Microsoft Office 2016 Home and Business, versiune MAC, 32/64bit, Limba Engleza, FPP, Retail

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsoft Office 2016 Home and Business, versiune MAC, 32/64bit, Limba Engleza, FPP, Retail de la Microsoft

Licenta retail Microsoft Office Mac Home and Business 2016 English Medialess

 

Word

Word

Creati si partajati documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire si partajare de ultima generatie. Noua fila de Proiectare va ofera acces rapid la caracteristici, iar functia Cautare inteligenta prezinta informatiile contextuale relevante de pe web direct in Word.

Excel

Excel

Analizati si vizualizati datele in moduri noi si intuitive cu noua interfata utilizator, plus comenzile rapide de la tastatura preferate. Caracteristicile de profit, cum ar fi Analysis Toolpak, Slicers si Formula Builder, economisesc timp, astfel incat sa va puteti concentra asupra analizelor.

PowerPoint

PowerPoint

Creati, colaborati si prezentati in mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte tranzitie intre diapozitive si al unui panou de animatii imbunatatit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor va ajuta sa incorporati feedbackul in prezentari. Vizualizarea prezentator afiseaza pe computerul Mac diapozitivul curent, diapozitivul urmator, notitele si un cronometru, in timp ce proiecteaza doar prezentarea pentru audienta pe marele ecran.

OneNote

OneNote

Este propria dvs. agenda digitala pentru a putea culege notite, idei, pagini web, fotografii si chiar fisiere audio si video, toate intr-un singur loc. Fie ca sunteti acasa, la birou sau in deplasare, le puteti lua pe toate cu dvs. oriunde mergeti, le puteti partaja si puteti colabora cu ceilalti. Este extraordinar pentru temele de la scoala, pentru proiectele de la serviciu, planuri de calatorie, planificarea unei petreceri si altele.

Datele dvs. oriunde, oricand

Datele dvs. oriunde, oricand

Fie ca lucrati pe un computer Mac, pe iPhone sau iPad, veti avea acces instantaneu la documentele dvs. oricand, de oriunde, cu stocarea OneDrive din cloud.

Diferenta oferita de Microsoft

Diferenta oferita de Microsoft

Sustinem activitatea dvs.

Noi am dezvoltat Office, deci noi il cunoastem cel mai bine. Indiferent de ce fel de ajutor aveti nevoie la descarcarea sau instalarea suitei Office, avem cunostintele de care aveti nevoie. Va vom acorda asistenta de care aveti nevoie pana cand software-ul este in stare de functionare.

Cerinte

Procesor necesar

Procesor Intel

Sistem de operare necesar

Mac OS X 10.10

Memorie necesara

4 GB de memorie RAM

Spatiu necesar pe hard disk

6 GB HFS+ format hard disk

Monitor necesar

Rezolutie 1280 x 800

Cerinte suplimentare de sistem

Utilizare necomerciala.

Functiile internet necesita conexiune la internet.

Este necesar un cont Microsoft.

 

Care este diferenta dintre planurile Office 365 si suitele Office 2016? 

Planurile Office 365 includ suita completa de aplicatii Office, plus alte servicii prin Internet, inclusiv spatiu suplimentar de stocare in cloud cu OneDrive si minute Skype pentru utilizare acasa. Cu Office 365 primiti experienta completa oferita de suita Office instalata pe PC-uri, computere Mac, tablete (inclusiv Windows, iPad si Android) si smartphone-uri. Planurile Office 365 sunt disponibile sub forma de abonament lunar sau anual. Cu Office 365, upgrade-urile sunt intotdeauna incluse in abonament.

Suitele Office 2016, inclusiv Office pentru acasa si Office pentru firme mici, includ aplicatii ca Word, Excel, PowerPoint si OneNote; acestea sunt disponibile ca o achizitie unica, pentru utilizare pe un singur PC sau computer Mac. Aplicatiile nu sunt actualizate automat; pentru a obtine cea mai recenta versiune, trebuie sa cumparati din nou Office cand noua versiune devine disponibila.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.