Aparat de ras Remington Style Series R4, Capete rotative, Fara cablu, Incarcare USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
201,52 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 202,71 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 7.43 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

R3600

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras Remington Style Series R4, Capete rotative, Fara cablu, Incarcare USB de la Remington

Perfectioneaza-ti stilul oriunde te-ai afla, cu aparatul de ras Remington Style Series R4. Avand lame Dual Track, trimmer Pop-up si gat pivotant, toata ingrijirea de care ai nevoie este acum in mainile tale.

Daca lookul tau distinctiv este reprezentat de fata neteda, proaspat barbierita, atunci aparatul de ras Remington Style Series R4 este facut pentru tine. Lamele Dual Track ofera cu 50% mai multa acoperire* atunci cand te barbieresti, captand mai multe fire de par la fiecare trecere, lamele flexibile si gatul pivotant se adapteaza la fiecare contur al fetei tale, iar manerul ergonomic al aparatului de ras este conceput pentru a te pune cu incredere in controlul fiecarei miscari. Trimmerul Pop-up imbunatatit cu lame ComfortTrim te ajuta sa iti definesti parul facial si sa pastrezi aranjat parul de pe linia gatului si perciuni, iar cu cele 40 de minute de putere neintrerupta, dupa o incarcare completa, aparatul de ras iti va oferi timp suficient pentru a iti perfectiona lookul.

LAME DUAL TRACK

Lamele Dual Track, cu 50% mai multa acoperire*, capteaza mai multe fire de par intr-o singura trecere. Acest lucru nu numai ca ajuta la accelerarea procesului de barbierit, dar reduce numarul de treceri necesare, facand barbierirea mai confortabila.

   

LAME FLEXIBILE SI GAT PIVOTANT

Lamele flexibile se adapteaza la contururile fetei tale, captand usor firele de par dificile din pliurile obrajilor si din jurul maxilarului. Gatul pivotant ajuta aparatul de ras sa alunece cu usurinta in jurul nasului si a maxilarului, pentru un barbierit neted si curat, de fiecare data.

   

TRIMMER POP-UP îMBUNATATIT CU LAME COMFORTTRIM

Trimmerul Pop-up este perfect pentru a aranja firele razlete din jurul gatului sau pentru a scapa de parul incapatanat din locurile care pot fi greu accesibile. Lamele ComfortTrim prind si cele mai mici fire de par, fara a smulge sau a irita.

  • Lame Dual Track
  • Lame flexibile si gat pivotant
  • Trimmer Pop-up imbunatatit cu lame ComfortTrim
  • Maner ergonomic – confortabil in mana pentru diverse moduri de prindere
  • Fara cablu
  • Autonomie de pana la 40 de minute
  • Indicator LED
  • Contine doar cablu de incarcare USB
  • Perie de curatat
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.