Microsoft Office Professional 2016, All languages, FPP, Licenta Electronica

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Microsoft Office Professional 2016, All languages, FPP, Licenta Electronica de la Microsoft

Microsoft Outlook 2016

Outlook

Administrati-va cu usurinta e-mailul, calendarele, contactele si activitatile. Asistenta push e-mail va mentine inboxul actualizat, vizualizarea Conversatie grupeaza mesajele corelate, iar calendarele pot fi vizualizate unul langa celalalt pentru planificare.

Word

Creati si partajati documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire si partajare de ultima generatie. Noua fila de Proiectare va ofera acces rapid la caracteristici, iar functia Cautare inteligenta prezinta informatiile contextuale relevante de pe web direct in Word.

Microsoft Word 2016

Microsoft Excel

Excel

Analizati si vizualizati datele in moduri noi si intuitive cu noua interfata utilizator, plus comenzile rapide de la tastatura preferate. Caracteristicile de profit, cum ar fi Analysis Toolpak, Slicers si Formula Builder, economisesc timp, astfel incat sa va puteti concentra asupra analizelor.

 

PowerPoint

Creati, colaborati si prezentati in mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte tranzitie intre diapozitive si al unui panou de animatii imbunatatit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor va ajuta sa incorporati feedbackul in prezentari.

Microsoft PowerPoint 2016

Microsoft OneNote 2016

OneNote

Este propria dvs. agenda digitala pentru a putea culege notite, idei, pagini web, fotografii si chiar fisiere audio si video, toate intr-un singur loc. Fie ca sunteti acasa, la birou sau in deplasare, le puteti lua pe toate cu dvs. oriunde mergeti, le puteti partaja si puteti colabora cu ceilalti.

Datele dvs. oriunde, oricand

Faceti sign in la Office 2016 si utilizati OneDrive pentru a accesa rapid documentele recente pe orice dispozitiv. Integrarea este perfecta.

Microsoft Cloud

 

CARACTERISTICI GENERALE

Varianta de comercializare Licenta electronica

GENERAL

Tip Licenta Electronica
Arhitectura (biti) 32 64
Platforma Windows
Versiune Office 2016
Editie Professional
Aplicatii incluse Microsoft Outlook Microsoft Excel Microsoft Word Microsoft PowerPoint Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Access
Numar utilizatori 1
Utilizare Home and Business
Tip sistem de operare Laptop/Desktop

CERINTE MINIME DE SISTEM

Procesor (MHz) 1000
Memorie RAM (MB) 2048
Capacitate HDD (GB) 3
Rezolutie Display 1280 x 800
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.