Deshidrator de alimente Zelmer FD1001 ZM-5900215021935, LCD, putere: 520W, capacitate: 11L, 2 nivele de putere a deshidratarii: primul - 250W, al doilea - 500W, 4 cosuri din plastic, control electronic, afisaj rezistent impotriva zgarieriturilor, pr

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Deshidrator de alimente Zelmer FD1001 ZM-5900215021935, LCD, putere: 520W, capacitate: 11L, 2 nivele de putere a deshidratarii: primul - 250W, al doilea - 500W, 4 cosuri din plastic, control electronic, afisaj rezistent impotriva zgarieriturilor, pr de la Zelmer

Un aparat necesar in orice bucatarie moderna.

 

Uscatorul permite conservarea gustului si aromei fructelor si legumelor dvs. favorite, pentru a va bucura de acestea chiar si in afara sezonului. 

Aparatul are puterea de 520 W si 2 setari de uscare, care va deshidrata rapid, precis si uniform produse alimentare.

Uscatorul de alimente este echipat cu control electronic si patru site cu o capacitate de 11 litri, care ne permit sa deshidratam diferite tipuri de produse alimentare. Posibilitatea de ambalare a sitelor reduce semnificativ dimensiunea uscatorului de alimente, facandu-l usor de depozitat. Gratie protectiei de supraincalzire uscatorul de alimente este complet sigur.

 

  • Control electronic - permite uscarea alimentelor uniform in conditii ideale.
  • Doua niveluri de putere - in functie de cantitatea de alimente putem selecta puterea de deshidratare a aparatului. Aceasta asigura economisirea energiei pentru volume mici de alimente.
  • Dubla protectie impotriva supraincalzirii - deconectarea automata si functia de limitare a temperaturii protejeaza dispozitivul impotriva supraincalzirii.
  • Putere ridicata - datorita puterii ridicate a aparatului, procesul de deshidratare este mai rapid si mai eficient decat in cazul deshidratarii la puteri scazute.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.