Microsoft Office 2016 Home and Business pentru MAC, Licenta Electronica, All languages, FPP, Retail

1.039,27 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 38.1 lei/luna
Disponibilitate: In stoc furnizor
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

W6F-00627

  • Distribuie pe:

Descriere Microsoft Office 2016 Home and Business pentru MAC, Licenta Electronica, All languages, FPP, Retail de la Microsoft

Off Mac Home Business 1PK 2016 AllLng EuroZone PKLic Onln DwnLd C2R NR Localization All languagesLicenta retail Microsoft Office 2016 Home and Business 32-bit/x64 English Medialess

Outlook

Outlook

Administrati-va cu usurinta e-mailul, calendarele, contactele si activitatile. Asistenta push e-mail va mentine inboxul actualizat, vizualizarea Conversatie grupeaza mesajele corelate, iar calendarele pot fi vizualizate unul langa celalalt pentru planificare.

Word

Word

Creati si partajati documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire si partajare de ultima generatie. Noua fila de Proiectare va ofera acces rapid la caracteristici, iar functia Cautare inteligenta prezinta informatiile contextuale relevante de pe web direct in Word.

Excel

Excel

Analizati si vizualizati datele in moduri noi si intuitive cu noua interfata utilizator, plus comenzile rapide de la tastatura preferate. Caracteristicile de profit, cum ar fi Analysis Toolpak, Slicers si Formula Builder, economisesc timp, astfel incat sa va puteti concentra asupra analizelor.

PowerPoint

PowerPoint

Creati, colaborati si prezentati in mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte tranzitie intre diapozitive si al unui panou de animatii imbunatatit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor va ajuta sa incorporati feedbackul in prezentari.

OneNote

OneNote

Este propria dvs. agenda digitala pentru a putea culege notite, idei, pagini web, fotografii si chiar fisiere audio si video, toate intr-un singur loc. Fie ca sunteti acasa, la birou sau in deplasare, le puteti lua pe toate cu dvs. oriunde mergeti, le puteti partaja si puteti colabora cu ceilalti.

Datele dvs. oriunde, oricand

Datele dvs. oriunde, oricand

Faceti sign in la Office 2016 si utilizati OneDrive pentru a accesa rapid documentele recente pe orice dispozitiv. Integrarea este perfecta.

Cerinte

Procesor necesar

Procesor de 1 gigahertz (Ghz) sau mai rapid, x86 sau pe 64 de biti, cu set de instructiuni SSE2

Sistem de operare necesar

Windows 7 sau o versiune ulterioara, Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012

Memorie necesara

1 GB RAM (32 de biti); 2 GB RAM (64 de biti)

Spatiu necesar pe hard disk

Spatiu disponibil pe disc de 3 GB

Monitor necesar

Rezolutie 1280 x 800

Placa grafica

Accelerarea grafica hardware necesita o placa grafica DirectX 10.

Atingeri multiple

Pentru a utiliza functia de atingeri multiple, aveti nevoie de un dispozitiv compatibil. Cu toate acestea, toate caracteristicile si functiile sunt intotdeauna disponibile prin utilizarea unei tastaturi, a unui mouse sau a altui dispozitiv de intrare, standard sau accesibil. Retineti ca noile caracteristici de atingere sunt optimizate pentru a fi folosite cu Windows 8 sau versiuni ulterioare.

Cerinte suplimentare de sistem

Functiile internet necesita conexiune la internet.

Este necesar un cont Microsoft.

Diferenta oferita de Microsoft

Diferenta oferita de Microsoft

Sustinem activitatea dvs.

Noi am dezvoltat Office, deci noi il cunoastem cel mai bine. Indiferent de ce fel de ajutor aveti nevoie la descarcarea sau instalarea suitei Office, avem cunostintele de care aveti nevoie. Va vom acorda asistenta de care aveti nevoie pana cand software-ul este in stare de functionare.


Care este diferenta dintre planurile Office 365 si suitele Office 2016? 

Planurile Office 365 includ suita completa de aplicatii Office, plus alte servicii prin Internet, inclusiv spatiu suplimentar de stocare in cloud cu OneDrive si minute Skype pentru utilizare acasa. Cu Office 365 primiti experienta completa oferita de suita Office instalata pe PC-uri, computere Mac, tablete (inclusiv Windows, iPad si Android) si smartphone-uri. Planurile Office 365 sunt disponibile sub forma de abonament lunar sau anual. Cu Office 365, upgrade-urile sunt intotdeauna incluse in abonament.

Suitele Office 2016, inclusiv Office pentru acasa si Office pentru firme mici, includ aplicatii ca Word, Excel, PowerPoint si OneNote; acestea sunt disponibile ca o achizitie unica, pentru utilizare pe un singur PC sau computer Mac. Aplicatiile nu sunt actualizate automat; pentru a obtine cea mai recenta versiune, trebuie sa cumparati din nou Office cand noua versiune devine disponibila.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.