Braun Aparat de ras 5030S, lama CrossHair, acumulator, lavabil, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras 5030S, lama CrossHair, acumulator, lavabil, negru de la Braun

Noile aparate de ras Braun Seria 5 - Reusesc unde altele esueaza.

Performanta si confort maxim. Chiar si in zonele cu probleme.

 

Noile Braun Serie 5 sunt echipate cu o combinatie unica de putere si precizie pentru o performanta fara compromisuri, fara a sacrifica confortul pielii.

In timp ce noua tehnologie FlexMotionTec ofera mai mult contact cu pielea in zonele cu probleme pentru un ras eficient cu mai putina presiune asupra pielii, noua tehnologie PowerDrive asigura cu 20% mai multa putere decat modelele anterioare, pentru o viteza ridicata de taiere chiar si la un par des.

Toate aparatele de ras Braun din Seria 5 sunt produse in Germania si combina tehnologia avansata cu designul Braun cunoscut in intreaga lume cat si cele mai inalte standarde de la Braun.

Braun - Conceput pentru a face diferenta.

 Noua tehnologie FlexMotionTec pentru un ras eficient cu mai putina presiune asupra pielii, reducand iritatia. 

  • MicroMotion

Suspensia individuala a tuturor elementelor de taiere raspunde chiar si la cel mai mic contur si conduce automat sistemul MacroMotion.

  • MacroMotion

Capul de taiere pivotant, in unghi de 40° navigheaza fara efort asupra contururilor ample pentru contact maxim cu pielea.

Tehnologie Patentata UltraActiveLift capteaza eficient firele de par dificile in special in zona gatului si a barbii. Cutitul unic oscilant intermediar ridica si taie firele de par lipite de piele in mai putine miscari.

Lama CrossHair pentru rezultate exceptionale de lunga durata. Capteaza firele rebele care cresc in directii diferite, cat si cele mai mici fire de par.

Noua tehnologie PowerDrive are o viteza de taiere inalta chiar si la parul des. 20% mai multa putere a motorului fata de modelele anterioare ofera rezultate eficiente, indiferent de suprafata.

Display baterie cu 2 nivele si indicator de blocare.

Aparatul de ras Seria 5 5030s are un display avansat de 2 nivele cu indicator de baterie descarcata si blocare.

Rezistent la apa cu pana la 5m pentru spalare completa.

Aparatele de ras Braun au un corp perfect capsulat (testat IPX7) si pot fi clatite rapid si usor sub jet de apa.

Noul sistem de blocare MultiHeadLock.

Seria 5 vine cu un sistem care blocheaza capul de ras pentru selectarea manuala a uneia dintre cele cinci pozitii disponibile, pentru o adaptare perfecta la zonele dificile cum ar fi cea de deasupra buzelor.

Trimmer prietenos cu pielea pentru a contura perfect perciunii si mustata 

Aparatul de ras Seria 5 are un trimmer de precizie cu performanta superioara de taiere. Pentru a tunde perciunii, mustata sau barba cu ajutorul acestui element confortabil si precis trebuie doar sa apasati trimmerul in sus.

Baterie Li-Ion reincarcabila puternica.

Seria 5 5030s este reincarcabil, functionand cu sau fara fir. Toate aparatele din Seria 5 folosesc o baterie 3.6V Li-Ion de 3.6V, fara efect de memorie.

Incarcare completa in doar 1 ora - pentru 45min de ras fara fir

1 ora de incarcare va ofera cu pana la 45min de ras fara fir. O incarcare rapida de 5min este suficienta pentru un ras fara fir. Cablul de alimentare SmartPlug are un voltaj universal. Se adapteaza automat intre 100V si 240V. Pentru satisfactia dumneavoastra - acasa sau in voiaj

 

Ce e in cutie?

Aparat de ras Seria 5 - 5030

Saculet de voiaj

Capac de protectie

Cablu de alimentare SmartPlug

Periuta de curatare

Sticluta de ulei

 

Care este diferenta dintre aparatele de ras cu sita si cele rotative?

Aparatele de ras rotative functioneaza prin miscari ciclice in timp ce aparatele de ras cu folie Braun functioneaza prin miscari eficiente dintr-o parte in alta pe piele pentru un control eficient si precis. Folia protejeaza pielea de iritatie si este conceputa special pentru a oferi cel mai performant si mai confortabil ras de la Braun .

 

Care sunt diferentele dintre diversele modele din Seria 5?

Modelul 5030s are suprafete de calitate inalta si vine cu un display avansat: status baterie in 2 nivele cu indicator de descarcare cat si de blocare.

 

Pot cumpara mai intai aparatul si adauga mai tarziu o statie Clean&Charge?

Nu, aparatul si statia Clean&Charge Station sunt concepute sa comunice in timpul procesului de curatare. Aparatele vandute separat, fara statie Clean&Charge, nu au tehnologia de conectare necesara.

 

Ce recomandari exista cu privire la rasul cu un aparat electric cu sita?

Va recomandam sa va barbieriti inainte de a face un dus. Dupa cateva zile fara barbierit, de exemplu dupa sfarsitul de saptamana, trebuie sa tundeti barba inainte a o barbieri. Intindeti pielea si barbieriti in sens contrar cresterii firelor de par. Mentineti aparatul pe piele in unghi drept (90°). In zonele dificile cum ar fi cea de deasupra buzelor puteti totodata utiliza butonul MultiHeadLock pentru a bloca sistemul de ras si seta manual una dintre cele cinci pozitii disponibile pentru nevoile dumneavoastra. Presiunea trebuie sa fie egala pentru a obtine cele mai bune rezultate .

Pentru a tunde perciunii, mustata sau barba, aparatul de ras Seria 5 are un trimmer integrat de precizie cu performanta superioara de taiere. Pentru a folosi aceasta unealta confortabila si precisa, nu trebuie decat sa apasati trimmerul in sus.

 

Cat de des trebuie sa inlocuiesc capul de ras?

Va recomandam inlocuirea tuturor partilor de taiere o data la fiecare 18 luni.

 

Acumulatorul are un efect de memorie cum au telefoanele sau laptopurile ?

Nu, aparatele de ras din Seria 5 folosesc o baterie Li-ion fara efect de memorie. Poate fi reincarcata oricand doriti si are o rata joasa de descarcare proprie(vs. bateriile NiMh). Bateriile Li-Ion sunt drept urmare cele mai puternice si mai de lunga durata baterii disponibile pentru aparatele de ras Braun.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.