Philips Aparat de ras S5400/26, lame Multiprecision, LED, docking de curatare, acumulator, 3 capete, rotire in 5 directii, trimmer, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras S5400/26, lame Multiprecision, LED, docking de curatare, acumulator, 3 capete, rotire in 5 directii, trimmer, negru de la Philips

 

Barbierit umde sau uscat, protector

Protejeaza de 10 ori mai bine fata de o lama normala

Aparatul de barbierit AquaTouch va protejeaza pielea in timp ce dumneavoastra va bucurati de un barbierit revigorant. Sistemul de lame MultiPrecision cu capete rotunde aluneca usor si este conceput sa va protejeze pielea.

Rezultatul final confortabil si eficient

• Profil rotunjit al capetelor conceput pentru a proteja pielea;

• Obtineti un barbierit uscat confortabil sau umed racoritor cu AquaTec;

• Lamele ridica, apoi taie firele lungi si scurte pentru un barbierit sigur;

• Capetele flexeaza in 5 directii pentru un barbierit rapid si precis.

Usor de utilizat

• 45 de minute de barbierit fara fir;

• 1 ora timp de incarcare;

• Baterie cu 1 nivel si indicatoare de blocare pentru transport.

 

Profitati la maximum de aparatul dumneavoastra de barbierit

• Aparat de tundere cu atasare rapida pentru tunderea perfecta a mustatei si a perciunilor;

• Mentineti-va aparatul de barbierit ca nou, utilizand SmartClean;

• Include cartuse pentru pana la 3 luni de curatare comoda.

 

Sistem de protectie a pielii

Barbierire precisa fara zgarieturi si taieturi. Sistemul de lame Multi Precision cu profil de cap totunjit aluneca lin, in timp ce va protejeaza pielea.

Capete flexibile in 5 directii

Capetele flexibile in 5 directii cu 5 miscari independente asigura un contact apropiat cu pielea pentru un barbierit rapid si precis chiar si pe gat si pe maxilar.

1 ora timp de incarcare

Barbieriti-va pentru mai mult timp cu fiecare incarcare, datorita bateriei noastre puternice si eficiente cu ioni de litiu, care dureaza mult timp. Efectuati o incarcare rapida de 5 minute si veti avea suficienta energie pentru un barbierit.

AquaTec umed si uscat

Alegeti cum preferati sa va barbieriti. Cu etansarea AquaTec umed si uscat, puteti alege un barbierit umed, cu gel sau spuma, chiar si in dus.

Aparat tundere de precizie SmartClick

Fixati aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a va finisa aspectul. Acesta este ideal pentru mentinerea mustatii si pentru aranjarea perciunilor.

Sistem Smart Clean

Cu o singura apasare pe buton, Smart Clean curata, lubrifiaza si incarca aparatul de barbierit, mentinand performantele ridicate ale acestuia.

Sistem de lame Multi Precision

Obtineti un barbierit rapid si precis. Sistemul nostru de lame MultiPrecision ridica si taie toate firele de par si elimina aspectul nebarbierit, totul in doar cateva miscari.

45 minute de barbierit fara fir

Veti avea peste 45 de minute de utilizare - aproximativ 15 barbieriri, dupa o incarcare de 1 ora. Acest aparat de barbierit functioneaza numai in modul fara fir.

 
Performante in barbierire

Sistem de barbierire: Sistem de lame MultiPrecision, Capete Flexibile in 5 directii, Actiune Super Lift & Cut Confort al pielii: AquaTec umed si uscat, Sistem de protectie a pielii

Accesorii

SmartClean: Curata, Incarca, Lubrifiaza, Cartus de curatare (inclus)
SmartClick: Aparat de tuns de precizie
Husa: Husa de calatorie

Usor de utilizat

Afisaj: Indicator de baterie cu 1 nivel, Indicator pentru baterie descarcata, Indicator incarcare, Indicator pentru curatare, Indicator luminos pentru inlocuirea capetelor de barbierit, Indicator de blocare pentru transport
Curatarea: Complet lavabil
Functionare: Deconecteaza inainte de utilizare

Design

Maner: Maner si manevrare ergonomica
Culoare: Gri carbune – Albastru acvatic – Argintiu Super Nova

Alimentare

Tensiune automata: 100-240 V
Tip de baterie: Li-ion
Durata de functionare: 45 min/15 barbieriri
Incarcare: Incarcare completa in 1 ora, Incarcare rapida timp de 5 minute pentru 1 barbierire, Reincarcabila Consum max. de energie: 9W
Energie in stand-by: 0,1W
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Philips Aparat de ras S5400/26, lame Multiprecision, LED, docking de curatare, acumulator, 3 capete, rotire in 5 directii, trimmer, negru

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Aurel (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 1 an
Philips Aparat de ras S5400/26, lame Multiprecision, LED, docking de curatare, acumulator, 3 capete, rotire in 5 directii, trimmer, negru

Excelent!

produs cumparat de la Badabum.ro.
Stelian Virdol (București ) - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Philips Aparat de ras S5400/26, lame Multiprecision, LED, docking de curatare, acumulator, 3 capete, rotire in 5 directii, trimmer, negru

Perfect, recomand!

Nimic. de reproșat!

Am experimentat cu mare satisfacție acest "PRODUS TESTAT ÎN CAMPANIA DE TESTARE PRODUSE PHILIPS"!
După aproximativ două săptămâni de utilizare complexă în toate variantele, atât umed cât și uscat, pot spune că am rămas plăcut impresionat de acest aparat de bărbierit, definindu-l nu întâmplător, "mai mult ca perfect".
Din toată experienţa mea pe parcusul acestor teste, concluzionez următoarele:
1. Un aparat multifuncțional, care prin varietatea
accesoriilor, duce la ideea că ai un întreg salon acasă.
2. Soluția constructivă determină utilizarea aparatului de către orice consumator, cu mare lejeritate.
3. Ustensilele de curățare sunt ușor de folosit, lasă aparatul curat, pregătit pentru următoarea utilizare.
4. In concluzie, recomand achiziționarea acestui aparat multifuncțional pentru îngrijirea personală-tuns, bărbierit, părul rămâne la dimensiunea dorită, fața curată, pielea catifelată, aparatul este "blând", nu agresează pielea utilizatorului.
Este exact ce mi-am dorit, timpul nu îmi permite frecventarea unui salon de îngrijire, iar din punct de vedere economic, chiar "ține cu casa".
Recomand cu căldură, produsele Philips, în speţă AquaTouch s5400/26.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.