Daewoo Aragaz DCK-5G2BG-F, Gaz, 4 arzatoare, 50 cm, Aprindere electrica, Bej

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aragaz DCK-5G2BG-F, Gaz, 4 arzatoare, 50 cm, Aprindere electrica, Bej de la Daewoo

Aprindere electrica

Sistemul de aprindere este una din caracteristicile importante in alegerea unui aparat de gatit, aprinderea clasica fiind deja invechita si incomod de folosit. De aceea, aragazurile din gama Daewoo sunt dotate cu sistem de aprindere electrica, actionata prin buton.
 




Usa dubla


Cuptorul dispune de usa dubla, cu doua straturi de sticla ce mentine constanta temperatura din interior, optimizand timpul de gatire si consumul de energie. Veti obtine cele mai gustoase preparate fara ca mirosul sa se raspandeasca in toata casa.
 




Tava si gratar


Incearca retete noi, descopera noi arome si gusturi, gateste mai sanatos la cuptorul aragazului Daewoo. Acesta este dotat cu tava si gratar pentru ca tu sa alegi daca vrei sa gatesti pizza, friptura sau diferite tipuri de legume, iar daca ti-e pofta de ceva dulce, sa pregatesti niste biscuiti de casa cu crema de vanilie sau ciocolata.
 




Grill


Pizza, paine prajita pentru micul dejun sau legume la gratar? Cu ajutorul arzatorului cu flacara, amplasat in partea superioara a cuptorului, vei obtine rezultate optime de rumenire.
 




Sertar special pentru tigai


Oricate dulapuri am avea, parca niciodata nu sunt de ajuns. De aceea, aragazurile Daewoo au fost gandite cu un sertar special care sa pastreze in siguranta si cat mai la indemana tigaile si tavile pentru gatit.
 

Caracteristici generale


Tip plita Standard
Alimentare Gaz
Aprindere electrica Da
Alimentare plita Gaz
Alimentare cuptor Gaz
Dimensiuni (L x A x H) 50 x 60 x 85 cm
Latime (cm) 50
Pozitionare panou de comanda Frontal
Grill Da
Rotisor Da
Numar arzatoare 4
Arzator mare 1
Arzator normal 2
Arzator mic 1
Material gratare Fonta
Material capac Sticla
Accesorii incluse 1 x Tava, 1 x Raft deshidratare
Caracteristici cheie Iluminare cuptor, Rotisor, Sertar vase, Usa demontabila
Alte informatii Echipat cu duze pentru GN (gaz natural)
Culoare Bej

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
      Gaz
    • Latime (cm)
      50
    • Grill
      Da
    • Culoare
      Bej

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.