartPlug are o ajustare automata a tensiunii, pentru intreaga lume (100V - 240V). Pentru confort maxim - acasa sau in calatorie.

Baterie reincarcabila Li-Ion puternica


Series 5 este reincarcabil, functioneaza atat fara fir, cat si cu fir (5040s functioneaza numai fara fir). Toate aparatele de ras Series 5 folosesc o bateriei Li-Ion puternica de 3.6V, fara efect de memorie.

 

Statie de curatare inteligenta noua Clean&Charge

Noul Series 5 este dotat cu singura Statie Clean&Charge din lume pe baza de alcool, cu 4 actiuni: Curata, incarca, lubrifiaza si selecteaza programul de curatare la atingerea unui buton - pentru ca dumneavoastra sa simtiti ca aveti un aparat de ras nou, in fiecare zi.

1. Lubrifiaza cu fiecare curatare pentru o eficienta a taierii mai indelungata.
2. Curata mult mai eficient decat apa de la robinet. Mult mai confortabil pentru piele.
3. incarca pentru a avea baterie maxima oricand.
4. Selectare inteligenta a programului de curatare, pentru un consum economic al lichidului.
Braun este inventatorul Centrului de Curatare, cu peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Braun este singurul care foloseste o solutie de curatare pe baza de alcool, care elimina 99.999% din toti microbii si bacteriile, cu fiecare proces de curatare. Testele au demonstrat ca utilizarea Statiei Clean&Charge este de 10 ori mai igienica decat clatirea aparatului de ras sub apa de la robinet. In plus, peste 150 de consumatori au confirmat un ras mai precis si peste 110 consumatori au confirmat un confort mai mare al pielii, dupa utilizarea regulata a Statiei Clean&Charge*. si deoarece curatarea regulata ofera o igiena optima, puteti obtine un barbierit revigorant in fiecare zi. Daca efectuati procedura de curatare de doua ori pe saptamana, va trebui sa inlocuiti cartusul la fiecare 2-3 luni pentru a dispune de un aparat de ras ca nou, in fiecare zi.

Alimentare: Acumulator
Indicator de incarcare
Ecran pentru afisarea bateriei cu 2 niveluri
Culoare: Negru / Rosu
Numar capete de barbierit: 1
Altele
Statie Clean&Charge cu 3 actiuni: curata, incarca si lubrifiaza.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.