Microsoft Licenta Volum Office 365 Business Premium, 1 user, 5 PC, 1 an, OLP NL Qualified

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsoft Licenta Volum Office 365 Business Premium, 1 user, 5 PC, 1 an, OLP NL Qualified de la Microsoft

Instrumentele familiare Office

Suita Office

Acum include noile aplicatii Office 2016 pentru PC si Mac.

 

Captati-va ideile asa cum preferati, utilizand o tastatura, un stilou sau un ecran tactil.

Formatati cu usurinta informatiile in Excel, cu instrumente care va recunosc modelul si completeaza automat datele.

Includeti cu usurinta continut din PDF-uri, pentru a va crea propriile documente Word cu aspect deosebit.

Proiectati materiale de marketing particularizate, care se potrivesc brandului si clientilor dvs.

Office pe PC-uri, tablete si telefoane

Beneficiati de o experienta Office complet instalata pe computere PC si Mac, pe tablete Windows, iPad si Android, precum si pe majoritatea dispozitivelor mobile. Fiecare utilizator poate instala Office pe 5 computere PC sau Mac, 5 tablete (Windows, iPad si Android) si 5 telefoane.
Plus aceste servicii online

E-mail si calendare

Utilizati e-mailul de clasa business printr-o experienta Outlook imbogatita si familiara, pe care o puteti accesa de pe desktop sau dintr-un browser web, cu Outlook Web App. Obtineti o cutie postala de 50 GB per utilizator si trimiteti atasari de pana la 150 MB.

Conferinte online

Gazduiti intalniri online audio si video utilizand partajarea ecranului cu un singur clic si conferintele video HD.

Mesagerie instant si conectivitate Skype

Conectati-va cu alti utilizatori Skype for Business prin mesaje instant, apeluri vocale sau apeluri video si informati alte persoane despre disponibilitatea dvs. prin intermediul starii online. Partajati prezenta, trimiteti mesaje instant si efectuati apeluri audio cu utilizatorii Skype.

Retea sociala de corporatie

Aplicatiile de business si software-ul de colaborare Yammer permit angajatilor dvs. sa se conecteze cu persoanele potrivite, sa partajeze informatii intre echipe si sa organizeze proiecte, astfel incat acestea sa poata avansa mai rapid.

Stocarea si partajarea fisierelor

OneDrive pentru Business furnizeaza 1 TB de spatiu de stocare pentru fiecare utilizator, pentru a accesa practic de oriunde documentele. Partajati fisiere cu persoane din interiorul si din afara organizatiei, controlati cine poate vedea si edita fiecare fisier si sincronizati usor fisiere cu computere PC sau Mac si dispozitive.

Site-uri de echipa

Activati accesul si partajarea simplificata a documentelor cu un spatiu de stocare standard de 10 GB, plus 500 MB de spatiu de stocare per utilizator.

Office Online

Creati si editati documente Word, OneNote, PowerPoint si Excel dintr-un browser.

Relatari digitale profesioniste

Cu Sway, o noua aplicatie Office 365, puteti crea cu usurinta rapoarte, prezentari, buletine informative, materiale de instruire si multe alte elemente captivante, interactive si bazate pe web, direct de pe telefon, de pe tableta sau din browser. Instantele Sway sunt usor de partajat si arata foarte bine pe orice ecran.

Cautare si descoperire

Ramaneti informat. Cautati si descoperiti continut in Office 365, pe baza detaliilor personalizate. Office Delve este prima experienta sustinuta de Office Graph, o colectie de detalii sau semnale analizate derivate din comportamentul si relatiile fiecarui utilizator cu continutul, subiectele si persoanele de contact.



Toate planurile Office 365 pentru firme includ:

Fiabilitate

Fiti linistit stiind ca serviciile dvs. sunt disponibile, cu un acord privind nivelul serviciului (SLA) oferind un timp de functionare garantat de 99,9%, sustinut financiar.

Securitate

Practicile de securitate de ultima ora, cu cinci straturi de securitate si monitorizare activa, pastreaza datele clientilor in siguranta.

Confidentialitate

Datele dvs. sunt in siguranta. Noi avem grija de ele si va protejam confidentialitatea.

Administrare

Implementati si gestionati Office 365 in firma dvs., fara sa fie nevoie de expertiza IT. Puteti adauga si elimina utilizatori in doar cateva minute.

La zi

Nu este nevoie sa platiti pentru upgrade-uri de versiune; actualizarile sunt incluse in abonament. Caracteristicile noi sunt puse la dispozitia clientilor Office 365 in mod regulat.

Integrarea Active Directory

Gestionati acreditarile de utilizator si permisiunile. Sign-on unic si sincronizare cu Active Directory.

Asistenta

Asistenta Microsoft furnizeaza raspunsuri telefonice si online, resurse introductive si conexiuni cu alti clienti Office 365, pentru instalare si remedieri rapide.
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.