Aparat de ras Panasonic ES-LV9Q-S803, 5 lame, Wet & Dry, Cap Multi-Flex 5D, Statie curatare, carcasa metalica, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras Panasonic ES-LV9Q-S803, 5 lame, Wet & Dry, Cap Multi-Flex 5D, Statie curatare, carcasa metalica, Argintiu de la Panasonic

ES-LV9Q-S803



Aparat de ras Panasonic ES-LV9Q-S803, 5 lame, Wet & Dry, Cap Multi-Flex 5D, Statie curatare, carcasa metalica, Argintiu
 
 
 
Cap Multi-Flex 5D

Mecanismul de suspensie nou creat imbunatateste deplasarea capului in camp 5D. Deplasarea flexibila a capului permite urmarirea mai exacta a conturului fetei. Contact mai ferm pentru un barbierit mai fin.
 
 
Sistem de taiere cu 5 lame, cu element de glisare fina
 
 
Lame interioare ascutite la 30˚ cu precizie nanometrica

Taisul in unghi ascutit, de 30°, al lamelor interioare asigura un barbierit incredibil de neted. Fiind actionate de un motor de mare viteza, lamele taie fin pana si cele mai tari fire de barba.
 
 
Motor liniar foarte rapid cu 14 000 cpm pentru tundere uniforma

Asigurand de fiecare data un barbierit fin si curat, motorul liniar de 14 000 cpm creat de Panasonic pentru aparate de ras nu isi pierde puterea si nu rateaza smocurile de par nici atunci cand barba este deasa.
 
 
 
Senzorul de barbierire detecteaza densitatea barbii si controleaza puterea de barbierire
 
 
Lame arcuite si adaptabile

Foliile exterioare rotunjite se muleaza uniform pe piele chiar si sub barbie pentru un barbierit neted pe intreaga suprafata. Lama dispozitivului de tuns glisant permite tunderea si ingrijirea amanuntita a parului inainte de barbierire.
 
Lavabil

Designul impermeabil va permite sa clatiti aparatul de ras sub jet de apa pentru o intretinere usoara si igienica. Bucurati-va de confortul functionarii uscate sau folositi spuma sau gel pentru un barbierit usor, cu rezultate perfecte.
 
O mostenire de calitate, o traditie de inovatie

Ca o continuare a artei japoneze de creare a sabiilor exceptional de ascutite si de rezistente, Panasonic foloseste tehnologie de ultima generatie pentru a crea lame de o calitate extraordinara. Tehnici de maiestrie japoneza folosite numai pentru lamele de barbierit Panasonic.
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.