Aparat de ras Panasonic ES-LT6N-S803, 13000rpm, acumulator Li-Ion

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras Panasonic ES-LT6N-S803, 13000rpm, acumulator Li-Ion de la Panasonic

Aparat de ras Panasonic ES-LT6N-S803, 13000rpm, acumulator Li-Ion



Aparat de Ras Panasonic ES-LT6N-S803 - Multi-Flex 3D Head, aparat de ras premium a fost creat din materiale de inalta calitate ,iar la conceperea sa a fost acordata o atentie deosebita texturii si senzatiei la atingere pentru a oferi o frumusete functionala nemaiintalnita.
Mecanismul de suspensie nou creat imbunatateste deplasarea capului in camp tridimensional. Deplasarea flexibila a capului permite urmarea mai exacta a conturului fetei. Contact mai ferm pentru un barbierit mai fin.



Reduce solicitarea pielii pentru a asigura un barbierit mai bland. Portiunea dintre gat si maxilar prezinta cele mai mari dificultati la barbierit. In cazul in care raman smocuri de par netaiate,se aplica presiune pielea-Capul Multi-Flex 3D Head ce ramane in contact vertical ferm cu pielea pentru un barbierit fin.



Ca o continuare a artei japoneze de creare a sabiilor exceptional de ascutite si de rezistente,Panasonic foloseste tehnologie de ultima generatie pentru a crea lame de o calitate extraordinara.
Tehnici de maiestrie japoneza folosite numai pentru lamele de barbierit Panasonic.



-Dispozitiv de tuns glisant.
-Indiferent ce tip de barba aveti ,sistemul cu 3 lame taie in intregime parul.
-Lamele interioare in unghi ascutit sunt ascutite cu o precizie la nivel nano si taie precis pina si firele tari de barba pentru a asigura un barbierit neted si bland.
-Taisul in unghi ascutit de 30 grade al lamelor interioare asigura un barbierit incredibil de neted.



-Doua folii cu modele distincte lucreaza impreuna pentru a prinde si taia chiar si firele de barba din zonele dificile.
-Foliile exterioare prind si taie si cele mai persistente smocuri de par pentru a obtine un barbierit neted.
-Lama cu dinti: Foliile exterioare prind si taie smocurile de par lungi care nu au fost prinse de lamele exterioare.
-Lame arcuite si adaptabile: Foliile rotunjite se muleaza uniform pe piele chiar si sub barbie pentru un barbierit neted pe intreaga suprafata.



-Dispozitiv de tuns glisant: Lama dispozitivului de tuns glisant permite tunderea si ingrijirea amanuntita a parului inainte de barbierire.
-Senzor de barbierire pentru rezultate optime: Senzorul determina diferentele de desime a barbii in diverse locuri si controleaza puterea pentru a asigura un barbierit intens acolo unde barba este deasa si unul bland unde barba este rara.
-Rapid si eficient: Asigurind de fiecare data un barbierit fin si curat ,motorul liniar de 13.000 cpm creat de Panasonic pentru aparte de ras nu-si pierde puterea si nu rateaza smocurile de par nici cind barba este deasa.



-Suport de incarcare comod cu adaptor CA exclusiv: Pentru reincarcare pur si simplu asezati aparatul in suportul de incarcare.Suportul compact este cu pozitie verticala deci ocupa foarte putin spatiu pe lavoar.
-Indicator de incarcare: Controlul LED cu 5 trepte prezinta capacitatea bateriei si gradul de incarcare.
-Lavabil: Designul impermeabil va permite sa clatiti aparatul de ras sub jet de apa pentru o intretinere usoara si igienica.
-Barbierit pe piele umeda/uscata: Bucurati-va de confortul functionarii uscate sau folositi spuma sau gel pentru un barbierit usor cu rezultate perfecte.
WES9015-Set de schimb
WES9068-Lama de schimb
WES9089-Folie de schimb

CARACTERISTICI GENERALE


Tip produs Aparat de ras
Tip alimentare Acumulator
Autonomie 45 min
Numar dispozitive taiere: 3
Afisaj Contor LED cu 5 trepte
Material lame: Otel inoxidabil


FUNCTII


Trimmer incorporat Da
Umed si uscat Da
Capat de ras flexibil Da
Lavabil Da


ACCESORII


Stand de incarcare Da
Altele Transformare automata a tensiunii / Dispozitiv de tuns glisant / Viteza motor 13.000 cpm


CARACTERISTICI TEHNICE


Tip acumulator Li-Ion
Timp de incarcare baterie 1 ora
Culoare Negru/ Gri

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.