Microsoft Office 365 Home, Subscriptie 1 an, 1 User, 5 PC, Engleza, Retail

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Microsoft Office 365 Home, Subscriptie 1 an, 1 User, 5 PC, Engleza, Retail de la Microsoft

Ce este inclus:

• Versiuni complete instalate ale Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote1, Publisher1, si Access1 1
• Pentru 5 PC/Mac + 5 tablete + 5 smartphone-uri2
• 1 TB extra spatiu de stocare online OneDrive pentru fiecare utilizator
• 60 de minute de apeluri Skype în fiecare luna pentru telefoane în 60+ tari.
• Întotdeauna aveti acces la cea mai actualizata versiune a aplicatiilor si serviciilor imediat ce acestea sunt disponibile.

 

Microsoft Office Complet


Office 365 Home va permite sa instalati ultima versiune a aplicatiilor Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, OneNote si Outlook pe maxim 5 PC sau Mac, 5 tablete si 5 smartphone-uri - astfel incat sa puteti folosi toate caracteristicile atat online cat si offline.

Cu abonamentul la Office 365 veti avea un acces continuu la ultimele aplicatii si servicii imediat ce acestea sunt disponibile. NU mai este necesar sa achizitionati noile versiuni imediat ce acestea apar. Dumneavoastra decideti cand sa actualizati. Vom oferi acces liber la ultimele noastre inovatii si tehnologii

 

Acces de pe mai multe dispozitive


Fie ca folositi un PC, Mac, tableta sau smartphone, accesati usor si editati documentele acasa, la servici, sau oriunde mergeti. Obtineti o experienta consistenta, optimizata pe care o veti avea disponibila in orice moment, oriunde, fara a exista necesitatea conexiunii la internet. Folositi stocarea online suplimentara OneDrive
pentru a pastra documentele intr-un singur loc, si pentru a le accesa oriunde pe orice dispozitiv. Acesta functioneaza cu Office asa ca puteti crea, edita si partaja documentele mereu.

 

Servicii Premium


In plus fata de 1TB de Stocare online OneDrive per utilizator (maxim 5 utilizatori), abonamentul dumneavoastra include si alte beneficii, cum ar fi 60 de minute Skype pe luna pentru a apela la telefoane mobile din 8 tari si linii telefonice din 60+ tari, cat si suport tehnic fara costuri suplimentare. In plus puteti partaja beneficiile abonamentului cu alti 4 membri ai locuintei, inclusiv instalarea completa a aplicatiilor Office, stocare suplimentara OneDrive, si propriile 60 de minute de convorbiri gratuite pe Skype pe luna.

 

Alege versiunea care ti se potriveste

Cerinte de Sistem

Conturi Microsoft si Skype- Acces la internet - anumite caracteristici poate necesita spatiu suplimentar pe hard.
PC: Windows 7 sau mai nou, 32- or 64-bit OS • 1 procesor cu SSE2 suport • 2 GB RAM • 3 GB spatiu pe disc • 1024 x 576 rezolutie ecran.
Mac: Intel procesor • Mac OS X versiunea 10.6 sau mai noua • 1 GB RAM • 2.5 GB spatiu pe disc  • HFS+ format hard  • 1280 x 800 rezolutie ecran.
Mobile: Windows Tablets running Windows 7 or higher; iPads running iOS 7.0 or later; Android tablets running KitKat 4.4; have a minimum screen size of 7 inches and have an ARM-based processor

CARACTERISTICI GENERALE

Varianta de comercializare Cutie retail

GENERAL

Tip Licenta Retail
Arhitectura (biti) 64 32
Platforma Mac OS Windows
Versiune Office 365
Editie Home
Aplicatii incluse Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft Access Microsoft Word
Limba Engleza
Numar utilizatori 5
Utilizare Home/Student
Tip sistem de operare Laptop/Desktop
Altele Necesita o placa grafica DirectX 10 Necesita conexiune la internet

CERINTE MINIME DE SISTEM

Procesor (MHz) 1000
Memorie RAM (MB) 1024
Capacitate HDD (GB) 3
Rezolutie Display 1024 x 576
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.