Aparat hibrid de barbierit, tuns barba si parul corporal Philips OneBlade Pro QP6550/30, pieptene cu 14 lungimi, pieptene corp, accesoriu de protectie, reincarcabil, autonomie 120 min, umed si uscat, lama inlocuibila, husa, Crom

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat hibrid de barbierit, tuns barba si parul corporal Philips OneBlade Pro QP6550/30, pieptene cu 14 lungimi, pieptene corp, accesoriu de protectie, reincarcabil, autonomie 120 min, umed si uscat, lama inlocuibila, husa, Crom de la Philips

Aparat hibrid de barbierit, tuns barba si parul corporal Philips OneBlade Pro QP6550/30, pieptene cu 14 lungimi, pieptene corp, accesoriu de protectie, reincarcabil, autonomie 120 min, umed si uscat, lama inlocuibila, husa, Crom

Tunde, contureaza si rade orice lungime de par

Philips OneBlade Pro Face + Body tunde, contureaza si rade orice lungime de par. Ai o lama pentru fata si o lama pentru corp cu accesoriu de protectie a pielii. Nu mai este nevoie sa folosesti mai multe instrumente. OneBlade face totul.

Tehnologie OneBlade unica

Philips OneBlade are o tehnologie revolutionara conceputa pentru stilizarea parului facial si ingrijire corporala. Poate sa tunda, sa contureze si sa barbiereasca orice lungime de par. Sistemul sau dublu de protectie – un strat de alunecare combinat cu varfuri rotunjite – asigura un barbierit mai usor si mai confortabil. Tehnologia sa de barbierire include un dispozitiv de taiere cu miscari rapide (200 pe secunda), astfel incat este eficienta chiar si pe firele mai lungi.

 

Scurteaza-ti parul

Tunde-ti barba la o lungime uniforma cu pieptenele de precizie ajustabil inclus. Alege una dintre cele 14 setari predefinite de lungime pentru a obtine orice, de la un aspect usor nebarbierit la par scurt sau stilul cu barba lunga. Tunde parul de pe corp in orice directie cu pieptenele pentru corp atasabil printr-un clic (3 mm).

 

Da-i contur

Obtine un contur precis cu lama cu doua taisuri. Te poti barbieri in orice directie pentru a beneficia de vizibilitate sporita si a vedea fiecare fir de par taiat. Perfectioneaza-ti stilul in cateva secunde.

 

Rade-ti parul

OneBlade nu barbiereste la fel de aproape ca o lama traditionala, pielea fiind astfel protejata. Mergi contrar directiei de crestere a parului si rade usor parul de orice lungime de pe fata sau corp. Include doua lame, una pentru fata si alta pentru corp.

 

Accesoriu de protectie a pielii atasabil printr-un clic pentru zonele sensibile

Atasaza accesoriul de protectie a pielii pentru un nivel suplimentar de protectie in zonele sensibile.

 

Tunde usor in orice directie (3 mm)

Atasaza pieptenele pentru corp (3 mm) pentru tuns usor in orice directie.

 

Pieptenele pentru tundere de precizie are 14 setari de lungime (de la 0,4 la 10 mm)

Pieptenele flexibil pentru tundere de precizie ofera setari de lungime variind de la 0,4 mm la 10 mm, oferindu-ti o tundere uniforma, la lungimea pe care ti-o doresti.

 

Creeaza contururi precise si un profil clar cu lama cu doua taisuri

OneBlade urmareste contururile fetei, permitandu-ti sa-ti barbieresti usor si confortabil toate zonele fetei. Foloseste lama cu doua taisuri pentru a-ti stiliza contururile si a crea linii bine definite deplasand lama in orice directie.

 

OneBlade durabil

Lamele sunt concepute pentru a oferi performanta de durata. Pentru performanta optima, lama trebuie inlocuita doar o data la 4 luni*. Este usor de inlocuit, fara complicatii.

 

Rezistent la apa: utilizare umeda si uscata

OneBlade este rezistent la apa, asadar este usor de curatat: nu trebuie decat sa-l clatesti la robinet. Te poti barbieri pe pielea umeda sau uscata, cu sau fara spuma – cum preferi.

 

Baterie Li-ion de 120 min.

Bateria Li-ion reincarcabila ofera 120 de minute de putere continua de stilizare dupa 1 ora de incarcare.

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.