Aparat de ras Remington Style Series F5 F5000, Acumulator, 2 site flexibile, Trimmer, 7 accesorii, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras Remington Style Series F5 F5000, Acumulator, 2 site flexibile, Trimmer, 7 accesorii, Gri de la Remington

Obtine controlul total al barbii tale cu ajutorul noului Style Series F5 de la Remington.

In calitate de model de top din noua gama Style Series, F5 iti va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a obtine fara efort un par facial ingrijit la perfectie, acesta venind impreuna cu un accesoriu aditional pentru tuns barba.

Printre accesoriile pentru tunsul barbii regasiti un cap detasabil aditional si sase piepteni care te vor ajuta sa obtii o sumedenie de look-uri, de la un barbierit neted si precis la o barba de 3 zile modelata perfect. F5 detine tehnologia necesara pentru a face mai usoara ca niciodata obtinerea unor rezultate cu aspect profesionist din confortul propriei tale bai.

Tehnologia ConstantContour si capul pivotant ajuta la navigarea cu usurinta a aparatului de ras in zonele mai greu accesibile din jurul barbiei si maxilarului, imbunatatind aspectul general in timp ce asigura un barbierit neted si precis, fara iritatii.

Tehnologia ControlCut combina un micro-pieptan si un trimmer de interceptare pentru a se asigura ca aparatul de ras rade chiar si firele de barba aplatizate, oferind mai multa eficienta pentru a obtine un barbierit curat si neted.

Pentru a iti oferi controlul total asupra stilului tau, F5 vine impreuna cu o sumedenie de accesorii aditionale ce iti pot imbunatati stilul, precum un accesoriu pentru barba de 3 zile, trimmer pentru tunsul barbii si trimmer pentru detalii, ce iti vor oferi de fiecare data un finisaj perfect.
 
Tehnologie ControlCut ce ajuta la captarea firelor de barba aplatizate

Unele aparate de ras electrice nu rad indeajuns de aproape, dar F5 are un micro-pieptan si un trimmer de interceptare incorporate ce fac parte din Tehnologia ControlCut, asa ca este perfect pentru cei care prefera un aspect proaspat ras. In plus, poti folosi F5 impreuna cu accesoriul pentru barba de 3 zile pentru a schimba oricand simti nevoia stilul tau.
   
Tehnologie ConstantContour ce urmeaza indeaproape conturul fetei

Tehnologia ConstantContour ajuta la manevrarea usoara a aparatului peste conturul fetei. Aceasta face ca aparatul sa alunece fara effort deasupra barbiei, pometilor si maxilarului, asigurand un contact maxim si mai mult confort in timpul barbieritului, fara sa lase in urma vreun fir netaiat. Nu mai trebuie sa insisti si sa revii in locurile mai greu accesibile si nu mai trebuie sa tii aparatul in unghiuri incomode – F5 va lucra impreuna cu conturul fetei tale pentru a iti oferi un barbierit de calitate.


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba Mustata
Tip produs Aparat de ras electric
Tip aparat de ras Cu lame oscilante
Utilizare Barbierit uscat
Destinat pentru Radere Tundere
Tip utilizare Uz casnic
Tip piele Normala
Tip alimentare Acumulator
Functii Rezistent la apa Sistem de blocare Lavabil Cap pivotant Trimmer
Tehnologie ConstantContour ControlCut
Continut pachet 1 x Perie de curatare 1 x Aparat de ras electric 1 x Accesoriu pentru barba de 3 zile 1 x Accesoriu aditional pentru tunsul si intretinerea barbii cu 6 piepteni inclusi
Culoare Negru/Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Timp de incarcare 2 h
Autonomie acumulator 50 min
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.