Philips Aparat de ras RQ1185/21, acumulator, 3 capete, LED display, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras RQ1185/21, acumulator, 3 capete, LED display, gri de la Philips

Fantele si orificiile de taiere prind si cele mai scurte fire de par 
Lamele DualPrecision rad confortabil atat firele de par lungi, cat si barba foarte scurta. 1. Fantele taie firele lungi de par. 2. Orificiile taie barba foarte scurta
Lamele Super Lift and Cut ridica firele de par pentru o taiere mai precisa 
Sistemul cu doua lame al aparatului electric de ras Philips ridica firele de par pentru a taia confortabil sub nivelul pielii, pentru un barbierit mai precis.
Capetele flexibile cu 2 directii se adapteaza usor la curbele fetei dvs.
Sistemul GyroFlex 2D al aparatului de ras care urmeaza contururile se adapteaza usor la curbele fetei, reducand presiunea si iritatia la minim pentru un barbierit eficient.
Sistem Aquatec, pentru un barbierit uscat si confortabil sau umed si racoritor 
Etansarea umeda si uscata a aparatului de ras electric Aquatec va permite sa alegeti cum preferati sa va barbieriti. Va puteti barbieri confortabil cu pielea uscata, cat si cu pielea umeda utilizand un gel sau o spuma de ras pentru confort suplimentar al pielii.
SkinGlide, cu frecare minima, pentru reducerea iritarii 
Suprafata de barbierit a aparatului de ras electric SkinGlide cu frecare minima trece lin pe pielea dvs., pentru un barbierit foarte precis.
Se curata simplu prin clatire 
Doar deschideti capul si clatiti bine la robinet .
50 de minute de barbierit, 1 ora de incarcare
Bateria litiu-ion puternica si eficienta din punct de vedere energetic va ofera mai multe barbieriri cu o singura incarcare. Incarcati-o timp de o ora si veti avea parte de pana la 50 de minute timp de barbierit. Incarcati-o timp de 3 minute si veti avea suficienta energie pentru o barbierire.
Indicator pentru baterie cu 2 niveluri cu blocare pentru transport 
LED-ul cu niveluri multiple arata cand bateria este descarcata, cand aveti nevoie de un cap nou si cand este pornita blocarea pentru transport. Blocarea pentru transport impiedica pornirea accidentala a aparatului. Pentru a activa blocarea pentru transport, apasati timp de 3 secunde pe orice buton si astfel produsul nu poate fi pornit accidental. Cand blocarea pentru transport este activata, apare un simbol rosu de blocare.
Tundere perfecta a mustatii si a perciunilor 
Imbunatatiti-va imaginea cu dispozitivul de tundere de precizie ce protejeaza pielea SmartClick. Este ideal daca doriti o mustata perfecta si tunderea perciunilor.
Sistemul Jet Clean curata, lubrifiaza si incarca aparatul de ras 
Sistemul Jet Clean va mentine aparatul de barbierit in stare perfecta pentru un barbierit superior zi dupa zi. Lamele si capetele sunt curatate si lubrifiate temeinic. De asemenea, aparatul de barbierit se incarca complet in doar 1 ora. Include 1 rezerva Jet Clean, care contine solutie pentru o luna. Solutia Jet clean este un lichid de curatare pe baza de apa care curata temeinic si lubrifiaza capetele de barbierire, astfel incat fiecare barbierit pare primul.
Stativul de incarcare mentine aparatul de barbierit incarcat si pregatit 
Stativul de incarcare pliant este creat pentru a se potrivi in cele mai mici spatii, astfel puteti incarca dispozitivul oriunde doriti si il puteti lua cu dvs. atunci cand calatoriti.
2 ani de garantie, tensiune universala si lame care se pot inlocui 
Toate aparatele noastre de ras vin echipate cu o garantie internationala de 2 ani si se pot adapta la orice tip de voltaj. Lamele durabile nu trebuie sa fie inlocuite decat dupa 2 ani.

Performante in barbierire

Urmarire a conturului GyroFlex 2D care urmeaza contururile
Sistem de barbierire Sistem DualPrecision,Tehnologia Super Lift & Cut
Confort al pielii SkinGlide

Modelare Dispozitiv de tundere cu precizie, delicat cu pielea


Usor de utilizat

Incarcare 1 ora,Reincarcabila,Incarcare rapida timp de 3 minute pentru 1 barbierire
Durata de barbierire 50 de minute
Afisaj Indicator pentru baterie cu 2 niveluri,Indicator pentru baterie incarcata complet,Indicator pentru baterie descarcata,Indicator de incarcare,Indicator incarcare rapida
Curatarea Lavabil
Jet Clean Include unitatea Jet Clean

Design

Finisaj Inel decorativ cromat lustruit

Accesorii

Husa Husa moale
Intretinere Perie de curatat,Capac de protectie

Alimentare

Tip de baterie Li-ion
Tensiune automata 100-240 V
Cap inlocuibil Inlocuiti la fiecare 2 ani cu RQ11,Inlocuiti in fiecare an cu RQ11

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.