Aragaz AEG 47995IQ-MN

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aragaz AEG 47995IQ-MN de la AEG

Aragaz AEG 47995IQ-MN

Functie potrivita pentru fiecare fel de mancare

Cuptorul multi-functional de la acest aragaz are noua functii separate pentru gatit. De exemplu, puteti pregati prajituri cu blat pufos, delicioase, precum si pizza gustoasa sau produse de patiserie. Este dotat cu optiuni pentru fiecare tip de mancare si este suficient de flexibil pentru a se adapta stilului dumneavoastra de gatit. Iar dimensiunea sa generoasa va ajuta sa gatiti mai usor, utilzand vase mai mari.

Acces facil pentru o curatare profunda

Usa de sticla a acestui cuptor poate fi scoasa complet, ceea ce va permite sa o curatati si mai bine si va ofera acces facil la spatiul din interiorul cuptorului.

Caldura extrem de rapida si precisa cu ajutorul tehnologiei inductiei

Gatitul prin inductie este extrem de rapid si precis. Reactioneaza imediat ce vasul este detectat si incalzeste doar vasul - nu si suprafata plitei. Deci, veti avea caldura exact unde aveti nevoie de aceasta. Sensibilitatea sa va permite sa reglati instant temperatura, de la o fierbere lenta, la o caldura intensa.

Spatiul perfect pentru depozitarea accesoriilor aragazului

Compartimentul inferior integrat al acestui aragaz va ofera cea mai buna solutie de depozitare a accesoriilor aragazului.

O suprafata neteda pentru o curatare eficienta

O suprafata neteda se poate curata cel mai usor. Pentru a va oferi o combinatie dintre o suprafata care poate fi curatata prin stergere si controlul complet in timpul gatitului, butoanele de comanda rotative ale acestui aragaz se retrag cand le apasati. Prin urmare, acestea sunt prezente cand aveti nevoie de ele si intra complet in plita cand doriti sa o curatati.

Reconfigurati cuptorul pentru o performanta perfecta

Pozitionarea corecta a vaselor in cuptor este secretul obtinerii unor rezultate extraordinare. De aceea, ghidajele OptiFlex™ va ofera o flexibilitate maxima la utilizarea cuptorului. Puteti reconfigura ghidajele telescopice pe nivelurile interne pentru a gazdui perfect vasele inalte sau mai multe vase de diferite dimensiuni.

 

Aragaz cu plita si cuptor electric

 

Tip plita: Integral cu inductie

Zone pentru gatit frontal stanga: Inductie, 2500W/1400W/140mm

Zone pentru gatit spate stanga: Inductie, 3700W/2100W/210mm

Zone pentru gatit frontal dreapta: Inductie, 2800W/1800W/180mm

Zone pentru gatit spate dreapta: Inductie, 2500W/1400W/140mm

Indicatii caldura reziduala pentru zonele de gatire: 7 segmenti

Tip cuptor: Electric

Functii cuptor - parte superioara: Incalzire in partea inferioara|Ventilator|Ventilator + Incalzire in partea superioara|Grill + top + fan|Inel + Incalzire in partea inferioara + Ventilator|Inel + Ventilator|Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara|Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara + Ventilator

Functii cuptor - parte inferioara:

Spatiul perfect pentru depozitarea accesoriilor aragazului

Compartimentul inferior integrat al acestui aragaz va ofera cea mai buna solutie de depozitare a accesoriilor aragazului.

Functii cuptor: Incalzire in partea inferioara|Ventilator|Ventilator + Incalzire in partea superioara|Grill + top + fan|Inel + Incalzire in partea inferioara + Ventilator|Inel + Ventilator|Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara|Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara + Ventilator

Butoane de comanda pentru cele 4 zone de gatit

Curatare cuptor: Email negru

Cavitate cuptor dotata cu grilaje telescopice

Usa cuptor usor de curatat

Ventilator racire

Ventilatorul pentru racire porneste automat atunci cand cupotorul este pornit. Raceste componentele electronice si partile exterioare ale cuptorului.

Anti fingerprint stainless steel

Sertar pentru depozitarea ustensilelor de bucatarie

Specificatii

Dimensiuni:
Inaltime la plita 858
Latime (mm) 500
Adancime (mm) 600
Putere:
Alimentare plita Integral cu inductie
Alimentare cuptor Electric
Putere maxima - electric (W) 10446.4
Siguranta necesara (A) 2x50, 3X32, 3x40, 4x16
Tensiune (V) 230
Capacitate:
Capacitatea neta (l) 60
Design:
Culoare Inox tratat antiamprente
Alti indicatori:
PNC (cod numeric al produsului) 943 004 672
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.