Aragaz AEG 47095VD-MN

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aragaz AEG 47095VD-MN de la AEG

Aragaz AEG 47095VD-MN

Functie potrivita pentru fiecare fel de mancare

Cuptorul multi-functional de la acest aragaz are noua functii separate pentru gatit. De exemplu, puteti pregati prajituri cu blat pufos, delicioase, precum si pizza gustoasa sau produse de patiserie. Este dotat cu optiuni pentru fiecare tip de mancare si este suficient de flexibil pentru a se adapta stilului dumneavoastra de gatit. Iar dimensiunea sa generoasa va ajuta sa gatiti mai usor, utilzand vase mai mari.

Acces facil pentru o curatare profunda. Curatati fiecare colt al cuptorului - chiar si deasupra grill-ului

Usa de sticla a acestui cuptor poate fi scoasa complet, ceea ce va permite sa o curatati si mai bine si va ofera acces facil la spatiul din interiorul cuptorului. Acest aragaz va permite sa ajungeti in toate colturile cuptorului pentru rezultate mai bune in curatare. Elementul de grill poate fi rabatat, facilitand accesul la partea superioara a cuptorului. In acest fel, va puteti asigura ca nu mai exista resturi de grasime sau mancare in cuptor.

   

O plita ceramica adaptabila, care se curata rapid

Plita dumneavoastra trebuie sa faca fata cu brio, la fiecare sarcina. De aceea, aceasta plita ceramica este dotata cu o zona multifunctionala, care va permite sa folositi o gama larga de oale si tigai specializate. In plus, sticla ceramica rezistenta se curata rapid si usor. Trebuie doar sa o stergeti de cateva ori pentru a avea din nou bucataria curata.

   

Reconfigurati cuptorul pentru o performanta perfecta

Pozitionarea corecta a vaselor in cuptor este secretul obtinerii unor rezultate extraordinare. De aceea, ghidajele OptiFlex™ va ofera o flexibilitate maxima la utilizarea cuptorului. Puteti reconfigura ghidajele telescopice pe nivelurile interne pentru a gazdui perfect vasele inalte sau mai multe vase de diferite dimensiuni.

 

Aragaz cu plita si cuptor electric

 

Tip plita: Vitroceramic

Zone pentru gatit frontal stanga: Marcaj grafic, 1700W(1700W/700W)/180mm/120mm

Zone pentru gatit spate stanga: Marcaj grafic, 1200W/140mm

Zone pentru gatit frontal dreapta: Marcaj grafic, 1200W/140mm

Zone pentru gatit spate dreapta: Marcaj grafic, 2000W(1100W/900W)/250mmX140mm/140mm

Indicatii caldura reziduala pentru zonele de gatire: 4

Tip cuptor: Electric

Functii cuptor - parte superioara: Incalzire in partea inferioara|Inel + Incalzire in partea inferioara + Ventilator|Grill + top + fan|Ventilator + Incalzire in partea superioara|Ventilator|Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara + Ventilator|Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara|Inel + Ventilator

Functii cuptor - parte inferioara:

Functii cuptor: Incalzire in partea inferioara|Inel + Incalzire in partea inferioara + Ventilator|Grill + top + fan|Ventilator + Incalzire in partea superioara|Ventilator|Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara + Ventilator|Incalzire in partea superioara + Incalzire in partea inferioara|Inel + Ventilator

Butoane de comanda pentru cele 4 zone de gatit

Curatare cuptor: Email negru

Cavitate cuptor dotata cu grilaje telescopice

Usa cuptor usor de curatat

Orificiu evacuare abur din cuptor

Anti fingerprint stainless steel

Sertar pentru depozitarea ustensilelor de bucatarie

Specificatii

Dimensiuni:
Inaltime la plita 858
Latime (mm) 500
Adancime (mm) 600
Putere:
Alimentare plita Vitroceramic
Alimentare cuptor Electric
Putere maxima - electric (W) 9135.4
Siguranta necesara (A) 4x16, 3x25, 3X32, 2x40
Tensiune (V) 230
Capacitate:
Capacitatea neta (l) 60
Design:
Culoare Inox tratat antiamprente
Alti indicatori:
PNC (cod numeric al produsului) 943 004 661
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.