Microsoft Office 2016 Home and Business pentru MAC, Licenta Electronica, All languages, FPP, Retail

1.039,27 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 38.1 lei/luna
Disponibilitate: In stoc furnizor
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

W6F-00627

  • Distribuie pe:

Descriere Microsoft Office 2016 Home and Business pentru MAC, Licenta Electronica, All languages, FPP, Retail de la Microsoft

Acest tip de licenta poate fi folosit pentru licentierea PC-urilor detinute de persoane juridice
 
Creati documente, foi de calcul si prezentari profesionale.

Office ajuta intreaga familie sa-si duca la bun sfarsit activitatile in cel mai bun mod: de la proiecte pentru acasa la teme pentru scoala. Comunicati si partajati materiale cu familia, prietenii si colegii. Accesati-va fisierele oricand doriti utilizand orice computer cu browser web.

Continutul suitei
   

Office 2016 va ajuta sa creati si sa colaborati mai productiv decat niciodata.

• Word, Excel, PowerPoint, OneNote si Outlook in versiunea Office 2016 pentru Mac.

• O singura achizitie pentru instalare pe 1 computer Mac.

• Stocati-va documentele online cu usurinta in OneDrive in spatiul de stocare in cloud disponibil pentru toti utilizatorii OneDrive.

 
Caracteristici cheie
 

Creare

Office 365 Personal aduce cele mai bune si cele mai recente versiuni ale aplicatiilor tale preferate – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook si altele – descarcate direct pe dispozitivele tale preferate. Este tot ce ai nevoie pentru a face mai mult

   

Colaborare

Obtine experienta Office completa pe 1 PC sau Mac, 1 tableta (inclusiv Windows, iPad si Android) si 1 telefon pentru colaborare de nivel inalt, inclusiv 60 de minute Skype lunar. Partajeaza si colaboreaza cum doresti, cand doresti si de unde doresti.

   
Miscare

Office 365 este creat pentru mobilitate. 1 TB spatiu de stocare in OneDrive inseamna mult spatiu pentru a salva, accesa si partaja documentele tale de oriunde.

Documentele si fotografiile tale sunt disponibile atunci cand ai nevoie de ele, astfel incat sa poti realiza multe chiar si in calatorii.

   
Aplicatii
   
Creati, finisati si partajati documente cu aspect profesional. Partajarea documentelor si lucrul in echipa devin foarte simple. Noua versiune de Word va permite sa creati documente si sa le editati in colaborare cu mai multe persoane simultan, indiferent daca va aflati in acelasi birou sau in celalalt capat al lumii. Integrarea cu cloudul face partajarea documentelor mai simpla ca niciodata.
   
Descoperiti metode noi si intuitive de analiza si vizualizare a datelor. Transformati cifrele in statistici precise cu noua versiune de Excel. Slicer pentru tabelele pivot va permite sa detectati relatiile din seturi de date

mari si functia pentru grafice recomandate va ajuta sa prezentati datele intr-un format atractiv. Instrumentul de previziuni lansat cu un click cauta automat in registrele de lucru pentru a detecta tendintele si le prezinta sub forma de tabele si diagrame.
   
Creati, colaborati si prezentati-va ideile intr-un mod profesional. Participati la crearea prezentarilor cu alte persoane. Adaugati comentarii si imagini la texte si comparati diferite versiuni ale prezentarilor utilizand vizualizarea de rezolvare a conflictelor.
   
Notati-va ideile in blocnotesul digital personal. Salvati, organizati si partajati ideile dumneavoastra utilizand un blocnotes digital, apoi accesati-le de pe orice dispozitiv. Gasiti rapid ce aveti nevoie utilizand un motor de cautare flexibil care retine etichetele dumneavoastra si alte lucruri.
   
Organizati-va e-mailurile, coordonati-va programul si pastrati legatura cu prietenii. Noul Outlook accepta Push Mail, astfel incat inboxul dumneavoastra sa fie actualizat in permanenta. Vizualizarea imbunatatita a

conversatiilor separa mesajele cu subiecte similare care se refera la probleme diferite. Explorati noile optiuni pentru adaugarea si gestionarea atasarilor.
   
Fiecare utilizator OneDrive primeste 15 GB spatiu de stocare gratuit pentru stocarea fisierelor. Trimiteti documentele Office, fotografiile, prezentarile si alte fisiere pentru a le accesa mai tarziu pe un computer Mac, un PC, o tableta sau un smartphone.

Dupa sincronizarea serviciului gratuit Office Online cu contul OneDrive, puteti deschide, cauta, edita si partaja toate documentele Word, Excel, PowerPoint si OneNote de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet si un browser web acceptat.Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.