Microsoft Office 365 Personal, 1 an, 1 PC/MAC si 1 tableta, All Languages, Licenta Electronica, ESD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
276,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.14 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

QQ2-00012

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Microsoft Office 365 Personal, 1 an, 1 PC/MAC si 1 tableta, All Languages, Licenta Electronica, ESD de la Microsoft

Ce este inclus:

• Versiuni complete instalate ale Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, si Access1
• Pentru 1 PC/Mac + 1 tableta + 1 smartphone
• 1 TB extra pentru stocare online OneDrive
• 60 de minute de apeluri Skype in fiecare luna pentru telefoane in 60+ tari.
Intotdeauna aveti acces la cea mai actualizata versiune a aplicatiilor si serviciilor imediat ce acestea sunt disponibile.

Microsoft Office Complet


Office 365 Personal va permite sa instalati ultima versiune a aplicatiilor Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, OneNote si Outlook pe maxim 1 PC sau Mac, 1 tableta si 1 smartphone - astfel incat sa puteti folosi toate caracteristicile atat online cat si offline.

Cu abonamentul la Office 365 veti avea un acces continuu la ultimele aplicatii si servicii imediat ce acestea sunt disponibile. NU mai este necesar sa achizitionati noile versiuni imediat ce acestea apar. Dumneavoastra decideti cand sa actualizati. Vom oferi acces liber la ultimele noastre inovatii si tehnologii.

Acces de pe mai multe dispozitive


Fie ca folositi un PC, Mac, tableta sau smartphone, accesati usor si editati documentele acasa, la servici, sau oriunde mergeti. Obtineti o experienta consistenta, optimizata pe care o veti avea disponibila in orice moment, oriunde, fara a exista necesitatea conexiunii la internet. Folositi stocarea online suplimentara OneDrive
pentru a pastra documentele intr-un singur loc, si pentru a le accesa oriunde pe orice dispozitiv. Acesta functioneaza cu Office asa ca puteti crea, edita si partaja documentele mereu.

Servicii Premium


In plus fata de 1 TB de stocare online OneDrive per utilizator, abonamentul dumneavoastra include si alte beneficii, cum ar fi 60 de minute Skype pe luna pentru a apela telefoane mobile din 8 tari si linii telefonice din 60+ tari, cat si suport tehnic fara costuri suplimentare.

Alege versiunea care ti se potriveste

Cerinte de Sistem

Conturi Microsoft si Skype- Acces la internet - anumite caracteristici poate necesita spatiu suplimentar pe hard.
PC: Windows 7 sau mai nou, 32- or 64-bit OS • 1 procesor cu SSE2 suport • 2 GB RAM • 3 GB spatiu pe disc • 1024 x 576 rezolutie ecran.
Mac: Intel procesor • Mac OS X® versiunea 10.6 sau mai noua • 1 GB RAM • 2.5 GB spatiu pe disc  • HFS+ format hard  • 1280 x 800 rezolutie ecran

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.