Microsoft Office 2016 Home and Business, 32/64bit, Limba Engleza, FPP, Retail

979,00 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 35.89 lei/luna
Disponibilitate: In stoc magazin suficient
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

T5D-02374/T5D-02826

  • Distribuie pe:
b-365

Descriere Microsoft Office 2016 Home and Business, 32/64bit, Limba Engleza, FPP, Retail de la Microsoft

Creeaza documente, foi de calcul si prezentari cu un aspect profesional


De la proiecte personale la activitati curiculare, Office este unealta perfecta pentru familia ta, zi de zi. Comunica si partajeaza cu familia, prietenii sau colegii de serviciu. Acces la documente in orice moment al zilei folosind doar un PC cu un browser.

   

Construit pentru munca in echipa


Office vine la pachet cu cea mai noua si mai buna versiune a aplicatiilor Word, Excel, PowerPoint, Outlook, aplicatie pe care o poti descarca direct pe device-ul tau preferat. Poti fii productiv chiar si cand nu esti conectat la internet. Aplicatiile tale preferate regandite pentru o mai buna colaborare si productivitate.

   

Functioneaza impreuna cu tine


Stai concentrat pe ceea ce te intereseaza. Utilizati sugestii inteligente incorporate, gasiti informatii utile, si obtineti perspective utile pentru a crea cele mai bune documente, toate acestea fara a fi nevoit sa paratiti Office-ul.

   

Perfect cu Windows 10


Office 2016 si Windows 10 sunt facute unul pentru celalalt. Creati documente cu aplicatiile Office pe care le stiti si in care aveti incredere. Conectati-va odata, setarile si documentele se vor transfera pe toate dispozitivele Windows.Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.