Philips Aparat de ras S5520/45, lame Multiprecision, LED, 3 capete, aparat tundere de precizie, trimmer nazal, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras S5520/45, lame Multiprecision, LED, 3 capete, aparat tundere de precizie, trimmer nazal, negru de la Philips

 

Barbierit rapid si precis

Shaver Series 500 face mai rapida rutina de dimineata cu ajutorul unui sistem de lame MultiPrecision si cu capete complet lavabile.

Rezultatul final confortabil si eficient

• Profil rotunjit al capetelor conceput pentru a proteja pielea;

• Lamele ridica, apoi taie firele lungi si scurte pentru un barbierit sigur;

• Capetele flexeaza in 5 directii pentru un barbierit rapid si precis.

Usor de utilizat

• 50 de minute de barbierit fara fir;

• 1 ora timp de incarcare;

• Baterie cu 3 niveluri si indicatoare de blocare pentru transport.

Profitati la maximum de aparatul dumneavoastra de barbierit

• Aparat de tundere cu atasare rapida pentru tunderea perfecta a mustatei si a perciunilor.

• Tundere rapida si sigura a parului din nas si din urechi.

Actiune Super Lift&Cut

Barbiereste-te mai precis cu actiunea Super Lift&Cut cu lame duble. Prima lama ridica fiecare fir de par, in timp ce a doua lama taie comod sub nivelul pielii.

 

Capete flexibile in 5 directii

Capetele flexibile in 5 directii cu 5 miscari independente asigura un contact apropiat cu pielea pentru un barbierit rapid si precis chiar si pe gat si pe maxilar.

Aparat de tuns parul din nas SmartClick

Elimina parul nedorit din nas si urechi. Tehnologia ProtecTrim si unghiul special conceput al aparatului de tuns asigura un tuns puternic, usor si comod.

Mod Turbo +

Barbieriti-va si mai rapid partile dense ale barbii cu 20% mai multa putere obtinuta prin activarea modului Turbo +.

Aparat tundere de precizie SmartClick

Fixati aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a va finisa aspectul. Acesta este ideal pentru mentinerea mustatii si pentru aranjarea perciunilor.

Afisaj cu LED-uri

Afisajul intuituv va ofera informatiile relevante ceea ce va permite sa obtineti cele mai bune performante de la aparatul dumneavoastra de barbierit. Indicator pentru baterie cu 1 nivel, indicator pentru curatare, indicator pentru baterie descarcata, indicator pentru inlocuirea capetelor de barbierit, indicator de blocare pentru transport.

Sistem de lame Multi Precision

Obtineti un barbierit rapid si precis. Sistemul nostru de lame MultiPrecision ridica si taie toate firele de par si elimina aspectul nebarbierit, totul in doar cateva miscari.

50 minute de barbierit fara fir

Veti avea peste 45 de minute de utilizare - aproximativ 15 barbieriri, dupa o incarcare de 1 ora. Acest aparat de barbierit functioneaza numai in modul fara fir.

Performante in barbierire

Sistem de barbierire: Sistem de lame MultiPrecision, Capete Flexibile in 5 directii, Actiune Super Lift & Cut, Mod Turbo+

Accesorii

SmartClick: Aparat de tuns de precizie, Aparat de tuns parul din nas
Husa: Husa de calatorie

Usor de utilizat

Afisaj: Indicator pentru baterie cu 3 niveluri, Indicator pentru baterie descarcata, Indicator incarcare, Indicator pentru curatare, Indicator luminos pentru inlocuirea capetelor de barbierit, Indicator de blocare pentru transport
Curatarea: Complet lavabil
Functionare: Utilizare cu fir si fara fir

Design

Maner: Maner si manevrare ergonomica
Culoare: Tanzanit-crom metalic negru

Alimentare

Tensiune automata: 100-240 V
Tip de baterie: Li-ion

Durata de functionare: 50 min/17 barbieriri
Incarcare: Incarcare completa in 1 ora, Incarcare rapida timp de 5 minute pentru 1 barbierire, Reincarcabila Consum max. de energie: 9W
Energie in stand-by: 0.1W

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.