Aragaz mixt Arctic AMG5612STLX, 4 arzatoare gaz, Cuptor electric, 8 functii de gatire, Grill, Gatire asistata cu abur, 50x60 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.550,91 lei
Pret 36 Rate Optimo: 56.85 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AMG5612STLX

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz mixt Arctic AMG5612STLX, 4 arzatoare gaz, Cuptor electric, 8 functii de gatire, Grill, Gatire asistata cu abur, 50x60 cm, Inox de la Arctic

Iti doresti sa prepari reteta ta preferata de friptura? Aragazul AMG5612STLX de la Arctic este dotat cu functia de gatire asistanta, adaugi apa in spatiul special creat in partea de jos a cuptorului, astfel se va forma abur in timpul procesului de gatire, iar mancarea ta va fi rumenita la exterior si suculenta la interior. Cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean poti curata cuptorul in cel mai scurt timp.
Gatire asistata cu abur
 

Gatire asistata cu abur

Te poti bucura de preparate savuroase datorita functiei de gatire asistata cu abur. Poti pregati pentru tine si cei dragi fripturi si mancaruri delicioase, fara a fi fade sau uscate. Adauga apa in spatiul special creat in partea de jos a cuptorului, astfel se va forma abur in timpul procesului de gatire, iar mancarea ta va fi rumenita la exterior si suculenta la interior. Acum poti experimenta fara griji retete noi pentru intreaga familie.

Grill inferior cu ventilatie
 

Grill inferior cu ventilatie

Efectul de grill este mai mic decat in cazul utilizarii grill-ului complet. Folositi in cazul portiilor mici sau medii pe care sa le introduceti sub grill. La jumatatea duratei de gatire, trebuie sa intoarceti preparatele pentru a se gati bine.

Gatire 3D
3D

Gatire 3D

Functie de gatire ce activeaza simultan toate cele 3 elemente de incalzire, superior, inferior si spate, pornind in acelasi timp ventilatorul si asigurand o distributie uniforma a calduri pentru o coacere uniforma. Ai cel mai rapid mod de a pregati reteta favorita!

Incalzire inferioara
 

Incalzire inferioara

Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta!

Arzatoare cu eficienta ridicata
 

Arzatoare cu eficienta ridicata

Arzatoarele cu eficienta ridicata ale aragazelor Arctic iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti. Vei gati mult mai repede, sunt cu pana la 25% mai eficiente decat arzatoarele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit.

Aqua Drop Clean
 

Aqua Drop Clean

Acum este mai usor sa intretii cuptorul curat cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean. Aceasta permite curatarea cuptorului in cel mai scurt timp. Adaugi apa in interior, iar pe masura ce apa se evapora, cuptorul se curata, simplu, rapid si cu minim de efort!

Timer
 

Timer

Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!

Iluminare interioara
 

Iluminare interioara

Aragazele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara a cuptorului pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase!

Aprindere integrata
 

Aprindere integrata

Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri.

Safety Plus
 

Safety Plus

Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic!

Gatire conventionala
 

Gatire conventionala

Elementul de incalzire superior si cel amplasat la baza cuptorului actioneaza simultan, fara ventilatie. Este un mod de coacere traditional, recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

Gatire asistata cu ventilatie
 

Gatire asistata cu ventilatie

Aceasta functie asigura distribuirea uniforma a caldurii in interiorul aragazului, grabind astfel procesul de gatire.

Incalzire cu ventilatie
 

Incalzire cu ventilatie

Functie de gatire ce incalzeste aerul cu ajutorul elementului de incalzire spate si il distribuie uniform in interiorul cuptorului. Gatesti fara preincalzire preparate pe mai multe niveluri!

Grill Electric
 

Grill Electric

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau pentru rumenirea la suprafata a alimentelor. obtii preparate perfecte, fara efort!



Specificatii generale
Alimentare plita/cuptor: Gaz/Electric
Dispozitiv siguranta: Safety plus (arzatoare)
Aprindere electrica: Da (plita)
Grill: Electric
Rotisare: Nu
Functii cuptor: 
Incalzire inferioara
Gatire asistata cu abur
Gatire 3D
Gatire conventionala
Grill inferior cu ventilatie
Gatire asistata cu ventilatie
Incalzire cu ventilatie
Aqua Drop Clean
Cronometru: Da

Echipament
Capac: Sticla
Numar arzatoare: 4
Tava: Da
Gratar cromat: Da
Iluminare cuptor: Da

Specificatii tehnice
Culoare: Inox

Dimensiuni
Latime: 50 cm
Adancime: 60 cm
Inaltime: 85 cm
Greutate neta: 45 kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
      Gaz
    • Latime (cm)
      50
    • Grill
      Da
    • Alimentare cuptor
      Gaz
    • Aprindere electrica cuptor
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.