Aragaz Beko FSM58301XCDT, Inductie, Electric, 3 zone de gatit, Booster, Multifunctional, Autocuratare catalitica, Grill, 3D cooking, Clasa A, 60 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz Beko FSM58301XCDT, Inductie, Electric, 3 zone de gatit, Booster, Multifunctional, Autocuratare catalitica, Grill, 3D cooking, Clasa A, 60 cm, Inox de la Beko

De acum poti considera ca ai un ajutor de bucatar, mereu disponibil pentru tine! Aragazul electric FSM58301XCDT de la Beko stie de ce ai nevoie atunci cand gatesti si face lucrurile sa se intample, ca prin magie. Gatirea asistata cu ventilatie si sistemul Pan Detection, care identifica forma vasului de pe plita si adapteaza automat incalzirea, sunt doar doua dintre facilitatile prin care aragazul te asista in bucatarie.

Autocuratare catalitica

Panoul catalitic montat pe peretele cavitatii interioare a cuptorului, absorbe grasimea si reducemirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici.

Cuptor cu 8 functii de gatire

Bucura-te de un aragaz multifunctional care iti ofera 8 functii de gatire diferite astfel incat, poti incerca orice reteta noua de prajituri sau orice preparat sofisticat. Fie ca vrei sa incerci o reteta noua de fursecuri sau vrei sa-ti impresionezi prietenii cu un biftec de vita, aragazul multifunctional Beko va fi partenerul tau de incredere.

 

Plita inductie

Tehnologia de inductie recunoaste marimea vaselor de gatit si permite o preparare mai rapida a alimentelor. Cu un design elegant si intretinere usoara, plita cu inductie este un aliat de incredere in orice bucatarie.

 

Tehnologii Ingenioase
 

SteamShine® Cleaning

Uita de curatatul si razuitul grasimii si resturilor de mancare arsa din cuptor. Cu SteamShine® Cleaning, cuptorul Beko se curata mai usor. Doar adauga apa, porneste cuptorul si pe masura ce apa se evapora, resturile se inmoaie si pot fi indepartate cu usurinta.

SteamShine_Cleaning_IMG.jpg (820×820)
   

Booster

Functionarea incepe la putere maxima, urmand ca ulterior sa revina la temperatura setata initial. Astfel se scurteaza timpul de preparare al alimentelor.

Booster_IMG_2021.jpg (820×820)
   

3D Cooking

Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan, fara riscul de a amesteca mirosurile.

3D_Cooking_FSM58301XCDT_IMG.jpg (820×820)
   

Pan detection

Sistemul Pan Dedection recunoaste pe loc suprafata vaselor tale si declanseaza incalzirea plitei.

PanDetection_IMG.jpg (820×820)
   

Gatire conventionala

Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

gatire_conventionala.jpg (820×820)
   

9 trepte setare putere

Acum ai posibilitatea sa selectezi pana la 9 trepte a nivelului de incalzire a plitei cu inductie. Gatesti rapid si usor orice preparat.

9_trepte_putere_FSM58301XCDT_IMG.jpg (820×820)
   

Grill electric

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau pentru rumenirea la suprafata a alimentelor.

Grill_electric.jpg (820×820)
   

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

incalzire_inferioara.jpg (820×820)
   

Grill inferior cu ventilatie

Efectul de grill este mai redus fata de utilizarea grill-ului complet. Tot ceea ce ai de facut este ca la jumatatea duratei de gatire, sa intorci preparatele.

Low_grill_cu_ventilare.jpg (820×820)

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip plita Inductie
Alimentare plita Electric
Alimentare cuptor Electric
Tip aprindere Electrica
Pozitionare panou comanda Frontala
Material Inox
Functii

Timer

Iluminare interioara

Ventilator integrat

Indicator caldura reziduala

Detectare automata a vasului de gatit

Continut pachet

1 x Tava standard

1 x Aragaz

1 x Gratar din sarma

Rafturi telescopice

Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE PLITA

Numar arzatoare 3
Trepte putere 9
Arzator mare 1
Arzator mic 1
Arzator normal 1
Eficienta energetica plita Clasa A

SPECIFICATII TEHNICE CUPTOR

Numar cuptoare 1
Volum cuptor 60 l
Functii de gatire Grill
Mod incalzire Incalzire de jos
Autocuratare Catalitica

DIMENSIUNI

Latime 50 cm
Adancime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 47.5 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
    • Latime (cm)
      50
    • Grill
      Da
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.