Aparat de ras Panasonic ES-RT47-H503, Umed/uscat, Fara fir, Autonomie 54 min (max.), 3 lame, Accesoriu pieptene, Negru/Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras Panasonic ES-RT47-H503, Umed/uscat, Fara fir, Autonomie 54 min (max.), 3 lame, Accesoriu pieptene, Negru/Argintiu de la Panasonic

Aparat de ras Panasonic ES-RT47-H503, 3 lame, Umed/Uscat, Acumulator

 
Setari facile ale lungimii cu accesoriul tip pieptene

Accesoriul tip pieptene uniformizeaza cu precizie orice tip de barba. Ajusteaza accesoriul cu cele cinci trepte de lungime intre 1 si 7 mm, pentru lungimea ideala in functie de stilul tau.
   
Urmeaza conturul pielii pentru un barbierit bland si neted

Capul pivotant flexibil urmeaza contururile fetei pentru un barbierit rapid si fara efort. Iar lamele arcuite si adaptabile intra in contact confortabil cu barba chiar si in zonele greu accesibile, cum ar fi pe buza superioara, pe barbie si pe gat, pentru a asigura un barbierit neted.
   
Masina de tuns cu glisare/utilizare comoda pe pielea umeda si uscata/lavabila

Lamele de tuns ascutite la 45 de grade asigura o tundere rapida si confortabila inainte de barbierire si iti permit sa iti aranjezi in detaliu perciunii si mustata.
   
Utilizare comoda pe pielea umeda si uscata

Bucurati-va de confortul functionarii uscate sau folositi spuma sau gel pentru un barbierit usor, cu rezultate perfecte.
   

Lavabil

Desingul impermeabil va permite sa clatiti aparatul de ras sub jet de apa pentru o intretinere usoara si igienica.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.